Po starom nego sta. Ma ne treba mi. Ionako nikada dana u struci nisam radio nego se sprdam.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Po starom nego sta. Ma ne treba mi. Ionako nikada dana u struci nisam radio nego se sprdam.
Vidio sam i bez da si rekao, samo se nemoj napinjati. Jasta je vec odjednom. Djele titule k'o travnicki fakultet.
al vrhunac sekularne države u Bošnjaka, kae tražim zaštitu od Stvoritelja, a zatim i od policijexaviesta je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:31Nek’ vidi kod Pezića kako i gdje je smije udarati.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l
Ne ocekujes valjda ce svi cijeniti i da niko nece kritikovati, ljudi kritikuju sve sto postoji a da ne kritikuju ove stvari. Najvece umjetnike, sportiste itd. ne cijene dovoljno a da cijene ovo.admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:50Odgovorio sam ja na to pitanje, ali mogu ponovo. SportSport nije lokalni mahalski medij, već najjčitaniji regionalni sportski portal koji ima više čitalaca u Hrvatskoj nego u BiH. Te čitaoce u Hrvatskoj interesuje Livaković. Kad neko iz BiH uspije napraviti nešto u regionu, to treba da se cijeni, a ne kritikuje.Ethel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:19Ista reakcija bi bila i u Hrvatskoj ili Srbiji da neki njihov sportski portal bombarduje vijestima o recimo Amaru Dedicu. Prvo bi pitali zasto a onda bi poceli ismijavati to kad ne bi dobili odgovor. Ne znam sta je problem da se neko zeza s tim kad i jeste razlog za zezanciju, sto je administracija zabrinuta sto se zeza s time je bolje pitanje?admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:00
Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Sve neki urednici, smeta im kad se piše o curama, smeta kad se piše o fudbalerima, smeta ako previše pišeš o džeki, ne valja ako šta pitaš trenera, ne valja ako ne pitaš selektora, ne valja ako imaš mišljenje, ne valja ako nemaš mišljenje... sve naučnici na forumu, dobitnici pulitzera
Ljudi u svemu nadju manu to je uvijek tako bili i tako ce da bude, meni licno ne smetaju ni naslovi ni clanci koji se vrte po portalu ako ima budala koji ce na to da kliknu, ali shvatam da je to nekome sprdnja i da mu smetaju neke stvari.
Zasto? Pa zato sto je daleko manji problem i daleko bolje biti "naucnik na forumu" i ovdje pametovati nego se nazivati novinarom a pisati clanke kako je Dilleti ispala dojka i kako je Wanda objavila sliku u bikiniju. Time narusavas ugled novinarskom zanimanju, svodis ga na najnize grane.
Shvatam da i vas mozda nerviraju prozivke jer su neke stvari objasnjene zasto, neke mozda nepravedne, ali stvarno nemate pravo prozivati ljude na forumu dok vam na portalu stoje natpisi tipa "Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad" jer te natpise nisu napisali naucnici sa foruma nego oni koji se nazivaju novinarima.
Druga stvar je ono što sam već odgovorio na drugoj temi, maloprije. Tamo kukaju što pratimo Dudića u Kragujevcu. Ovdje ste redovno kukali što se puno piše o Džeki i Pjaniću. Pa evo i sad kukaš što se piše o Dilletti i Wandi... Neki dan je bila kuka i motika što smo pitali trenera iz PLBiH koji je pred otkazom, da li očekuje otkaz (dobio ga je sutra).
Pa o čemu da pišemo? Nekom smeta kako god da okreneš.
Na kraju kad to sve sagledaš, skontaš "vidi naučnika, i dlaka im smeta... trebaš bit budala pa ih slušati"
Ma vidio sam sve,jos pistolj na Kuran,to jos nisam vidio.
Vezano za struku nakon fakulteta jos odradio staziranje i tjt. Poslije konobarisanje i posao na recepciji po EU (Hrvatska i kruzer) dvije sezone, a nakon toga posao za jednu stranu firmu, cisto zbog njemackog.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:03Po starom nego sta. Ma ne treba mi. Ionako nikada dana u struci nisam radio nego se sprdam.![]()
Da, od toga u novembru ukupno 3. Izvini što sam neprecizan, al sve je i dalje isto. Od 03. do 21.11 ukupno dva posta, oba pokušava istrolati oko Ljevakovića i to jedan "što ga nema?"JayCatwright je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:27Forum community notes
Forumaš ljevak ima tačno 21 post od 21 oktobra do 21 novembra
Čudno mi je sve što sam pročitao , ima tu svega izgleda ...
U vezi ovog slučaja dovoljno je ona" ne čini drugom što sebi ne želiš" kao jedna od osnova bilo koje savremene monoteističke religije. To je sa aspekta ne samo neke vjere ili religije nego kao osnove kulture i moralnog koncepta oblikovanja nekog društva, to što mi nismo društvo koji se vodi ovim načelima ne znači to nije ispravno samo po sebi. Meni je žao što ovakvi slučajevi moraju doći u javnost da bi se ispitali.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:39Ništa čudno. Puna država spidaša tumača vjere. Kad ne mogu spinovati neki validan vjerski propis kako bi se uklopio u njihovo narkomansko tumačenje, jednostavno napišu neku knjigu pa se onda pozivaju na nju.
