Hahaha juveu treba novac , najskrtiji klub na svitu za matica i kantea nmg skupiti 25 milBuffonGigi je napisao/la:Eto Sky pise da je Juve spreman odbiti 120 miliona za Pogbu, jer im novac apsolutno ne treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Hahaha juveu treba novac , najskrtiji klub na svitu za matica i kantea nmg skupiti 25 milBuffonGigi je napisao/la:Eto Sky pise da je Juve spreman odbiti 120 miliona za Pogbu, jer im novac apsolutno ne treba.
Nije to ovo evropsko potvrdilo i to je činjenica (ne kažem da je najbolji ali nije ni prosjek kakvim ga ti smatraš sigurno), ili ćemo ocjenjivati igrače na osnovu 2-3 tekme, a ne na osnovu 2-3 sezone.BuffonGigi je napisao/la:De Gea nije najbolji golman na svijetu, nije ni top 3 i to je i ovo EP potvrdilo. I ti buraz malo poradi na pravopisu, ovako nam treba prevodioc da procitamo tvoje postove.
Kralju imam drugara koji navija za Man Utd i ova rasprava s tobom mi djeluje kao da s njim pricam, ma identicno. Cim se spomene Chris Smalling, on ko iz topa kaze da je to ubjedljivo najbolji stoper EPL. Kad se prica o De Gei, ma najbolji golman lige i nema konkurencije uopste. Rushford je najperspektivniji napadac na svijetu buduci Pele, a David Beckham jedan od najboljih igraca svih vremena. Eto to je otprilike njegovo misljenje. A ja postavljam logicno pitanje, ako su to toliko dobri igraci (izuzev Becksa naravno kojeg sam onako spomenuo), zasto je vasa igra bila onakvo sranje? Zasto ste primili onoliko golova? Zasto igrate ligu Evrope? Znaci nije nikakva provokacija, daleko od toga, Man Utd cijenim kao istinskog velikana Euro fudbala, samo onako logican zakljucak. Mozda ti igraci nisu toliko dobri koliko vi mislite...rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ne pričamo o Bayernu jbg ti, pričamo o de Gei, ispade da je sad i on obični prosjek, jbt malo realnosti ne bi škodilo. Real ima para i to nije sprono, niti sam rekao da nemaju, ali očito neće da potroše koliko i mi, odnosno da ne cijene Pogbu, jer nisu spremni ponuditi toliko.
mozda zato sto igramo posteno i ne kupujemo i ne namjestamo utakmice da bi ostvarili rezultatBuffonGigi je napisao/la:Zasto igrate ligu Evrope?
Ja znam da ti pokušavaš zauzeti neutralan stav ali ovo omalovažavanje De Gee ti ne treba. On ako nije bolji od nabrojanih golmana nije ni slabiji. Cech, Buffon, Curtois, on i Neuer se tu možda može nekako ugurati kao peti su svijet za se. Onda dolaze svi drugi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja to ne tvrdim, niti znam otkud ti to, ako to tvoj drugar smatra to je njegovo mišljenje. Ja ga ne dijelim, sad ponovo pročitaj šta sam ja pisao, ili mi navedi gdje sam rekao da De Gea nema konkurencije ili da je najbolji na svijetu, čovjek je izabran u najboljih 11 lige, već drugi ili treći put, 3 sezone zaredom najbolji igrač Uniteda, to je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete jer tu nagradu daju i novinari i igrači. Meni je Neuer ispred njega, kao i Buffon, ali sigurno da je on tu odmah iza njih. U ligi su mu konkurencija svakako Lloris i Tibo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.