Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

let3
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la let3 » 23 apr 2015, 01:54

ja cu vazda navijati za katalonske pic.kice , ali meni dobro pravo :opaopa:
mislim, mora neko i za njih navijati :mrgreen: ...realno, ne možemo svi navijati za ostrvske muškarcine :tralala:

sad ozbiljno, ne valja vam ta prica nimalo :nene: da se braca bosanci svađaju na bosanskom forumu radi nekakvih inozemnih placenika :hmmmmm: loše je to

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 apr 2015, 01:58

let3 Ne moras mi stavljati rijeci u usta yebem ga ja. Nigdje to nisam napisao za barcu. Naime veoma cijenim taj klub. I moji nekad znaju simulirati i ja to osudjujem uvijek i uvijek cu,ali ovo sto su vcrs radili igraci reala je nevidjeno al haj prosli su to je njima najbitnije. Niko nece pricat za 5 godina da su se valjali bar 50 minuta po terenu svi ce pricati o epskom trpanju kraljevica u polufinalu od strane barcelone :mrgreen:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 23 apr 2015, 02:02

Bayo u polufinalu i Barca u finalu, ne moze idealnije :kafa: Jos jednom rasut tiki taku pa onda Kopitari show protiv hobita. Brat Hamo ce naravno dominirati kako pozeli :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 apr 2015, 02:08

mah bitan je drugi dio mog prethodnog posta :mrgreen: ;) yebo prvi dio, koji je svakako zayebancija obicna

kad nas budu placali Real, Barca, Milan, Arsenal, Liverpool, Čelzi itd - e onda cemo se svađati u njihovo ime ovdje na ovom forumu i branicemo njihove interese :mrgreen: ni Karkin ne brani džabe.
Da se ja svađam sa nekim bosancem, kojeg možda i znam, koji bi mi možda i valjao u životu danas/sutra, da ga vrijeđam, da ga napadam - radi nekakvog placenika iz Španije ili Engleske, koji ne zna pokazati na mapi ni gdje je Bosna :shock: ne pada mi na pamet.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 apr 2015, 02:11

Epidaurus je napisao/la:Bayo u polufinalu i Barca u finalu, ne moze idealnije :kafa: Jos jednom rasut tiki taku pa onda Kopitari show protiv hobita. Brat Hamo ce naravno dominirati kako pozeli :kafa:
Slicne najave si plasirao i pred zadnji Clasico, pa te onda nije bilo 10 dana na forumu :mrgreen: :P

a samo ti najavljuj te pohode :thumbup: dobro je biti kurcevit :njanjanja: ....možda zaigramo vec u polufinalu.
Samo da te obavjestim da Messi nije zabio gola u četvrtfinalu, što automatski znaci da neko nayebati u polufinalu ;) pa ti sad vidi

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 apr 2015, 02:14

let3 je napisao/la:mah bitan je drugi dio mog prethodnog posta :mrgreen: ;) yebo prvi dio, koji je svakako zayebancija obicna

kad nas budu placali Real, Barca, Milan, Arsenal, Liverpool, Čelzi itd - e onda cemo se svađati u njihovo ime ovdje na ovom forumu i branicemo njihove interese :mrgreen: ni Karkin ne brani džabe.
Da se ja svađam sa nekim bosancem, kojeg možda i znam, koji bi mi možda i valjao u životu danas/sutra, da ga vrijeđam, da ga napadam - radi nekakvog placenika iz Španije ili Engleske, koji ne zna pokazati na mapi ni gdje je Bosna :shock: ne pada mi na pamet.
Slazem se drug,sad imas pozivnicu za party :mrgreen:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 apr 2015, 02:15

SteveHeighway je napisao/la:
let3 je napisao/la:mah bitan je drugi dio mog prethodnog posta :mrgreen: ;) yebo prvi dio, koji je svakako zayebancija obicna

Slazem se drug,sad imas pozivnicu za party :mrgreen:
:thumbup: :mrgreen:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 23 apr 2015, 02:30

slika

:rol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2015, 08:40

Hahahahaha @Spy dobra slika.