Ebu ovaj rekao, Ebu onaj prenio, ja vam sad kažem i nema druge..![]()
Sad sam ga malo googlao , lik prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu , mislim da je sve jasno , teška psihopata je u pitanju ...chily-rz je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:03U vezi ovog slučaja dovoljno je ona" ne čini drugom što sebi ne želiš" kao jedna od osnova bilo koje savremene monoteističke religije. To je sa aspekta ne samo neke vjere ili religije nego kao osnove kulture i moralnog koncepta oblikovanja nekog društva, to što mi nismo društvo koji se vodi ovim načelima ne znači to nije ispravno samo po sebi. Meni je žao što ovakvi slučajevi moraju doći u javnost da bi se ispitali.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:39Ništa čudno. Puna država spidaša tumača vjere. Kad ne mogu spinovati neki validan vjerski propis kako bi se uklopio u njihovo narkomansko tumačenje, jednostavno napišu neku knjigu pa se onda pozivaju na nju.
Ima valjda zakon neki koji je predviđen da bi se bavio ovakvim slučajevima, lik je psihijatar i ima odgovornost u svom poslu, manipulacija pacijenata je krivično djelo, bar se nadam da jest, nisam pravnik.
Ali ovaj govor kako siluje svoju zenu I kako ce je ubiti? Sta ima tu, jel to htjela ga ostaviti zbog ovog svega I sad on hoce da je ubije?VensanKasel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:57Čudno mi je sve što sam pročitao , ima tu svega izgleda ...
Mada realno lik kaže radio 2 posla , ona stalno oko djece i nestalo ljubavi ... Ovaj Tuletar naravno to iskoristio , opalio je par puta i vozdra ...
U vezi mnogo čega su dovoljni osnovni postulati vjere i ljudskosti.chily-rz je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:03U vezi ovog slučaja dovoljno je ona" ne čini drugom što sebi ne želiš" kao jedna od osnova bilo koje savremene monoteističke religije. To je sa aspekta ne samo neke vjere ili religije nego kao osnove kulture i moralnog koncepta oblikovanja nekog društva, to što mi nismo društvo koji se vodi ovim načelima ne znači to nije ispravno samo po sebi. Meni je žao što ovakvi slučajevi moraju doći u javnost da bi se ispitali.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:39Ništa čudno. Puna država spidaša tumača vjere. Kad ne mogu spinovati neki validan vjerski propis kako bi se uklopio u njihovo narkomansko tumačenje, jednostavno napišu neku knjigu pa se onda pozivaju na nju.
Ima valjda zakon neki koji je predviđen da bi se bavio ovakvim slučajevima, lik je psihijatar i ima odgovornost u svom poslu, manipulacija pacijenata je krivično djelo, bar se nadam da jest, nisam pravnik.
Jos joj prosuo pricu da ce je ozeniti ahahaha (ono fakat nije smijesno, ali sta je povjerovala). Zali Boze ovog covjeka, nek uzme djecu sebi ako mogne a nju sutne. Sve te veze koje pocnu u braku, pa i zavrse brakom, 90% propadnu, pa kako moze covjek toj zeni vjerovati, ili zena tom covjeku koji/a je ostavio/la covjeka/zenu zbog njeg/nje, da nece sutra uraditi to isto i tebi, kad "nestane" ljubavi. Zaje.bano se razvesti kad su djeca tu, i musku i zensku (ko god kaze da nije, laze), ali ono nije ni to bauk, bolje i to nego uraditi to.VensanKasel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:06Sad sam ga malo googlao , lik prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu , mislim da je sve jasno , teška psihopata je u pitanju ...chily-rz je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:03U vezi ovog slučaja dovoljno je ona" ne čini drugom što sebi ne želiš" kao jedna od osnova bilo koje savremene monoteističke religije. To je sa aspekta ne samo neke vjere ili religije nego kao osnove kulture i moralnog koncepta oblikovanja nekog društva, to što mi nismo društvo koji se vodi ovim načelima ne znači to nije ispravno samo po sebi. Meni je žao što ovakvi slučajevi moraju doći u javnost da bi se ispitali.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:39Ništa čudno. Puna država spidaša tumača vjere. Kad ne mogu spinovati neki validan vjerski propis kako bi se uklopio u njihovo narkomansko tumačenje, jednostavno napišu neku knjigu pa se onda pozivaju na nju.
To je mislio na "originalnu" ženu koju ima valjda , nije na ovu novu .nerkolfc je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:07Ali ovaj govor kako siluje svoju zenu I kako ce je ubiti? Sta ima tu, jel to htjela ga ostaviti zbog ovog svega I sad on hoce da je ubije?VensanKasel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:57Čudno mi je sve što sam pročitao , ima tu svega izgleda ...
Mada realno lik kaže radio 2 posla , ona stalno oko djece i nestalo ljubavi ... Ovaj Tuletar naravno to iskoristio , opalio je par puta i vozdra ...