Bez aguera , ma nema sanse ja stvarno ne znam zasto ovaj kepec mora svaku igrati od prve minute ko zna mozda mu tako u ugovoru stojiZgemboAdislic je napisao/la:Volio bih da Dzeko i Negredo pocnu ovaj put.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Može li mi neko reći kako preko iPada da pratim meč, evo drkam se dva sata i ne znam kako???
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kad je mogao ovako skoro svake druge utakmice u Wolfu,Ibizevic je napisao/la:Da mu ne popucaju šavovi![]()

.. može svakako!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da Aguero i Negredo pocinju, nadam se da se varam 
Na Eurosport.uk su stavili Negreda i Aguera u pocetni sastav kao i Nasrija umjesto Navasa.
Al jos uvijek nije oficijalan sastav izasao
Al jos uvijek nije oficijalan sastav izasao
CITY XI: Hart, Zabaleta, Kolarov, Nastasic, Lescott, Fernandinho, Yaya Toure (C), Silva, Aguero, Dzeko, Navas
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kolarov, Nastasic, Lescott, Fernandinho, Toure (c), Silva, Aguero, Dzeko, Navas
3 balkanca
Jos Jovetic fali.
edin logično počinje
Prvi put da je poceo 3 utakmice uzastopno , ali ako zakaze nece ga onda biti fakat 
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pocinje mi bit zao ovoga tipa. Mali super igrac a jos nije sanse dobio. Mogu mislit kako se ljute u Crnoj Gori i kako bi se mi ljutili da je obrnuta situacija. Ne mora biti napadac, moze i kao veznjak igrat.soxx je napisao/la:3 balkancaJos Jovetic fali.
Danas Dzeko daje gol sigurno,asistencija Kolarov

- Goalgetter
- Kontakt:
Bio je povrijedjen pred pocetak sezone, dobice on jos svoju sansu, nije dzaba dovedenZgemboAdislic je napisao/la:Pocinje mi bit zao ovoga tipa. Mali super igrac a jos nije sanse dobio. Mogu mislit kako se ljute u Crnoj Gori i kako bi se mi ljutili da je obrnuta situacija. Ne mora biti napadac, moze i kao veznjak igrat.soxx je napisao/la:3 balkancaJos Jovetic fali.
Mali je povrijedjen bio , dobit ce i on sansu uz Dzeku jer on i DZeko se super razumiju to se moglo vidjeti protiv Bayerna , zna to Pellegrini nije on žabarZgemboAdislic je napisao/la:Pocinje mi bit zao ovoga tipa. Mali super igrac a jos nije sanse dobio. Mogu mislit kako se ljute u Crnoj Gori i kako bi se mi ljutili da je obrnuta situacija. Ne mora biti napadac, moze i kao veznjak igrat.soxx je napisao/la:3 balkancaJos Jovetic fali.
Pa ima li Jovetica na klupi barem ?
Jel on povrijedjen, nespreman il sta vec
Ama ljudi dragi jovetic je povrijedjen napisalo je barem 40 ljudi od kako je pocela EPL
Povreda ja koliko znam. Ali sad ce im poceti i FA kup i tu ce Jove dosta igratitotasef1 je napisao/la:Pa ima li Jovetica na klupi barem ?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Cautinho
- Kontakt:
Ja mislim da je na klupi.
Ali vjerujem da nije 100% spreman,valjda dobije priliku u drugom dijelu.
Ali vjerujem da nije 100% spreman,valjda dobije priliku u drugom dijelu.
Keep walking.
Jovetic je na klupi spreman je 100% 
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Hajdeee, HariTz, Jarodwest, Kajkutenjoyer, L-Train, Lecler, MostarReds22, Muumii, StevieG8 i 88 gostiju.