Edit: Evo ipak izgleda da je 1:1, Hebibovic dao.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pa ko da smo u Sjevernoj Koreji, ne moze se ni rezultat saznati kako treba ccc...ovaj dupli sport samo jednu vijest iz zvornika, a sa ostalih utakmica po 50 objava. 
Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 28 feb 2015, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Na bet live, događaji u toku, 0:0 prvo poluvrijeme gotovo.
Nemojte se bola s takvim stvarima zayebavat'.
Edit: tek sad odradili update na sportu za ovu utakmicu.
Nemojte se bola s takvim stvarima zayebavat'.
Edit: tek sad odradili update na sportu za ovu utakmicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
2:1

Oba gola pala iz skok igre , što je trener Drine najavljivao kao njihovu prednost.
Oba gola pala iz skok igre , što je trener Drine najavljivao kao njihovu prednost.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Psovke...3, 2, 1... i...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izgleda da je golmanova greska.
Nista novo gdje smo stali tu smo i nastavili
Nista novo gdje smo stali tu smo i nastavili
2-1:twisted:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
3-1 , dan te neće. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Zaista je ovo smijeno, nista mi nismo popravili u nasoj igri u vijek je neki oad i sve iz pocetka.
-
CaliMostarac
- Kontakt:
Ko da igramo protiv Barcalone yebote...
Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pa vi napadajte kad kažem da smo oslabljeniji u odnosu na jesenji dio i da bi čak i sa onom ekipom bili ispod konkurenata za prva 4 mjesta na tabeli.
Nisam nimalo razočaran jer je ovo očekivano od ekipe koju posjedujemo.
Nisam nimalo razočaran jer je ovo očekivano od ekipe koju posjedujemo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa grob te hebo, sta rade Zolj i Skahic sve im hebem po spisku.
Odbrana ni za k.u.r.c.a, gdje su napadaci, sta rade.E zemljo otvoriiiiiiiiiiiiiiii se, odoh popit lexi da se smirim u P.M
Odbrana ni za k.u.r.c.a, gdje su napadaci, sta rade.E zemljo otvoriiiiiiiiiiiiiiii se, odoh popit lexi da se smirim u P.M
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
CaliMostarac
- Kontakt:
Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Ne isto vec manje, I to puno manje..CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Nisam ocekivao da nas nakantaju
CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Brate slazem se ali treba nekada malo i drugacije odigrati. Nasa liga je za hrkljusa i utakmice se dobivaju vecinom na seljacke taktike na udaranje i na guranje. Dok mi pokusavamo da nadjemo neku nasu igru ljudi kereju loptu.
Ne znam sta da kazem kako god poveli smo i ovo je za mene visok poraz.
Necu da budem nezadovoljan jer ipak mislim da nam je jako vazno da odradimo stvari oko stadiona nego da trcimo za bilo kakvim titulama.
Netreba njima psovat, treba ih zgazitAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Pa ovo je sramota do boli.............................
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
From father to son
Cernica je napisao/la:Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Samo kazem da se ovo i do sada desavalo. Nije problem samo odbrana citava ekipa se treba promijeniti od golmana do napadaca. Nama fali sve. Svi smo pratili Velez i sa tim igracima koji su otisli mi nismo nista napravili.
Treba tu 8-9 igraca promijeniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.