Sportski komentatori

mirza_9
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la mirza_9 » 10 feb 2013, 03:01

Titova-Juga je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:" Ovdje je s leđa 'gurnio' " . . . :roll: :o :shock:

Ovo je zadnji put da gledam utakmicu na sportklubu koju prenosi ovaj tzv. komentator u svom jeziku,
a u mom neviđeni, neobrazovani brđanin !
Jel to bio Gojko? :lol:

Ne znam zaista o kojem se liku-freaku radi, ali bih volio osobno da saznam.
Činjenica je da ga nisam do sad nikada "upratio" na sk-u. . . fuj, uši me bole ! : (
Ako je u pitanju utakmica Southampton-City, prenosio je Gojko Andrijašević...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 03:08

Jeste..., zelim mu svu srecu svijeta, samo da se kani komentatorskog posla, jer mislim da za to ipak treba neki obrazovan covjek !!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 feb 2013, 10:03

Titova-Juga je napisao/la:Jeste..., zelim mu svu srecu svijeta, samo da se kani komentatorskog posla, jer mislim da za to ipak treba neki obrazovan covjek !!!!
:lol:
Gojkara je lud ocam' , juce sam malo gledao onu emisiju prije tekme Spursa i Svraka, pa ljudi salju salju poruke na FB stranicu SK-a i kazu bolje mu je da se ostavi ovog posla i postedi nas komentarisanja tekmi :lol:
Sto se tice SK-a Viško, Čiča, Srdjan i Darko su daleko najbolji, jos kad bi nas postedili "uzitka" gledanja NBA tekmi uz komentar Ilije Kovacica :evil:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 feb 2013, 10:06

Gojko je obicni debil

Na SK Visko je najbolji sto se tice tenisa , ali samo tenisa , i mali Pralica nije los . Darko i Srdjan su ubjedljivo najbolji sto se tice kosarke , a Iliju Kovacica zvanog "BOMBAAAAAAAAAA" necu ni komentarisati . Sto se tice fudbala najvise mi se svidja covjek koji obicno prenosi engleske nize lige , ne znam mu ime juce je bio u studiju :D
ZELJEZNICAR 1921!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 feb 2013, 13:08

Kod Viskovica gotivim to sto je prvi na ovim prostorima uveo obicaj da zacuti nekoliko sekundi kad padne gol.
I onda dok se radi repriza gola, tad krene sa nekim opservacijama. Mnogo mocno, u maniru britanske skole.

Inace, za tenis je pravi kralj. Nije ni cudo, jer je radio i kao trener. Medjutim, losa konkurencija ga je poprilicno upasivila, pa se sve cesce desava da se ispali prilikom davanja klasicnih Google informacija. Ali, i pored toga je ubedljivo najbolji u svom poslu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2013, 14:21

miki_92 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Jeste..., zelim mu svu srecu svijeta, samo da se kani komentatorskog posla, jer mislim da za to ipak treba neki obrazovan covjek !!!!
Gojkara je lud ocam' , juce sam malo gledao onu emisiju prije tekme Spursa i Svraka, pa ljudi salju salju poruke na FB stranicu SK-a i kazu bolje mu je da se ostavi ovog posla i postedi nas komentarisanja tekmi :lol:
Sto se tice SK-a Viško, Čiča, Srdjan i Darko su daleko najbolji, jos kad bi nas postedili "uzitka" gledanja NBA tekmi uz komentar Ilije Kovacica :evil:
I kao vrlina kod Gojka je što manje prica i pušta gledatelje da uživaju u utakmici :roll: , nevjerovatno
nema potpisa

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 feb 2013, 16:10

Admir_Sa je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
I kao vrlina kod Gojka je što manje prica i pušta gledatelje da uživaju u utakmici :roll: , nevjerovatno
na to sam oplako kad rece ona voditeljica :lol:
ne znam ime od onog sto vodi "Sedmica pred nama" na SK , pa onaj lik nema dodirnih tacki sa sportom, nekoliko puta je radio tenis malo je reci da je uzas (cuo sam da je prije radio muzicku emisiju na nekoj drugoj TV stanici pa da ga je Viško na osnovu poznanstva ubacio na SK :? )
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 feb 2013, 16:20

Sto se tice SK-a Viško, Čiča, Srdjan i Darko su daleko najbolji, jos kad bi nas postedili "uzitka" gledanja NBA tekmi uz komentar Ilije Kovacica :evil:[/quote]

I kao vrlina kod Gojka je što manje prica i pušta gledatelje da uživaju u utakmici :roll: , nevjerovatno[/quote]
na to sam oplako kad rece ona voditeljica :lol:
ne znam ime od onog sto vodi "Sedmica pred nama" na SK , pa onaj lik nema dodirnih tacki sa sportom, nekoliko puta je radio tenis malo je reci da je uzas (cuo sam da je prije radio muzicku emisiju na nekoj drugoj TV stanici pa da ga je Viško na osnovu poznanstva ubacio na SK :? )[/quote]

Marko Stolica jedan je od nas 8-)
ZELJEZNICAR 1921!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 feb 2013, 21:01

