Benjo_AFC86 je napisao/la:Otkud utakmica na Veležovom stadionu?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 maj 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
DzoleZeljo je napisao/la:
Sretno Vam bilo.![]()
Nadam se da ce te samim ulaskom u visi rang, uspijete pronaci sponzora za taj istok.
Samo nemojte stajati sa radovima, jer jednom kada statene to ce ostati kao kod Zelje, samo pusta prica.
Hvala.
Predsjednik je rekao ako mu ostali dozvole i daju dozvolu,on će sam uraditi istočnu tribinu nikakav problem nije.Njemu poslovni prostori i to je to.Ali opet vidjećemo.Trenutni cilj je PL (imaju ljudi zaduženi za traženje investitora npr.Vugdalić),onda spremanje ekipe za PL + pojačanja,kako je najavio ako uđemo u PL spreman je dovesti milionska pojačanja..Vidjećemo sve 31.maja
Na ovome se neće stati sigurno,možemo samo ići naprijed aBd.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Fino, fino, samo naprijed.Gorki je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:
Sretno Vam bilo.![]()
Nadam se da ce te samim ulaskom u visi rang, uspijete pronaci sponzora za taj istok.
Samo nemojte stajati sa radovima, jer jednom kada statene to ce ostati kao kod Zelje, samo pusta prica.
Hvala.
Predsjednik je rekao ako mu ostali dozvole i daju dozvolu,on će sam uraditi istočnu tribinu nikakav problem nije.Njemu poslovni prostori i to je to.Ali opet vidjećemo.Trenutni cilj je PL (imaju ljudi zaduženi za traženje investitora npr.Vugdalić),onda spremanje ekipe za PL + pojačanja,kako je najavio ako uđemo u PL spreman je dovesti milionska pojačanja..Vidjećemo sve 31.maja![]()
Na ovome se neće stati sigurno,možemo samo ići naprijed aBd.
Nego, sta bi sa dresovima?
Mislim, bilo ja ovdje super varijanti na kraju kako vidim, poslase vam classic verziju?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
radim ja danas kad me zaustavlja Redzepi..moze li tu i tu...moze...kad smo stigli kaze kolko sam duzan...ja mu pokazem zastavicu Slobode na retrovizoru...reko...duzan si mi jarane 3 boda iz mostara u srijedu..pare me ne interesuju....on se nasmija....dobar momak skroz..skromam...kaze idu sutra u medzugorje gdje ce bit 2 DANA
...samo srce na teren..kaze on 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neki kao da imaju senzore za doći na xy temu čim se upiše nešto a la ovo oko stadiona Pod Bijelim brijegom. 
Hayley <3
Pa sledeci put napisi stadion Bijeli Brijeg, a ne stadion Zrinjskog, koliko znam to je gradski stadion na kojem je onemoguceno Velezu da igra.badblueboylivno je napisao/la:Neki kao da imaju senzore za doći na xy temu čim se upiše nešto a la ovo oko stadiona Pod Bijelim brijegom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe nego na neke druge.
Napisao sam stadion Zrinjskog jer tamo Zrinjski SADA (a to traje 20 godina) igra, puca mi neka stvar tko ga je gradio, čiji je bio, tko je igrao, tko igra i tko će igrati, ni jedan ni drugi klub mi ne predstavljaju nešto bitno da bih imao neke skrivene poruke ili da bih pokrenuo nekakvu neugodnu raspravu.
Napisao sam stadion Zrinjskog jer tamo Zrinjski SADA (a to traje 20 godina) igra, puca mi neka stvar tko ga je gradio, čiji je bio, tko je igrao, tko igra i tko će igrati, ni jedan ni drugi klub mi ne predstavljaju nešto bitno da bih imao neke skrivene poruke ili da bih pokrenuo nekakvu neugodnu raspravu.
Hayley <3
-
HerLutwoII
- Kontakt:
dobro je da se igra pod BB,teren je dobar,ima dio tribina natkriven takodje jer kisa je u srijedu cijeli dan,a nadati se mirnoj i rutinskoj pobjedi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nit ce bit mirna nit rutinskaHerLutwoII je napisao/la:dobro je da se igra pod BB,teren je dobar,ima dio tribina natkriven takodje jer kisa je u srijedu cijeli dan,a nadati se mirnoj i rutinskoj pobjedi.
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 maj 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da niko nije napisao,na stranici fksloboda.ba pise da je bilo 3500 ljudi.Ja mislim da je bilo oko 4 000-4 500,ne znam dal ovde ima vas koji dolaze na sjever.Ja i jos jedno 200tinjak ljudi je uslo dzaba...nestalo je karti tako da pustali su dzaba,cudno i to da im se desi haha 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
@staragarda
Mozes i mene sutra odbacit do jednog mjesta..dodjem ti pivu
Ne znam zasto svi se plase Branitelja..ja ne,po mom misljenje hladno 0:1 kao sto sam vec rekao..negdje u 90+ da ga zavucemo..da se kolektivno slagiramooo
Mozes i mene sutra odbacit do jednog mjesta..dodjem ti pivu
Ne znam zasto svi se plase Branitelja..ja ne,po mom misljenje hladno 0:1 kao sto sam vec rekao..negdje u 90+ da ga zavucemo..da se kolektivno slagiramooo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nije nestalo kartisolar1987 je napisao/la:Vidim da niko nije napisao,na stranici fksloboda.ba pise da je bilo 3500 ljudi.Ja mislim da je bilo oko 4 000-4 500,ne znam dal ovde ima vas koji dolaze na sjever.Ja i jos jedno 200tinjak ljudi je uslo dzaba...nestalo je karti tako da pustali su dzaba,cudno i to da im se desi haha
staragarda je napisao/la:nije nestalo kartisolar1987 je napisao/la:Vidim da niko nije napisao,na stranici fksloboda.ba pise da je bilo 3500 ljudi.Ja mislim da je bilo oko 4 000-4 500,ne znam dal ovde ima vas koji dolaze na sjever.Ja i jos jedno 200tinjak ljudi je uslo dzaba...nestalo je karti tako da pustali su dzaba,cudno i to da im se desi haha
eto ja budala u pravu si nije nestalo
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
intercontinental
- Kontakt:
Gledam sad pregled BHT Premijer lige ,i Zvijezda-Vitez,onaj Amer Ordagić odličan igrač,misilm da bi se uklopio u naš sistem.ABD u premijer ligi trebat će nam onakav jedan igrač uz Omu na sredini terena 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ja zbog ovoga: 1-3, 1-0, 0-1harry_90 je napisao/la:Ne znam zasto svi se plase Branitelja..ja ne,po mom misljenje hladno 0:1 kao sto sam vec rekao..negdje u 90+ da ga zavucemo..da se kolektivno slagiramooo
Ma mislim da ih možemo dobiti ovaj put, kompletni smo, bolji smo u svakom segmentu a posebno što imamo motivatora koji će momke nafurati kao da je grupna faza LP
Vidim Ciru maloprije na parkingu preko puta hotela,nosi neke poklone,moze mu se 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam ti rekao da si budala...ako te interesuje nesto vise javi se na ppsolar1987 je napisao/la:staragarda je napisao/la:nije nestalo kartisolar1987 je napisao/la:Vidim da niko nije napisao,na stranici fksloboda.ba pise da je bilo 3500 ljudi.Ja mislim da je bilo oko 4 000-4 500,ne znam dal ovde ima vas koji dolaze na sjever.Ja i jos jedno 200tinjak ljudi je uslo dzaba...nestalo je karti tako da pustali su dzaba,cudno i to da im se desi haha
eto ja budala u pravu si nije nestalo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo me zanima ko ih je poslao..@staragarda ako znas to, mozes i meni na pp
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Jbg valja vam kiksati u Srebreniku, 3 za 3 igrano. Nema priče tu puno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.