AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 04 jun 2015, 10:49

Dat cu mu ja probni k u r a c, yebem mu mater cetnicku, moram da ga trpim i u voljenom klubu za kojeg navijam od malih nogu, da me cetnik udaljava od Milana. E u pm jest zivot nekad surov.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 jun 2015, 11:05

Jest da nisam za njega iz vise razloga,al najgore je to sto njegovo dovodjenje znaci da i dalje nema znacajnijih ulaganja obzirom da im je Emery bio preskup (barem sam tako procitao) a Ancelotti odbio vjerovatno zbog nepostojanja jasnog plana sta i kako dalje. Ako je nekom klubu puno dati 4-5 mil za kvalitetnog trenera onda je sasvim jasno da ce taj klub cigancit i prilikom dovodjenja igraca.
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 jun 2015, 11:29

Ne kontam starog qrvara al nikako, znači voliš Milan, imaš perja, težak je oko 7 milijardi, i ne želi pomoći svom voljenom klubu. Ne želi ni pustiti da mu neko drugi pomogne. Il da ne voliš Milan, isto nije ti stalo, uzmeš pare za to i ćao. Ovako isto nema Bog zna kakve koristi od Milana, samo pati navijače i one koji vole klub. A ovo ljeto bi za 100tinjak mil mogli napraviti lijepu ekipicu koja bi sigurno zvršila u top3 pozicije sa dbrim trenerom.
embrace the chaos

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 jun 2015, 12:05

To ti je mozda kao kad udjes u godine, zena ti postala mlitava, sise do koljena se otegle, "mohuna" ko bunar, ti bi zamijenio za nesto mladje, ali ti zao ostaviti tvoju kornjacu. Godinama postanes vezan za nesto pa se lomis, i lomis...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2015, 12:09

Batva je napisao/la:Dat cu mu ja probni k u r a c, yebem mu mater cetnicku, moram da ga trpim i u voljenom klubu za kojeg navijam od malih nogu, da me cetnik udaljava od Milana. E u pm jest zivot nekad surov.
bolje u Milanu, nego u Laziju :lolno:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 jun 2015, 12:12

Chinaglia je napisao/la:
Batva je napisao/la:Dat cu mu ja probni k u r a c, yebem mu mater cetnicku, moram da ga trpim i u voljenom klubu za kojeg navijam od malih nogu, da me cetnik udaljava od Milana. E u pm jest zivot nekad surov.
Najbolje u Jelen Superligu pa nek u horu pjevaju himnu. Ko ga yebe.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 jun 2015, 14:42

Chinaglia je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Ako ova gnjida preuzme klub ja se javno odričem Milana, nabijem ih na čomagu sve redom :twisted:
tuzlak moj, znam jedan klub za tebe :cool:
Kasno druže, od juče navijam za Carpi :mrgreen:
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 14:44

Chinaglia je napisao/la:
Legenda Lazia :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jun 2015, 16:56

joj boze :rol: meni je on isti zakardo, uvijek im se mogu smijati ovim pokusajima frajerisanja :rol:

slika

iako je bilo predvidjeno da se do sutra to sve rijesi sa mihajlovicem i da je danas trebao posjetiti muzej i milanello, ipak nije vec je sve prolongirano za narednu sedmicu... znaci, jos uvijek ima nade da bude NE :pray: :pray:

vi vjernici, dovite za ovo :rol: sto je najgore, nece oni dovesti nista bolje od njega, al' sve bih radije trpio nego ovo licemjerno go.vno i neznalicu :puke:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 jun 2015, 17:11

Ventura je trener za vas u ovom trenutku ako ćete već čekati Anćelotia, Kontea i sl. Napuniti ekipu klincima i starog lisca na klupu i jbg bit će mnogo bolje nego ove sezone.
embrace the chaos