Realno situacija je sljedeća :

Juve je u polufinalu Roy Jones Jr, srednja i super srednja kategorija

Bayern, Barcelona i Real su redom : Lennox Lewis, Evander Holyfield i Mike Tyson super teškaši.

Juve može igrati protiv svih uz mnogo sreće i bez povreda biće težak protivnik svakome, ali zbog mnogih igrača kojima je ovo prvi put polufinale, relativnog neiskustva ekipe i trenera na ovom nivou igre jeste prividni ''autsajder''.

Može to biti i pozitivno, mogućnost osvajanja velikog trofeja, želja igrača i trenera, veliki entuzijazam.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2015, 08:43

Belmin6 je napisao/la:Sad sam još sigurniji, Juventus ovo osvaja. :kafa:
Amin!
Allah swt ti dao sav bereket i svako dobro. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 apr 2015, 08:48

SPY je napisao/la:
slika
[youtube][/youtube]

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 apr 2015, 08:58

thulkazal je napisao/la:
SPY je napisao/la:
slika
[youtube][/youtube]
Neko ce da slomi zube. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 apr 2015, 09:04

Pogba je napisao/la: Neko ce da slomi zube. :kafa:
Ne mora da znači ali informativno da se zna da i zebra zna biti opasna :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2015, 09:20

Barselona-Bayern
Real Madrid-Juventus

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 apr 2015, 10:42

SteveHeighway je napisao/la:Nemam ni ja namjeru da se svadjam sa tobom. Inicirao sam na to kako se pravis da si glup u nedostatku argumenata tako da to nije vrijedjanje.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
ma sta kazes, boli te briga? Cinjenica da si plakao, pizdio i galamio zadnjih 10 stranica o prolazu reala, govori da je to laz :kafa:
naprijed rejal

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 apr 2015, 10:43

Sveti je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:Nemam ni ja namjeru da se svadjam sa tobom. Inicirao sam na to kako se pravis da si glup u nedostatku argumenata tako da to nije vrijedjanje.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
ma sta kazes, boli te briga? Cinjenica da si plakao, pizdio i galamio zadnjih 10 stranica o prolazu reala, govori da je to laz :kafa:
Igrao prolaz atletica :mrgreen:
Steven Gerrard !

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 apr 2015, 10:48

Bez obzira na protivnika, sanse Bayerna za finale/titulu su otp 90 %, a povratkom Schweinija, Robena te Bilala idu jos u korist Bavaraca. :kafa:
- Ed Woodward for Prime Minister !

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 apr 2015, 10:54

[youtube][/youtube]
PeP i Saurman u inat hejterima nakon pobjede protiv Porta :kafa:
Steven Gerrard !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 apr 2015, 10:59

OnlyUnited je napisao/la:Bez obzira na protivnika, sanse Bayerna za finale/titulu su otp 90 %, a povratkom Schweinija, Robena te Bilala idu jos u korist Bavaraca. :kafa:
daleko su najjaci trenutno.
naprijed rejal

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 apr 2015, 11:29

Ja mislim da Real ima najviše šansi da opet uzme Klempu. Realno, igrački ništa ne dijeli Real, Barcu i Bayern. Sve tri su ekipe beton, ali zbog Carla blagu prednost dajem Realu. Mislim da je on najbolji trener od svih preostalih u takmičenju.

Što se tiče Juventusa, šanse za osvajanje su veoma male, čak i za plasman u finale ne djeluju obećavajuće. Međutim, to je ta razlika u kvaliteti igrača, iskustvu pojedinaca i sl. O razlikama u platama da ne govorim, razlika je nemjerljiva. Neke šanse postoje, ali se mora poklopiti dosta toga. O tome više nakon žrijeba.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.