Nije, milo mi jeChinaglia je napisao/la:je l' ti drago?milanist je napisao/la:![]()
![]()
Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
milanist je napisao/la:Nije, milo mi jeChinaglia je napisao/la:je l' ti drago?milanist je napisao/la:![]()
![]()
Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat
![]()
![]()
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Drago mi je zbog Milana, sretno sljedeće sezone (osim protiv Rome) 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Napokon!!!
Moze jedno pitanje za ove koji vise prate od mene Milan. Zasto se posljednjih godina slabije dovode brazilci? Je li to zbog odlaska Leonarda ili sta?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Forza Milan!
Ja mislim da je to što nema Leonarda jer je on doveo kamaru brazilaca Kaku, Silvu itd.
Ja mislim da je to što nema Leonarda jer je on doveo kamaru brazilaca Kaku, Silvu itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sto se mene tice ne moraju nikad vise nijednog brazilca dovesti (osim ako nije neka top klasa poput Kake i Silve), nema neprofesionalnijih igraca na citavom dunjaluku.
Pato jedan od najperspektivnijih igraca i sta uradi, lik se u 23-oj vrati u Brazil, hljeb te glupavi je*o.
E koji bi fazon bio da od sad ovih 150 obecanih miliona ode 90 miliona na isplatu duga, prc
mada kad skontam, nema mahane ni tim preostalih 60 miliona, ne pamtim kad smo zadnji put toliko ulozili.
Pato jedan od najperspektivnijih igraca i sta uradi, lik se u 23-oj vrati u Brazil, hljeb te glupavi je*o.
E koji bi fazon bio da od sad ovih 150 obecanih miliona ode 90 miliona na isplatu duga, prc
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma igraca ima i mogu se dovesti za solidne pare, ali sta ces kad nije bilo ni toga, pa sjetite se Teveza i Nianggolana, pa u milijun su se cjenkali i zestoko se zeznuli....mene bas zanima koga ce ujak Fester dovesti, jos ako udje Doyan sport jaoooo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
A ako Bee bude kao Thorir u Interu?
Mada ne može se reći da nisu iskeširali dobru lovu, samo nisu pogodili sa igračima i trenerom.
Mada ne može se reći da nisu iskeširali dobru lovu, samo nisu pogodili sa igračima i trenerom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ne vjerujem da bi onda u tom slucaju Berlusconi ista prodavao, vidis da su mjesecima vagali sta uraditi. On je takva sorta ljudi da se vjerovatno jedva pomirio s tim da nekome proda klub i da ga djeca nisu pritiskala, ne bi ni docekali ovaj dan. Ali kad je vec moralo doci do ovoga, onda mislim da su odabrali najbolje moguce rijesenje i kolika god da je budala, siguran sam da ne bi svakoj susi predao klub u ruke.
Mada i to sto kazes, nije da nije ni Thorir ulagao, imaju oni finu osnovu oko koje se uz par pojacanja moze izgraditi fina ekipa, al' tesko je u danasnjem fudbalom ici u rame sa rame sa velikanima, pogotovo jer je jako tesko privuci wc igrace i ispostovati ih jakom platom sto nijedan talijanski klub nije stanju, pa cak ni Juve.
Bit ce i nama tesko vratiti se, bit ce vjerovatno potrebne godine i godine da se situacija stabilizuje, al' vazno da se konacno krenulo raditi na napretku... pa dokle doguramo, samo sabura.
Mada i to sto kazes, nije da nije ni Thorir ulagao, imaju oni finu osnovu oko koje se uz par pojacanja moze izgraditi fina ekipa, al' tesko je u danasnjem fudbalom ici u rame sa rame sa velikanima, pogotovo jer je jako tesko privuci wc igrace i ispostovati ih jakom platom sto nijedan talijanski klub nije stanju, pa cak ni Juve.
Bit ce i nama tesko vratiti se, bit ce vjerovatno potrebne godine i godine da se situacija stabilizuje, al' vazno da se konacno krenulo raditi na napretku... pa dokle doguramo, samo sabura.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Napokon Nutella, dojadio mi Nutkao. 
Vidicemo sta cemo dovesti, a ja ovu godinu ipak pastiniram ako dodje Mihajlovic, ne zelim ga u Milanu i ne mogu sebi dozvoliti da navijam za tog glupana, osim da svaku tekmu molim da izgube, a to je nemoguce.
Pratit cu do ozvanicenja trenera, a onda cemo vidjet.
Hajde, hocu Pastorea i Falcaoa, zasad.
Vidicemo sta cemo dovesti, a ja ovu godinu ipak pastiniram ako dodje Mihajlovic, ne zelim ga u Milanu i ne mogu sebi dozvoliti da navijam za tog glupana, osim da svaku tekmu molim da izgube, a to je nemoguce.
Pratit cu do ozvanicenja trenera, a onda cemo vidjet.
