Fudbal je danas čisti biznis, nema tu ljubavi, ako hoćeš dobrog igrača moraš mu masno i platit.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ukoliko se u polufinale plasiraju dva kluba koja dijele isti stadion, u ovom slučaju Roma i Lazio, prednost domaćeg terena ima ekipa koja je imala niži broj prilikom ždrijeba, dakle Lazio. Da se kojim slučajem u polufinale plasirala Fiorentina onda bi Juventus revanš igrao u Torinu.caseres je napisao/la:Mislim da idemo u Rim 22.01., a ne oni nama na Arenu..Revans 29.01. kod nas ..
Istina. I to je njihovo pravo. Posebno ukoliko Juventus i ove sezone osvoji scudetto (što će se desiti 90%), te dogura daleko u LP. Jbg, ne može se očekivati da igrači igraju za "siću", barem ukoliko poredimo njihovu zaradu sa onim što dobijaju njihove kolege iz Engleske ili Španije. No, ovogodišnji (2012. godine, da budem precizniji) izdaci za plate nisu mogli biti manji, s obzirom na uspjehe koje tim ostvaruje.LateraleSinistro je napisao/la:Kad dodje vrijeme obnove ugovora, Juve ce da kihne.Jer pola ovih igraca su sad etablirane zvijezde koje su trazene a prije zakljucivanja ovih ugovora nisu bili.Tako da ce oni hladno trazit vece plate a i dobice ih.
nek su im vraceni bodovi to im je ionako bio alibi, mi svakako aBd uzimamo titulu...Prescritto je napisao/la:Napoliju vraćena 2 boda, baš smo zeznuli stvar sa onim porazom od Dorie, sad smo na +3. Sad se nadam da će sve biti pošteno pa i Lazio neće biti kažnjen.
Evo i Cannavaro i Grava olobođeni nakon prve žalbe, a Contea nisu mogli osloboditi i kad mi neko kaže da u Italiji nisu protiv Juventusa. Ma bježi tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.