FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 08 apr 2012, 02:11

Pasha je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:Aco, jedno pitanje. Sto se ne smije govoriti ovdje o navijacima a portal sportsport.ba konstantno potice na te stvari. Npr u grupi na fejsu naslov kaze: "(FOTO) Fotosi sa utakmice i fizički obračun navijača pogledajte sada na našem portalu". I kako sad da se mi ne raspravljamo?
evo mogu ti i ja odgovoriti.

pravila foruma su takva. iako je isti vlasnik, pravila za portal i forum su drugačija. svih nas korisnika je da poštujemo pravila foruma. ako se kome ne sviđa, može da portaži drugi forum. jedostavno tako je kako je. nekad je bilo dozvoljeno pisanje o navijačima, al' sad više nemože....
Vjerovatno zato,jer njih dosta ne znaju pisati bez provokacija,omalovazovanja suprotnih klubova i navijaca.
I onda dolazi do svega,ali najmanje do drzanja teme.
Upravo tako postoje pravila,moderatori koji ce i uopozoriti ali ne do vijeka.
Kome ne pase,siroko mu i ravno polje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 apr 2012, 02:28

Podrska za Matiju!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 08 apr 2012, 08:47

Podrska za Matka definitivno.

Ne treba se loziti na one provokacije, ali iskreno se nadam da ga nece nesto ovi sa istoka zajebavati.
Oko za oko, zub za zub!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 apr 2012, 10:48

Izdrzi Matija! Ignorisi neandertalce!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 08 apr 2012, 12:26

Svoj braci po boji katolicke vjeroispovjesti sretan Uskrs, sve najbolje, puno zajednickog hordanja na sjeveru :)
Oko za oko, zub za zub!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 apr 2012, 14:52

Ljut zbog novog gubitka bodova ali sta da se radi... matko je morao biti pametniji :(

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 08 apr 2012, 15:53

UPS je napisao/la:Ljut zbog novog gubitka bodova ali sta da se radi... matko je morao biti pametniji :(
To nije smio uraditi, ali hajde podrzavam ga opet idemo po 3 boda sad u Gradisku nema tu prava na kiks!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 08 apr 2012, 16:19

samir825 je napisao/la:Svoj braci po boji katolicke vjeroispovjesti sretan Uskrs, sve najbolje, puno zajednickog hordanja na sjeveru :)
Pridruzujem se cestitkama. ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 08 apr 2012, 18:02

Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 08 apr 2012, 18:17

MEGABASS je napisao/la:Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.
Koji si sad ti?
Oko za oko, zub za zub!

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 08 apr 2012, 18:30

samir825 je napisao/la:
MEGABASS je napisao/la:Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.
Koji si sad ti?
Novi stari član ovoga foruma ! 8-)
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2012, 18:47

Lažeš ja sam bio na utakmici malo si fulio ćak nije dao saigračima da mu priđu da proslavi gool svaka mu čast a malo si pobrko lončiće pucao je na Grbavici i dobro došao stari ćlan ;)
Sarajevo ljubavi moja!

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 08 apr 2012, 19:09

Matko je na Koševu dobio aplauz u dresu Zvijezde....

Pristojan i očekivan bod u Zenici. Šteta, jer smo mogli i do sva tri, ali eto, malo više sreće i koncentracije je nedostajalo....

Što se tiče gostovanja u Gradišci, ne znam šta bih rekao. Njima su bodovi neophodni, a i nama trebaju u borbi za Evropu.

Nekako je i tu remi najbliži, ali vjerujem da možemo doći do pobjede, jer smo kvalitetnija ekipa i pametnom igrom se možemo nadati bodovima.

Onda slijedi nešto povoljniji raspored, pa ćemo vidjeti....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 08 apr 2012, 19:18

DAJTE, KLUB KAO SARAJEVO BAR MOŽE IMATI PISMENIJE LJUDE. OVO JE DIO SAOPĆENJA SA SAJTA:

U sektoru za Press, stadiona Bilino Polje, Podporedsjenik NK Čelik, Nikad Perče, nasrnuo je na PR-a FK Sarajevo, Tarika Trbića, koji je u tim trenucima radio direktan tekstualni prijenos utakmice za oficijelnu stranicu FK Sarajevo. Portparol Bordo kluba je na neprimjeren način, uz vrijeđanje i provokacije gosp. Perče u 58. min morao napustiti dio tribine namijenjen za novinare.

Da ne pominjem velika i mala slova i gdje treba i gdje ne treba, pa i manjak znakova interpunkcije.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 apr 2012, 19:39

Meni nije jasno, hajd sto mi pricamo drugu pricu(nasa uprava) ali sto vasa prica drugu pricu to mi nije jasno. Sad na Bhtu slusam ovog vaseg PR-a i on kaze kako su pri slavlju istjerani, a na stranici vam pise kao sto @Lakovic kaze nesto sasvim drugo. Pa nek se slijedeci put dogovore sta ce reci pa onda neka govore.
Celik!3,2,2.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 08 apr 2012, 19:40

Ovo saopstenje je neko samo tako smlatio, iskreno se nadam da nesto rade, ispravljaju greske iz Zenice, pa nemaju kada ni saopstenje fino da napisu :D
Zao mi je Tarika dobar je momak :)
Oko za oko, zub za zub!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 apr 2012, 21:50

Znam samo da se jos nigdje nije dogodilo izbacivanje nikoga iz loze, ali eto ovo je PL BiH i za sve postoji prvi put. ocekujem sankcije za krkane koji mislie da tako mogu 'organizirati' utkamicu. Bolje da ne znate sta sve pise u pravilniku o tome

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2012, 22:01

UPS je napisao/la:Znam samo da se jos nigdje nije dogodilo izbacivanje nikoga iz loze, ali eto ovo je PL BiH i za sve postoji prvi put. ocekujem sankcije za krkane koji mislie da tako mogu 'organizirati' utkamicu. Bolje da ne znate sta sve pise u pravilniku o tome
HVALA TI (ne za ovo na B.polju nego znaš ti već)
Sarajevo ljubavi moja!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 apr 2012, 22:14

Kako su zasluzili ono ''izbacivanje'' je jos i mala stvar. Trebalo ih sve naglavacke izbaciti, a ne prebaciti da opet gledaju utakmicu. Oni nisu bili izbaceni vec premjesteni u drugi dio loza, sta ces kad na stadionu imamo tri vrste loza.
Celik!3,2,2.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2012, 22:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Kako su zasluzili ono ''izbacivanje'' je jos i mala stvar. Trebalo ih sve naglavacke izbaciti, a ne prebaciti da opet gledaju utakmicu. Oni nisu bili izbaceni vec premjesteni u drugi dio loza, sta ces kad na stadionu imamo tri vrste loza.
Prijatelju( bar još uvijek tako mislim)uopšte me ne interesuje vjeruj mi jeste li izbacili ove ili niste ako jeste ima ko vodi brigu o tom ako niste opet isto zaboli me .Žao mi je samo što se izmišlja novi sukob(lafo neki studenti)i dižu se tenzije bez veze .Nego kakva je utakmica bila ,Aca je rekao da ne govorimo o navijačima pa pošto se nije gledalo može li kakav info!?
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []