Zoom ne zadovoljava potrebe i očekivanja UO-a RadničkogZoom088 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika?![]()

Pravda za Zooma

Moderator/ica: GracanicaAA
Zoom ne zadovoljava potrebe i očekivanja UO-a RadničkogZoom088 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika?![]()
Marokanci kao navijačka skupina imaju sve što navijačka skupina treba da ima, znači IME, starost, legendu (osnivaca) itd. samo fali te malo kako da kazem modernizacije i da se prati taj neki moderniji stil navijanja. Evo ja licno i jos par momaka smo pokusali sa Brigadom to da postignemo znaci to pravo navijanje i to, ali eto slab odziv raje i ugasili smo se i ja cu se ponovo vratit u Marokance jer volim Bratstvo, ali sada poslije ovog kuhanja oko Premijer lige se raja malo probudila i vise se prate desavanja u i oko Bratstvam, pa se nadam da ce se i navijacki moral malo poboljsati...samolukavac je napisao/la:Svaka vam čast još jednom, igračima najviše naravno, samo smiješno mi ono kad navijate JOŠ JOŠ JOŠ hehe, veliki pozdrav7april je napisao/la:mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo
Ko je taj Spahic? Da nije uskrsnuo Miljan Miljanic,veliki poznavalac prilika i omjera?GracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"
...i da nam rodi žito!zlajci je napisao/la:Zoom ne zadovoljava potrebe i očekivanja UO-a RadničkogZoom088 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika?![]()
![]()
Pravda za Zooma
ne znam nebih rekao..mislim da je Sloboda igracki jaca ..nas problem je jer smo zaostajali na samom pocetku sezone sa onom ekipom i onda smo doveli tih 13 novih fudbalera gdje neki se jos nisu snasli a ocekivlai smo od njih mnogo jer su rnaije zarili i palili ovom ligom..ipak malo vremena uigrati tih 13 igraca ..a druga stvar jer se igra pod pritiskom stizes i velika su ocekivanja..grad se digao svi ocekuju da Sloboda izbori PL..recimo Bratstvo igra bez nekog veceg pritiska mogu izborit a mozda i ne ....jednostavno igrat za Slobodu nekima je i cast, ali isto tako i veliki izazov je pred svakim igracem, jer znaju sta se moze desiti ako ne bude uspjeha ..u ovom slucaju mi isitna i ako ne uspijemo nema veze imamo svoj plan i cilj i uspjet cemo doci do PL ove ili naredne godine sasvim svejednoGracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"
Ako hoces da ti iskreno kazem Sloboda.Gorki je napisao/la:@aldin55;
poslije Bratstva koji klub voliš/preferiraš?jel ko Brko?
jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a il je neki igrac rudara ovo stvarno izjavioGracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
Taj igrac je navodno dao izjavu za SS portal.Ja neznam zasto vi vjerujete i citate neke "izjave" igraca za ovaj portal.Oni pisu lazne izjave,pisu sta im je volja ove sezone su vise puta prenijeli izjave nasih igraca,a nasi igraci nemaju pojma o tome,i juce su cak prenijeli netacne izjave predsjednika Jedinstva,i kad se nasa oficijalna stranica oglasila,oni samo kopirali tekst i prenijeli na svoj portal.GracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
možda je, ali samo možda taj igrač Rudara veoma kompetentna osoba, više od bilo koga ovdje na forumu da daje ovakve izjave...razmislistaragarda je napisao/la:jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a il je neki igrac rudara ovo stvarno izjavioGracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"![]()
...mislim,kako on zna ko je koliko jak i sta sa tim sto je on izjavio
![]()
...to neko mjerilo,necega
...eo i kod mene komsija juce izjavio da je Sloboda najbolja te da ima najbolju ekipu
![]()
![]()
slažem se sa tobom baltazar1,ako hoće rudar može bit prvi,imaju najbolji raspored,bolji i od bratstvamogu radit šta hoće,bratstvo ako dobije jedinstvo otvara vrata pl,biće teško jedinstvo jaka momčad na svim pozicijama po meni najjača ekipa u ovoj ligi al eto vidit ćemo,možda im dođe loš dan ko protiv slobodebaltazar1 je napisao/la:možda je, ali samo možda taj igrač Rudara veoma kompetentna osoba, više od bilo koga ovdje na forumu da daje ovakve izjave...razmislistaragarda je napisao/la:jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a il je neki igrac rudara ovo stvarno izjavioGracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :
"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"![]()
...mislim,kako on zna ko je koliko jak i sta sa tim sto je on izjavio
![]()
...to neko mjerilo,necega
...eo i kod mene komsija juce izjavio da je Sloboda najbolja te da ima najbolju ekipu
![]()
![]()
![]()
a ako hoćeš da me poslušaš, vjeruj da su igrači Rudara i sam klub experti ove lige
Slazem se sa vecinom tvoga posta,ali....pritisak i ulog je bio isti i protiv Slobode,pa smo uspjeli...jednostavno dizali smo se iz utakmice u utakmicu (Doboj -Kakanj ne racunam ni u sta ) i danas smo nekako tempirani za subotu ,gdje bi trebo biti nas maximum, najbitnije nema povreda i kompletni smo ,a kada smo kompletni ,pakleni smo ,to je najbolje osjetila sloboda...izgleda da je trener i uprava odradila dobar posao samom fizickom i psihickom spremom, plus grad je uz BRATSTVO.... stadion ce biti napunjen ,nazalost LlorisaNKJ je napisao/la:Biće ovo teška utakmica, teža i od Slobode, jer mislim da imate jaču ekipu, a i veći je pritisak. Bliže je kraj prvenstva, pa su utakmice sve važnije. Na vama je nekako i veći pritisak, ne dobijete li, priče prodali, ispadate seljačine, onda gubite sve nade za PL, nemate više nikakve šanse. A mi i ako izgubimo, ostajemo prvi i ponovo sve, samo što mislim da ćemo biti jači nego protiv Slobode, jer novi trener, moraće ih dobro dignuti, iako čisto sumnjam.
Slobodno drugGorki je napisao/la:@ALBOX;
PS.možda se iz Banovića zaputimo do Gračanice da se proslavi pobjeda
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.