Hajde, hocu Pastorea i Falcaoa, zasad.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Izgleda da se pomalo nazire svjetlo na kraju ovog naseg duuugog tunela
. Ali i dalje tvrdim, ako se ne napravi rekonstrukcija operative slabo nam pare mogu pomoci. Treba zamijeniti komplet sve, od portira, doktora, skauta do Cele. Znam da je tesko ali oni se uhljebili i prstom ne micu vec par godina..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Drago mi je da se konačno dešava nešto pozitivno oko Milana, ali mislim da još nije vrijeme za euforiju. Ne bi bio prvi put da na ovoj temi poslije početne ekstaze nastupi kolektivna depresija.
Ja ću biti sretan kada Bee uloži ozbiljan novac u klub i prije svega inicira radikalne promjene u klupskim strukturama. Potom očekujem kvalitetnog trenera na klupi, koji će sastaviti tim po želji i za početak vratiti Rossonere u Ligu prvaka. Sve to je moguće uraditi najkasnije do septembra, tačnije do kraja mercata, te završiti narednu sezonu u top 3.
Neki dalji ciljevi trebaju biti da se Berlusconi u potpunosti povuče iz kluba (nemam ništa protiv da ima neku ceremonijalnu ulogu kao što je počasni predsjednik) i da ACM ponovo osvaja najvažnije trofeje. Izgradnju novog stadionu u Portellu smatram završenim projektom i očekujem da izgradnja krene što prije i da Milan dobije moderan i multifunkcionalan stadion kakav zaslužuje.
Ja ću biti sretan kada Bee uloži ozbiljan novac u klub i prije svega inicira radikalne promjene u klupskim strukturama. Potom očekujem kvalitetnog trenera na klupi, koji će sastaviti tim po želji i za početak vratiti Rossonere u Ligu prvaka. Sve to je moguće uraditi najkasnije do septembra, tačnije do kraja mercata, te završiti narednu sezonu u top 3.
Neki dalji ciljevi trebaju biti da se Berlusconi u potpunosti povuče iz kluba (nemam ništa protiv da ima neku ceremonijalnu ulogu kao što je počasni predsjednik) i da ACM ponovo osvaja najvažnije trofeje. Izgradnju novog stadionu u Portellu smatram završenim projektom i očekujem da izgradnja krene što prije i da Milan dobije moderan i multifunkcionalan stadion kakav zaslužuje.
Napoli dovede boljeg trenera za manju platu i na samo jednu godinu. Ako ce vec sljedece godine ganjati Contea ili Ancelottia bolje im je bilo da su oni potpisali Sarija. Al obzirom da jos nista nije zvanicno mozda nas iznenade pa dovedu Klopa 
Il Club più titolato al mondo!
Sveet je leeep kada saanjaamomuxa je napisao/la:Napoli dovede boljeg trenera za manju platu i na samo jednu godinu. Ako ce vec sljedece godine ganjati Contea ili Ancelottia bolje im je bilo da su oni potpisali Sarija. Al obzirom da jos nista nije zvanicno mozda nas iznenade pa dovedu Klopa
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno da nema mjesta euforiji. Spominje se taj silni keš, pitanje je koliko je to istina, i džaba pare ako će se potrošiti na dovođenje levata i neznalica. Soriano, Bertolaci i slični panjevi nama ništa donijeti neće. Prava pojačanja su Falkao, Kondogbia, Banega, Martinez itd.
Prestao sam pratiti sva događanja i pisanja raznih sajtova, malo samo ovdje pročačkam i pročitam šta vi pišete. Ne mogu više da se nerviram. Pratim Milan od 99-e i nisam se gore osjećao kada je sveti klub u pitanju.
Prestao sam pratiti sva događanja i pisanja raznih sajtova, malo samo ovdje pročačkam i pročitam šta vi pišete. Ne mogu više da se nerviram. Pratim Milan od 99-e i nisam se gore osjećao kada je sveti klub u pitanju.
Forza Milan!
Falcao, Kondogbia, Pastore, Silva, Benatia, Coentrao i Darmian. Halalite ako sam nekog zaboravio 
Ne budi skromanmuxa je napisao/la:Falcao, Kondogbia, Pastore, Silva, Benatia, Coentrao i Darmian. Halalite ako sam nekog zaboravio
Forza Milan!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Zasto mjenjati Galliania covjek koji uspije Ibru dovesti za 24 mil, a Barca ga godinu dana plati 100 mil i xy slicnih transfera, posljednjih godina nije nista mogao, jer se ne ulaze u klub....Fester bi za 150 mil doveo i Ronalda i Messia [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]koraj je napisao/la:Izgleda da se pomalo nazire svjetlo na kraju ovog naseg duuugog tunela. Ali i dalje tvrdim, ako se ne napravi rekonstrukcija operative slabo nam pare mogu pomoci. Treba zamijeniti komplet sve, od portira, doktora, skauta do Cele. Znam da je tesko ali oni se uhljebili i prstom ne micu vec par godina..
Nije problem Galiani nego njegove ovlasti. Nadam se da se sada nece on pitati za sve. Njegovo posao treba biti da dovede igrace koje trener zeli a ne da ih dovodi na svoju ruku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.