AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 21:24

e pa i dobit cete ga :mrgreen: u inat svima nama.

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 jun 2015, 22:07

Eto očekivano odbi Ancelotti Milan. Kako i ne bi ko će normalan sa ovim prevarantima iz uprave posla imati. Svaki normalni trener će napraviti isto. Klub bez prebijene za transfere, uprava kojoj očito dobrobit kluba više nije no1 prioritet i klub koji polako propada ko bi takav klub vodio? Samo ublehaši. Tako da možemo očekivati trenera ala Mihajlović a ako se to desi i dovedu tog četalja ja im svima od srca želim dugu starost tešku bolest.

Ajde ako ništa držali su nas u neizvjesnosti par sedmica i imali smo kakvu takvu nadu a sad se polako jasnije vidi da vuk dlaku mijenja ali ne i ćud.

Odličan komentar sa jednog foruma:
Lijep predizborni trik dementnog starca, šteta što je Ancelottija uopće uletio u ovako ružnu priču koja se trenutno odvija u Milanu. Sada kada su izbori gotovi može se zaključiti kako nema prodaje kluba, nema ni 50% od obećanih 120M, a treneri kandidati - Mihajlović, Brocchi ili Donadoni....podvig bi bio ako se EL izbori...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2015, 22:32

To sam i ja rekao, da je to sve dobro isplanirana predizborna kampanja.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 23:53

Jesam li ja budala sto sam jos uvijek optimistican? :rol: Odnosno, ne mogu reci da sam optimistican jer sam svjestan da bi ovo sve mogla biti suplja pa se i ne zanosim previse, ali imam taj neki predosjecaj koji sam stekao citajuci neke stvari... :zzz:

Skoro svi mediji prenose da je Mihajlovic najizgledniji da dodje za trenera :facepalm:
jedino dobro u svemu tome sto je lik onako ters i sigurno bi nastao haos poslije mjesec dana ako bi mu se slucajno poceli mjesati u posao (ne samo sa njima vec i sa ovim nasim mimozicama igracima, ne vole ni oni ove ludjake poput Mihe kod kojeg postoji jasan red i rad) tako da, vjerovatno ce odbiti ponudu i preci u Napoli.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 23:59

da mi je bit' Berlusconi na jednu noć, if you know what I mean :beba:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 00:03

Ti misliš da si optimističan a u dubini duše to ustvari nisi, jer pesimista je ustvari realni optimista pa shodno tome je optimista realni pesimista or something like that :urnebes: :urnebes:

Ako nam dođe Miha, ne sumnjam u jednu stvar a to je da ćemo definitivno saznati kakva nam je ekipa što se tiče pjevanja, zajedno svi u zbor na San Siru i pjevaj himnu :D

[youtube][/youtube]

Možda Bonera ne zna da pjeva if you know what i mean :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jun 2015, 00:11

Danima citas o prodaji kluba, pa se pise o nekih 120 mil budžeta za ljetni mercato i onda procitas Kucka...ode spavat mozda nocna mora prestane :?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 jun 2015, 00:19

Nije ni Alegri bio nesto posebno pa nam donese titulu, bitno je pogoditi sa pojacanjima, imati smek za to. Mozda iskopamo opet nekoga ko vodi manje ekipe.
Imamo Gatuza kao opciju, haha.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jun 2015, 00:41

Rastuzi ti mene tom himnom jbt,razvali me totalno :cry:
Nek im Bog naplati za sve ovo sto rade nama i klubu nam. Pa umri vise mater ti poganu,i ti i tvoja suplja prica. Tacno da sam mu blize planiro bi atentat na njega. Ja vlasnika i pm,pa kako ih navijaci tamo ne posutaju nije mi vise jasno. Svake se godine isto pjeni,isto laze,i svake godine navijaci to kupe,ponadaju se. Dosta vas je pogani stvorovi.
Jos malo,jos par informacija da nam jave,samo jos par Kucki fali da dovedu u klub i to je to. Mene ovdje onda vise nece biti,na ovoj temi. Tekme cu gledati tek onako,ako stignem. Nisu vredniji meni od moga zdravlja. :stop:

Forza Milan!!
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 03 jun 2015, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2015, 00:42

da vam bi Stefano Pioli, a? :tralala:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jun 2015, 00:49

