FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 07 apr 2012, 19:58

Karanana :x

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 apr 2012, 19:59

barbarez je napisao/la:1-0 za Celik.
Cigane idi na šugavicu da skupite bar 2500 gledalaca.

High

Post Postao/la High » 07 apr 2012, 20:00

Sad ćemo proraditi. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 apr 2012, 20:03

Nabijem vas ,gledam na poslu tekmu,i vidim da nemate izvjesataja,napiswm vam rezultat,i odmah proradi debilni mozak kod pojedinaca.Glupani ograniceni,nikad u zivotu vam nisam provocirao na temi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 apr 2012, 20:07

barbarez je napisao/la:Nabijem vas ,gledam na poslu tekmu,i vidim da nemate izvjesataja,napiswm vam rezultat,i odmah proradi debilni mozak kod pojedinaca.Glupani ograniceni,nikad u zivotu vam nisam provocirao na temi.
Ja eto mi nemamo internet, radio, TV, telefon, mobitel pa ne znamo. I da, uvijek ću vas ****, jer sam to naučio od vas, kad vi ne znate razlikovati prave navijače od "teletekst navijača"(koji samo imaju namjeru provocirati) tako ću se i ja odnosit' .

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 apr 2012, 20:09

Haver ! je napisao/la:
barbarez je napisao/la:1-0 za Celik.
Cigane idi na šugavicu da skupite bar 2500 gledalaca.
ko ljutio?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 20:13

Prvo da zhavalim Telecomu i Mojoj TV, odlican snimak, slika, zvuk, komentator Velid Spaho, Vrijeme kisovito, prohladno, 13 stepeni, posjeta katastrofa, cirka 1.000 ljudi.
-Adi prvi prvi put kapiten, jer nema Torlaka ni Obuce.
-Na samom pocetku pritisak Celika, vidi se zelja, volja igraca Celika, i vec u 2. minuti sansa za Celik, centarsut sa desne strane, ali prebrz napadac Celika.
-3. minut ostar start na Matkom na sredini terena, neki Isakovic dobija zuti, a zvizduci sa tribina i protest igraca Celika, nakon slobodnjaka lopta dolazi do Comora, on je nabija preko gola.
-4 .mimut prekrsaj na nekih 10tak metara od senesterca, ubacaj, ali lopta ide pored gola.
-7. minut, pokusavamo nesto, ali nema ideje u napadu, nema REALIZACIJE, kao i obicno, pokusavamo od noge do noge, dok nam ne prekinu loptu, za sada bi izdvojio Matka.
-9. minut, Dosta protesta i pritisaka navijaca i igraca Celika na odluke sudija.
-10. minut, poslije 10 minuta, nista se nije vidjelo, Suljic tek napravio prvi kontakt s loptom, uglavnom se igra na sredini, imamo posjed dok Comor ne usere.
-15. minut, Suljic fenomenalno prolazi 3 igraca, ali ga obaraju i zuti za nekog Kenana, Suljic bolje igra od kad je presao ne sredinu, Slobodnjak ali Belosevic suta preko gola.
-18. minut, Nakon slobodnjaka 2 solidna napada Celika, Suljic se vraca i iznosi ovu loptu, ali ga ovaj Kenan opet strasno kosi. Suljic razigrava dobro na sredini, strasno agilan, ali ga stalno obaraju, ali jos dalje od gola, slabo izveden slobodnjak, lopta za Haskica ali mu je uzimaju.
23. minut, Prvi korner za Celik, vrte se pred golom, ali fino reaguje nasa odbrana, lopta ubacena na prvu, ali Haskic rasciscava.
25. minut, Bez suta u okvir sa obje strane, Trude se nasi, sto mi je drago, bore se ali nema realizacije.
27. minut, Ubacaj u 16-terac, Tatomirevic ne skace dovoljno, prelazi ga lopta, dolazi od igraca Celikaon sutira, Adilovic skrece loptu, ali pravo na glavu Smrike, i gol. Dupovac (dopustio centarsut) i Tatomirevic glavni krivci (po meni).
Nedugo nakon gola, kontra, Haskic pokusava proci kroz dva stopera, ali ga obaraju, slobodnjak, Vucina suta ali brani golman, Prvi sut u okvir gola. Zatim Suljic ne izvodi pravilno aut.
32. minut, Po ko zna koji put nesporazum na relaciji belosevic-Zrnanovic
33. minut, Suljic lijepo prolazi ali ga dva puta kose, sudija nista ne pokazuje.
34. Ofsajd za Haskica.
35. Fina sansa, Matko u senstercu dodaje za Haskica, ali golman prekida pas.
37. Opet Matko u senstercu, pokusava dodati Haskicu, ali lopta dolazi smao do Suljica, on fino proigrava, izbacuje trojicu daje Comoru, on suta nebu pod oblake.
40. Prilika za Sarajevo, Suljic igra na sve tri strane, bori se lavovski, sav je prljav, ali Sesar vec dva puta za redom pokusava petom dodati i gubi loptu, nakon gola posjed 80 na nasoj strani, ali nema gola.
41. Matko super protrcava, obaraju ga, slobodnjak za nas, svi na strani Celika sem Comora, ali nsita, sve se svelo na pokusaj Suljica.
42. Imamo vise od igre, dobro protrcavamo po toj lijevoj strani, ali nema realizacije, opet prekrsaj nad Scepanovicem, i opet svi idu na stranu Celika, ali Scepanovic parvo u golmana suta.
44. Pokusava Celik, vec dvije ri prilike, ali samo korner, izvode ga, ali Adlilovic izbija.
45. Oldicna kontra Celika, pada igrac u 16, ali nema penala.
Jos minut!

