Pripreme za početak kvalifikacija za EP u Francuskoj, A reprezentacija BiH će početi prvog septembra okupljanjem u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
Selektor Safet Sušić, asistent Elvir Baljić, te generalni sekretar Jasmin Baković i direktor Odjela za takmičenje Elmir Pilav su danas posjetili Trening centar u Zenici.
Nakon obilaska Trening centra selektor i delegacija Saveza su definitivno potvrdili da će se naš najbolji tim ovdje pripremati jer ima optimalne uslove za rad i boravak. Teren je odličan kao i ostali sadržaji u sklopu Trening centra.
Delegacija je posjetila i „Bilino polje“ gdje se trenutno izvode radovi na rekonstrukciji pojedinih dijelova stadiona, u skladu sa zahtjevima i standardima UEFA-e.
(nfsbih.ba)
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
1946
Head je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /140815036
Aferim Pape, pazi stajlinga, nek se cuvaju zenicanke danas, da ne bi Pape isprob'o veceras krevete u centru.
Gledaj Gospodina !
Sad će ovi dole počet "Odijelo ne čini čovjeka"
"U našem trening centru u Zenici imamo sve uslove za pripreme reprezentacije. Veoma sam zadovoljan onim što sam danas vidio ovdje, tako da mogu reći da će se reprezentacija u septembru pripremati u Zenici", rekao je Sušić
Treba mongloidu vremena da dodje iz guzice u glavu...
Treba mongloidu vremena da dodje iz guzice u glavu...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
sad kad vise nije potreban mit u kuci pred SP Pape poceo da cisti na svim poljima!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Normalno da ce u Zenicu sad kad Spahic vise nije tu

Dzeki nije mrsko voziti 1h-1.5 h do Hrasnice

Dzeki nije mrsko voziti 1h-1.5 h do Hrasnice
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Al' i mi možemo tisra pa to Miljacka ne može odnijeti .. 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Safet Susic Pape tiha voda brijege valja 
Sada ce se vidjeti njegov kvalitet kao selektora. Kada nema dvojice standardnih igraca i on mora nesto iz temelja da izgradi. Nadam se da ce izabrati prave igrace i taktiku za nesto takvo.bordobijeli je napisao/la:Safet Susic Pape tiha voda brijege valja
Tako je Safa, hajde sada! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Povaljo je nas Pape u najvažnijoj utakmici na SP 
Opet mi je ovo sve sumnjivo sa trening centrom i papetom. U dnevnom avazu izaslo kako je rekao izmedju ostalog da ne zna hocemo li ici u zenicu trenirati jer je cuo da su mali kreveti pa se igraci nece moci neki koji su visoki ispruziti.
Znaci ne mogu vjerovati da je to izjavio. Valjda ako su svi ostali uslovi idealni, mogu se promijeniti 2-3 kreveta ne moraju biti pozlaceni jbt. Sumnjivo da Bog kaze.
Znaci ne mogu vjerovati da je to izjavio. Valjda ako su svi ostali uslovi idealni, mogu se promijeniti 2-3 kreveta ne moraju biti pozlaceni jbt. Sumnjivo da Bog kaze.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.
"Kada smo kod Emira Spahića, njega u ovom momentu niko ne može zamijeniti i zato trebamo tražiti adekvatnog igrača na toj poziciji. Tražit ćemo neko dugoročno rješenje za Evropsko i za Svjetsko prvenstvo. Na toj poziciji do tada možemo koristiti Ermina Bičakčića, Tonija Šunjića i Seada Kolašinca", rekao je bh. selektor.
Jedna od gluposti danas, nigdje ni Vranješa ni Zukanovića, sad je Kolašinac štoper iako je poslije utakmice sa Nigerijom isti lik rekao da on nije štoper već bek...
"Kada smo kod Emira Spahića, njega u ovom momentu niko ne može zamijeniti i zato trebamo tražiti adekvatnog igrača na toj poziciji. Tražit ćemo neko dugoročno rješenje za Evropsko i za Svjetsko prvenstvo. Na toj poziciji do tada možemo koristiti Ermina Bičakčića, Tonija Šunjića i Seada Kolašinca", rekao je bh. selektor.
Jedna od gluposti danas, nigdje ni Vranješa ni Zukanovića, sad je Kolašinac štoper iako je poslije utakmice sa Nigerijom isti lik rekao da on nije štoper već bek...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
"Za tu vijest sam saznao od novinara, a valjda je bio red da meni kao selektoru prvo saopći tu odluku.", rekao je Sušić za Klix.ba.
Eto koliko ovog zalutalog mongloida poštuju fudbalske gromade naše reprezentacije poput Misimovića...
Eto koliko ovog zalutalog mongloida poštuju fudbalske gromade naše reprezentacije poput Misimovića...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
+ ArslanagićGangstaX je napisao/la:Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape opet dijeli pljuske, i ne zna za oprostaj Misketa. Toliko o njegovom odnosu sa igracima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa vjerovatno on govori za ove sto je siguran da ce se odazvati a to su sunjic,kolasinac i bicakcic ovi ostali nisu sigurni arslanagic nema papire,s zukanovicem treba obaviti razgovor poslije onog sto se desilo pred SP .Kobe Bryant je napisao/la:+ ArslanagićGangstaX je napisao/la:Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.
Goalgetter je napisao/la:Pape opet dijeli pljuske, i ne zna za oprostaj Misketa. Toliko o njegovom odnosu sa igracima.
Zalosno je sto se sada ide tamo a ne prije 3 mjeseca, ali ocito se protiv pojedinaca nije moglo radi 'mira' u kuci.MaksuzBaksuz je napisao/la:sad kad vise nije potreban mit u kuci pred SP Pape poceo da cisti na svim poljima!!!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mnogo toga ne mogu zaboravit ovom pokušaju od trenera, no najteže mi pada ovo:
[youtube][/youtube]
I on se naziva selektorom, fuj gada, neka te sram idiotu glupi. Nikad ga nisam nazvao pogrdnim imenom, ali ovakav odnos prije par godina prema jednom Misketu pokazuje o kakvom se insanu radi.
[youtube][/youtube]
I on se naziva selektorom, fuj gada, neka te sram idiotu glupi. Nikad ga nisam nazvao pogrdnim imenom, ali ovakav odnos prije par godina prema jednom Misketu pokazuje o kakvom se insanu radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.