Ja sam realista sa primjesom pesimizma, al' imam taj svoj predosjecaj koji me ne vara, nesto u meni govori da bi ovo ipak moglo ispasti kao dobro ljeto, samo nas malo drze u neizvjesnosti :beba:

sezona spekulacija oko kucke je i sluzbeno otvorena :rol: pa tacno bi covjeka trebali konacno dovesti pa da se rijesimo te tegobe, vakat nam je :rol:

ja stvarno ne znam kako cu pratiti iducu sezonu, pogotovo ako ne bude ulaganja i slaga na tortu, mihajlovica, ove zadnje dvije sezone su ubile sve emocije u meni.
jos ajde, halalio bih im i prosjecnog trenera ako bi se dovelo par dobrih igraca (ionako iduce sezone idemo na contea ili ancelotija, pa bi se dalo istrpiti jos jednu godinu), al' ako se nastavi po starom, pa ne znam, bit ce adio do narednog gledanja. nisam ja svoje ganglije na putu nasao, mars u pi*du materinu. :zzz:

@kinaglijo, nije pioli kalibra za milan, on je trener za male klubove. :kafa:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 00:53

UrbyEmanuelson je napisao/la:Rastuzi ti mene tom himnom jbt,razvali me totalno :cry:
Nek im Bog naplati za sve ovo sto rade nama i klubu nam. Pa umri vise mater ti poganu,i ti i tvoja suplja prica. Tacno da sam mu blize planiro bi atentat na njega. Ja vlasnika i pm,pa kako ih navijaci tamo ne posutaju nije mi vise jasno. Svake se godine isto pjeni,isto laze,i svake godine navijaci to kupe,ponadaju se. Dosta vas je pogani stvorovi.
Jos malo,jos par informacija da nam jave,samo jos par Kucki fali da dovedu u klub i to je to. Mene ovdje onda vise nece biti,na ovoj temi. Tekme cu gledati tek onako,ako stignem. Nisu vredniji meni od moga zdravlja. :stop:

Forza Milan!!
Neka Urby samo opušteno, kad ti je teško sjeti se da je Essien otišao :njanjanja:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2015, 00:58

rope11 je napisao/la:@kinaglijo, nije pioli kalibra za milan, on je trener za male klubove. :kafa:
šta bolan vi znate, vama ni Allegri nije valjao :urnebes:

Pioli je odličan trener :cool:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 01:04

Ma nije ni Mister neka trenerska krema, sa obzirom kakvu je ekipu imao u Milanu i nije se dokazao toliko, dobro treba priznati da je u Europi uvijek udarao na veliku Barcu koja ga na kraju uvijek otrese (kao što će i sada) ali je znao pokazati zube. A i u Italiji mu je bila veća konkurencija nego što je danas kada trenira Juventus, kao prvo u Italiji nema konkurenta a otvorio mu se put u 1/2 finale LP baš ono za sve godine što je nailazio na Barcu sada mu se vratilo, u Juventusu nažalost :lol:

Tako da ja njegovo umijeće uzimam sa rezervom iako je dobar trener ali nije baš za triplu krunu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 03 jun 2015, 11:10

Ja sam prestao sa praćenjem tračeva i gluposti veznanih za Milan. Ako ne bude pojačanja i ako dovedu tamo nekog Saria ili Mihajlovića onda prekidam i sa praćenjem utakmica, ja kao budala se nerviram radi njih idiota. Neka se svi gone u 3pm!!!
Forza Milan!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 03 jun 2015, 11:38

Maestro21 je napisao/la:Ja sam prestao sa praćenjem tračeva i gluposti veznanih za Milan. Ako ne bude pojačanja i ako dovedu tamo nekog Saria ili Mihajlovića onda prekidam i sa praćenjem utakmica, ja kao budala se nerviram radi njih idiota. Neka se svi gone u 3pm!!!
Maestro druze nista nemoj da se brines doce neki mister X :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 03 jun 2015, 11:45

:lol:

Ovog ljeta Mister X je Muntari koji će da ostane i tako pojača ekipu kojoj onda neće biti potrebno veće pojačanje u veznom redu :D
Forza Milan!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 03 jun 2015, 12:12

Među ove 'potencijalne' trenere koji konkurišu po pisanju medija mogu komotno i Papeta još stavit. Koliko vidim moglo bi biti još gore nego ove sezone, bitno je ostati optimista :puke:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 jun 2015, 13:24

Valjda je Galliani kontaktirao i Villas Boasa aaa kruse dragi, bas daj sta das cccc gdje su one optimistične price kada je Mr Bee bio ?? Na dobrom smo putu da postanemo Liverpool [CRYING FACE]
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 03 jun 2015, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jun 2015, 13:38

Samo da nece Mihajlović ili Donadoni, pa makar nas i Klop preuzeo :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.