muxa je napisao/la:Da se hoce vratiti stari Silva to bi vec bila neka vijest
Ko zna
Gledao sam Rodriga ove sezone ima potencijala sad hoceli dobiti sansu da to pokaze a i Brazilci kod vas uvjek uspijevaj tj dobitna kombinacija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Da se hoce vratiti stari Silva to bi vec bila neka vijest
Sumnjam da je Liverpool, imam havera koji navija za njih i govori mi da su doveli Ingsa i da dosta spominju Bentekea a Martinez valjda samo špekulacija novina.Yucca je napisao/la:rope11@ Sky uk javlja da je Martinez potpisao za novi klub tj taj klub je aktivirao klauzulu 35 miliona do petka ce se znati koji je to klub Arsenal,Liverpool ili Milan

Ma daj tatu nazad da nas vrati gdje nam je mjesto pa ćemo onda lako naći nove igračerope11 je napisao/la:Sta ja znam, nekako mu je previse davati tolike novce za nekoga ko ima 34 godine, dok ga kupis, dok mu das platu ode ti bruka para, a covjek uveliko zagazio u cetvrtu deceniju zivota.
A opet s druge strane, imas jednog Tonija koji je sa 38 najbolji strijelac lige![]()
Daleko od toga da cu biti razocaran ako dodje, gluho bilo, napokon neko zvucno ime koje zna igrati, koje druge oko sebe pravi boljim i koji moze biti mamac za ostala potencijalna pojacanja (svi bi voljeli sa Ibrom igrati), a opet ode puno para za njega, a mozes uzeti nekoga jeftinijeg, mladjeg i koji ce pristati na nizu platu. Ne znam, nisam pametan sta uraditi...
I meni se kao navijacu Milana on ne svidja jer dati 30-35mil. za igraca koji ce trajati jos sezonu-dvije je van svake pameti, zato umjesto da se okrenu mladjim napadacima oni ganjaju "starkelje"Rosicky je napisao/la:Nadam se da ćete uzeti Martineza samo da se više ne trpa u Arsenal..zadnje 3 sezone ga povezuju sa nama a realno prosjecan spic za top klubove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.