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 18:25

rope11 je napisao/la:joj boze :rol: meni je on isti zakardo, uvijek im se mogu smijati ovim pokusajima frajerisanja :rol:

slika

iako je bilo predvidjeno da se do sutra to sve rijesi sa mihajlovicem i da je danas trebao posjetiti muzej i milanello, ipak nije vec je sve prolongirano za narednu sedmicu... znaci, jos uvijek ima nade da bude NE :pray: :pray:

vi vjernici, dovite za ovo :rol: sto je najgore, nece oni dovesti nista bolje od njega, al' sve bih radije trpio nego ovo licemjerno go.vno i neznalicu :puke:
A zamisli druže @ropson uvede nas Miha Srbin u Ligu Prvaka? :opaopa: :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jun 2015, 18:36

[youtube][/youtube]

:tralala:

samo shto dalje od Napolija :pray:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 18:39

MaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tralala:

samo shto dalje od Napolija :pray:
A Pipita choker, šta je sa njim? :P

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jun 2015, 18:42

FaraonTM je napisao/la:A Pipita choker, šta je sa njim? :P
Najverovatnije ode u Atletico M.

P.S. Vidish da znash shta choker znachi... :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 18:45

MaGiCa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:A Pipita choker, šta je sa njim? :P
Najverovatnije ode u Atletico M.

P.S. Vidish da znash shta choker znachi... :lol:
Pa dobro mogla bi se lova uzeti na njemu, bez obzira što chokira ima veoma dobru statistiku u Napoliju :D

P.S. Normalno da znam :tralala:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jun 2015, 20:07

Klinac ce nas uvest, dam se kladiti da ce ovo sa Mihajlovicem ispasti katastrofa na kraju, nesto slicno kao i sa Seedorfom, samo sto je ovaj jos ludji i zajebaniji od njega. Al' nevjerovatno mi je da takvog lika dovode ona dvojica, Miha je sve ono sto oni ne vole. :mrgreen:

al' nije jos sve gotovo, jos ima nade da ne bude nista od toga :pray: od toga da je bio siguran za trenera, sad se odjednom sve to odgodilo za narednu sedmicu sto znaci da jos vagaju... :pray:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 jun 2015, 22:22

Oko 68% čitalaca milannews.it smatra da je Miha pravi izbor za klupu Milana :roll:
Il Club più titolato al mondo!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 22:23

Ne bih da vas razocaram ali izgleda da je Mihajlovic novi trener, a Bertolacci prvo pojacanje :S

A ja sam se nadao da ce biti nesto u fazonu Emery i uz njega Bacca, Vidal i Krychowiak xd

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 22:32

[quote="muxa"]Oko 68% čitalaca milannews.it smatra da je Miha pravi izbor za klupu Milana :roll:[/quo

Bianconeri on the road :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jun 2015, 22:43

Nemoj nam reci :rol:
Slusamo ovo nazalost vec tri dana, al' dokle god ima mrva nade da ga Berlusconi ipak odbije, ja cu se nadati. Mislim, u sustini je on isti vrag kao i Donadoni/Sarri/Montela tako da bih i prebolio Mihu ako bi bilo par dobrih pojacanja, pa onda pucati na Ancelotija i Contea naredne godine (ugovor od dvije godine govori da ga se ne misli imati na duze staze vec da je tu privremeno). Al' svejedno. sve mi to nerealno izgleda u ovom trenutku, bas smo ostali posrani na kraju nakon svih onih obecanja. :crazy:

Ma sta oni muxa znaju, pola ih veze nema ni ko je on, samo vidjeli da je imao neki lafo dobar rezultat sa Sampdoriom (ironija je sto igracki nisu puno losiji od nas), pa su odmah svi za njega. Dovoljno je vidjeti sta fanovi iz ex yu govore, oni koji se ustvari poznaju u njegov rad, bar 90% njih je protiv.

Ma ustvari sta me briga, nek' rade sta hoce, al' sta posiju to ce i znjeti, a to su ogromni financijski gubitci zbog neigranja u Evropi, bojkot fanova, poluprazan stadion, pa ako im je to u cilju, onda super. :zzz:
A ni ovo sa ludim Mihajlovicem nece uspjeti 99%, al' isto tako neka se udaraju u glavu nakon sto ce na platnoj listi imati i treceg trenera pored Pippa i Seedorfa, pa se mozda naredni put zapitaju koga ce na klupu. :zzz:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.