Kraj zadnje tri minute incijativu imao Celik,

Vlatko Glavas:"Dosta dobro stojimo, nismo zadovoljni zadnjim pasovima, ali igra do sada zasluzuje respect, Sarajevo je dobra ekipa i moramo se paziti, ali ako ovako nastavimo imamo sanse"

Jovic:"U pravu ste, imam puno toga reci igracima, Celik je bolji, jaci, ovo se nismo dogovrili, i ako nam vise trebaju bodovi, Celik ima vecu zelju, ali ako zelimo te bodove, moramo promijeniti igru"

Tako nesto je rekao, nisam 100% siguran ;)

Uglavnom po meni Suljic fenomenalan, Matko solidan, ostalo tu i tamo. Imamo sansi, ali skroz slaba realizacija, nisu mi jasni.
Oko za oko, zub za zub!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 apr 2012, 20:14

Haver ! je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Nabijem vas ,gledam na poslu tekmu,i vidim da nemate izvjesataja,napiswm vam rezultat,i odmah proradi debilni mozak kod pojedinaca.Glupani ograniceni,nikad u zivotu vam nisam provocirao na temi.
Ja eto mi nemamo internet, radio, TV, telefon, mobitel pa ne znamo. I da, uvijek ću vas ****, jer sam to naučio od vas, kad vi ne znate razlikovati prave navijače od "teletekst navijača"(koji samo imaju namjeru provocirati) tako ću se i ja odnosit' .
Pa lako je nauciti biti debil,sto nisi naucio sta pametno,ili bar da se izdignes iznad tih zbog kojih si postao takav.**** ga jarane sam si rekao sta si postao,gledajuci druge kako se tako ponasaju,**** ga zao mi te.Bilo bi ti bolje da prepoznas normalne od onih ostalih,to su vrijednosti kojim trebas teziti,lako je biti glup ili se tako ponasati.Da Bog da ti Sarajevo okrenulo,a ti bio malo pametniji.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 apr 2012, 20:19

TAKO JE SULJICU! 1:1 8-)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 apr 2012, 20:19

Hvala tebi barbarez sto se trudis ;)

Bravo Suljicu gigante!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 07 apr 2012, 20:21

Čelik - Sarajevo 1:0, 55. minuta na Bilinom polju - NEREDI NA ZAPADNOJ TRIBINI. Vjerovatno su na tribine ušli navijači Sarajeva bez obilježja

??????????????????

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:21

BegAx je napisao/la:TAKO JE SULJICU! 1:1 8-)
zezasssssssssssssssssssssssssssssssssssss.................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................goooollllllllllllllllllllllll....zakuni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:24

ludilooooo ludiiloooooo ludiiiiilooooooo....sjeveeeeeer je poludiioooooooooooooooooooooooo :D :D :D
idemo sad 1:2 Matkoooooooooooooooooo....jurissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 apr 2012, 20:25

Joj Matka sta fuli boze dragi :o
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 apr 2012, 20:25

barbarez je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:
Pa lako je nauciti biti debil,sto nisi naucio sta pametno,ili bar da se izdignes iznad tih zbog kojih si postao takav.**** ga jarane sam si rekao sta si postao,gledajuci druge kako se tako ponasaju,**** ga zao mi te.Bilo bi ti bolje da prepoznas normalne od onih ostalih,to su vrijednosti kojim trebas teziti,lako je biti glup ili se tako ponasati.Da Bog da ti Sarajevo okrenulo,a ti bio malo pametniji.
Haj dobro ba, **** to lahko je ovako pričati iza nickova, ja tebi čestitam ako si ti normalan navijač i nemoj se šta uvrijediti, al večina vas je go.vna - da izvineš !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:26

Giallorossi je napisao/la:Joj Matka sta fuli boze dragi :o
:? :? :cry: :cry: :cry: bice 1:2 ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 apr 2012, 20:27

vuce ovo na iz 1/2 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:28

Evolution87 je napisao/la:vuce ovo na iz 1/2 8-)
ma nek vuce gdje hoce samo da ga mi utrpamo i onda cu ti reci nesto :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2012, 20:29

Bravo Suljiću.....Semire hvala najljepša što se turudiš.... ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:34

Ljudi ajde da svi napisemo da ga hoce oj nanooooo....da ga hoce oj naniceeeeeee...da ga hoce zabit Matkooooo ojjj nano naniceeeee.....mora upaliti kad ga mi prozovemo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, mnon46, mosarajvosa83, ronaldo99 i 73 gosta.