Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Opet nepotizamemir79 je napisao/la:Naravno svi su bolji, a Tino je slucajno u timu jesenjeg dijela![]()
odakle Hrvatska crpi igrace za reprezentacijurishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igračaNajviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila
U našoj repki ni jedan igrač iz HNL-a po kvaliteti ne moze ni prismrdit prvih 11... A to što vama Pape nedostaje,stvarno mi je žao
Tačno tako, za Avdiju je Sušić inekako imao alibi, slabi smo na njegovoj poziciji, Mujdza nije bio u formi ali guranje Tina u prvih jedanaest je jedna od njegovih većih gluposti i to ondje gdje smo mi objektivno najjači, sredina terena sa radilicom besicem i znalcima poput medunjanina i Pjanica.Uz to jedan Salihovic je bio na klupi a njemu Tino moze samo kopacke čistiti. Za njega pored ovih momaka nema mjesta jos ako Mesa pozove Stilica uz to dolazi i Vrancic.rishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igračaNajviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila
U našoj repki ni jedan igrač iz HNL-a po kvaliteti ne moze ni prismrdit prvih 11... A to što vama Pape nedostaje,stvarno mi je žao
mislis na sve igrace iz HNL-a ili na ove sto mogu za nas igrati?? ako je ovo prvo onda si smjesan, Brozovic igra za Hrvatsku, a da ne moze u nas prvi tim. ili Kramaric, Soudani,cak mozda i Ademi. ti ko da si prespavao zadnjih 20 godina, pa ne znas koliko je dobrih igraca izbacio taj HNL. citava reprezentacija Hrvatske je nastala tamo. nasi mladi talenti mogu biti sretni ako pobjegnu od nasih kvazi-trenera koji proteziraju babine sinove i dodju u ruke trenera Dinama, Rijeke, Hajduka, Osijeka, Lokomotive,Zagreba, itd..rishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igračaNajviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila
I ja mislim da je @maximus mislio na igrace koji mogu igrati za BiH (jer se i prica, valjda, o nasoj repki i nasim igracima), ako je tako onda je u pravu.maximusdecimus je napisao/la:mislis na sve igrace iz HNL-a ili na ove sto mogu za nas igrati?? ako je ovo prvo onda si smjesan, Brozovic igra za Hrvatsku, a da ne moze u nas prvi tim. ili Kramaric, Soudani,cak mozda i Ademi. ti ko da si prespavao zadnjih 20 godina, pa ne znas koliko je dobrih igraca izbacio taj HNL. citava reprezentacija Hrvatske je nastala tamo. nasi mladi talenti mogu biti sretni ako pobjegnu od nasih kvazi-trenera koji proteziraju babine sinove i dodju u ruke trenera Dinama, Rijeke, Hajduka, Osijeka, Lokomotive,Zagreba, itd..rishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igračaNajviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila
Ivan Rakitic samo, svi ostali su igrali HNL prije nego sto su usli u reprezentaciju...dobro, i Perisic je otisao sa 18 god u Francusku, al i on je prosao Hajdukovu skolu. eto vam primjer Marina Leovca koji je komotno mogao igrati za nas i kad je Kolasinac povrijedjen sigurno ima mjesto u nasem timu(licno mislim da je bolji na toj poziciji od Lulica i Salihovica). daleko od toga da ne moze kako makedonac kaze "ni prismrditi" u prvih 11, posebno jer smo deficitarni na poziciji lijevog beka. i njega su "otjerali" iz Austrije ko Susica iz belgije, pa se covjek probi kroz HNL i sad je pred pragom milijunskog transfera.et dokaz da igranje u HNL-u ne mora znaciti propast i da kvalitet kad tad isplivaBatva je napisao/la: I ja mislim da je @maximus mislio na igrace koji mogu igrati za BiH (jer se i prica, valjda, o nasoj repki i nasim igracima), ako je tako onda je u pravu.
Tvoj post je na mjestu, ali ovo boldirano ipak nisi u pravu.
Mislis da se on toga sjeca ?bordobijeli je napisao/la: odakle Hrvatska crpi igrace za reprezentacijune treba generalizirati stvari ,nasa repka je uvijek imala igraca iz hnl i prije susica ,od bakira besirevica ,ede mujcina pa do pandze ibricica itd
Kazu ima neki dobar Bosnjo u Vardaru, rastura momak.harishp je napisao/la:Bolja je Makedonska liga , ta ce HNL.
...San Marina.Sabinho je napisao/la:Tino je klasa iznad pola reprezentativaca.
Pise se zato sto je ovaj konj zbog nepotizma, korupcije i kriminala stavljen u prvih 11 ispred igraca iz La Lige, Bundeslige i Ligue 1. Zbog njega je Pjanic stavljen na neprirodnu poziciju, zbog njega je citava igra, atmosfera i koncepcija reprezentacije unistena. Ovo je covjek koji je sa svojim amidzom odgovoran za debakl na SP i katastrofu u ovim kvalifikacijama. Ovo je covjek koji je unistio reprezentaciju, koji je unistio ono za sto su se ostali igraci borili godinama.BosnaSTL je napisao/la:Stvarno neznam zasto se na ovom forumu ovoliko pise o tom Tini Svenu.Narod mora naci neki razlog za prepucavanje ono ja sam upravu a ti nisi .Ja sve znam a ti neznas i te cake .
Sve sto si napisao je Milion i jedan posto tacno .Samo corav covjek to nemoze da vidi ili nece da vidi i ako ga u oci bode.Kako seamo moze po cjeli dan prepucavat o tom nikako mi nije jasno .Cartman je napisao/la:Pise se zato sto je ovaj konj zbog nepotizma, korupcije i kriminala stavljen u prvih 11 ispred igraca iz La Lige, Bundeslige i Ligue 1. Zbog njega je Pjanic stavljen na neprirodnu poziciju, zbog njega je citava igra, atmosfera i koncepcija reprezentacije unistena. Ovo je covjek koji je sa svojim amidzom odgovoran za debakl na SP i katastrofu u ovim kvalifikacijama. Ovo je covjek koji je unistio reprezentaciju, koji je unistio ono za sto su se ostali igraci borili godinama.BosnaSTL je napisao/la:Stvarno neznam zasto se na ovom forumu ovoliko pise o tom Tini Svenu.Narod mora naci neki razlog za prepucavanje ono ja sam upravu a ti nisi .Ja sve znam a ti neznas i te cake .
OVO JE SOTONA! OTKAD JE U REPREZENTACIJI NE ZNAMO ZA POBJEDU U TAKMICARSKOJ UTAKMICI! ODLAZI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.