Nebojsa Viskovic sa SK meni jedan od najboljih i najdrazih :)
Gojko tu i tamo :D
Pored njega onaj dvojac sa eurosporta nije los, pogotovo onaj "mirniji i tisi" :D
Od ovih iz Bosne, Baho ce mi uvijek biti drag komentator, Marijan vise-manje, nekad pretjera sa onim silnim informacijama ( tipa sad protiv Slovenije kad je rekao da je zena Handanovica, pa njeno ime, bila cielidersica Olimpije, a da je njegov šura Jasmin Hukic :lol: ).
Nije los ni Adis sto komentarise tekme sa Vugalicem,koji mi se uopce ne svidja kao komentator.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 feb 2013, 21:07

Gojko pojma nema.Da je njega staviti da vodi utakmicu 3 lige Engleske,pa to bi bio show.
Najbolji komentatori i oni što najviše znaju,kao onaj što bude često u SK studio,sa bradom i naočalama,uglavnom vodi te "manje popularne" utakmice.
Višković mi je također dobar,ali Gojko uvijek dobije ove najbolje utakmice,mada ne znam kako.
Bila je jednom ona emisija kada su pričali svi komentatori ko bi se trebao pojačati preko januara i Gojko je u svom stilu rekao da to trebaju City,Chelsea,Arsenal,a nigdje nije spomenuo timove kao što su QPR,Aston Villa,Reading i slični.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 feb 2013, 21:13

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2013, 21:37

ceze je napisao/la: Pored njega onaj dvojac sa eurosporta nije los, pogotovo onaj "mirniji i tisi" :D
Od ovih iz Bosne, Baho ce mi uvijek biti drag komentator, Marijan vise-manje, nekad pretjera sa onim silnim informacijama ( tipa sad protiv Slovenije kad je rekao da je zena Handanovica, pa njeno ime, bila cielidersica Olimpije, a da je njegov šura Jasmin Hukic :lol: ).
Nije los ni Adis sto komentarise tekme sa Vugalicem,koji mi se uopce ne svidja kao komentator.
Dvojac sa Eurosporta su likovi koji su pohrlili za angažmanom (od glume slaba vajda) i honorarom.
Dakle, u sport se razumiju kao prosječan posjetilac ovog portala. Ali, da su glupi, nisu. Sve nadoknađuju svojim dosjetkama, humorom i raznim pričama.
Bosna (mi) oskudjevamo već duže vrijeme sa pravim komentatorom, pa se često sjetimo (sa sjetom) Bahe i raspravljamo o najboljim (Marijan) jer nam je to limit.
Na bolje nismo naučili.
Vom Jäger zum Gejagten

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 feb 2013, 22:23

aretna sport : Partizan vs Zvezda ( neredi ) : Moramo da prekinemo prenos suzavac :lol:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:34

Slobodas je napisao/la:aretna sport : Partizan vs Zvezda ( neredi ) : Moramo da prekinemo prenos suzavac :lol:
Bezi bre nisu normalni Edin i Kole.Kasnije kada su krenuli da ciste parket krenuli da se zajebavaju,kao ne zelimo da reklamiramo koji su najbolji proizvodi za cist parket. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 feb 2013, 23:43

majstori, prica o najboljim komentatorima zavrsava kod njih dvojice.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 feb 2013, 23:48

Devil je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:aretna sport : Partizan vs Zvezda ( neredi ) : Moramo da prekinemo prenos suzavac :lol:
Bezi bre nisu normalni Edin i Kole.Kasnije kada su krenuli da ciste parket krenuli da se zajebavaju,kao ne zelimo da reklamiramo koji su najbolji proizvodi za cist parket. :lol:
Na kraju je Kole bio prof. dr. za čišćenje parketa :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2013, 13:33

The Game je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Na kraju je Kole bio prof. dr. za čišćenje parketa :lol: :lol:
A Edin za razlikovanje suzavca od dimne bombe. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 feb 2013, 18:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:majstori, prica o najboljim komentatorima zavrsava kod njih dvojice.

:mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 feb 2013, 19:16

miki_92 je napisao/la: :lol:
A one dvije ga brane sa nekim izvucenim komentarom gdje je pohvalno sto zna usutiti za vrijeme prijenosa i pustiti da osjetimo car utakmice. :mrgreen:

Slazem se za ovu nabrojanu cetvorku. Meni nije los ni Zivkovic (Holandsku najcesce prenosi). Ali najgotivniji mi je Novakovic. Covjek zna sve zivo o Engleskoj, od toga koliko je Ipswich udaljen od Norwicha pa do klupskog stanja u Gillinghamu.

Gojkara. :lol: :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 11 feb 2013, 19:23

Bertrand je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: :lol:
Ali najgotivniji mi je Novakovic. Covjek zna sve zivo o Engleskoj, od toga koliko je Ipswich udaljen od Norwicha pa do klupskog stanja u Gillinghamu.
To je onaj sa bradom i naocalama ? :D Ako jeste , onda je najbolji komentator za fudbal na SK :D
ZELJEZNICAR 1921!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.