AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Yucca » 09 jun 2015, 16:02

muxa je napisao/la:Da se hoce vratiti stari Silva to bi vec bila neka vijest ;)

Ko zna ;)

Gledao sam Rodriga ove sezone ima potencijala sad hoceli dobiti sansu da to pokaze a i Brazilci kod vas uvjek uspijevaj tj dobitna kombinacija :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 16:07

Mah, kod nas su sve nove Silve, nove Kake, novi Sevcenko i na kraju prc, nista. :mrgreen:
Ali eto, haman da je proglasen za najboljeg stopera Serie B, a tek mu je 20, pa mozda bude i hljeba od njega ipak.

Evo sad citam u vezi Martineza, prenose englezi kako se Arsenal i Liverpul interesovao za njega, ali nema nigdje nijedan konkretan podatak da bi mogao tamo otici niti vidim da se po forumima spominje dok je celavac primjera radi proveo dva dana u Portugalu. Ne znam, ne bih da se nadam unaprijed, ali haman da je milan taj ko ce ga na kraju dovesti, ko bi rek'o :rol:

sve fino lijepo izgleda i onda skontas da ti je trener, ni manje ni vise... mihajlovic :salut: :rol:
on je u sampdoriji igrao 4312, ali ovdje ce vjerovatno igrati 433 ili 4231 (cini mi se da je ovu sa Srbijom igrao), a ni nema logike igrati neku drugu formaciju u ekipi koja ima 7-8 krila. To je nas stil i toga se treba drzati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 09 jun 2015, 16:12

rope11@ Sky uk javlja da je Martinez potpisao za novi klub tj taj klub je aktivirao klauzulu 35 miliona do petka ce se znati koji je to klub Arsenal,Liverpool ili Milan
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 09 jun 2015, 16:32

Izgleda da i Monaco hoce 35miliona za Kondogbiu :think:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2015, 16:41

Yucca je napisao/la:rope11@ Sky uk javlja da je Martinez potpisao za novi klub tj taj klub je aktivirao klauzulu 35 miliona do petka ce se znati koji je to klub Arsenal,Liverpool ili Milan
Sumnjam da je Liverpool, imam havera koji navija za njih i govori mi da su doveli Ingsa i da dosta spominju Bentekea a Martinez valjda samo špekulacija novina.

A što se tiče Arsenala, prije par dana sam pročitao da su već potpisali Martineza...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 16:55

Evo citam malo i po Arsenalovoj temi i uopste se ne spominje Martinez. Jedino se po medijima pojavila prica da je Arsenal bio zainteresovan nakon sto je danas objavljeno da je aktivirana klauzula, ali nista konkretno. Ne znam, sve je moguce... :hmmmmm:

evo izgleda da je i valencia u igri, cak su navodno najvece sanse da ide tamo :salut: a dobro, ionako je bilo predobro da bi bilo istinito :rol:

Kondogbia za 30 miliona, super, das im Meneza koji imaju najbolju sezonu u karijeri cija cijena varira negdje oko dvanaestak (mozda cak i 15 miliona), das im jos oko 17 miliona u kesu i vozdra. :kafa: Nasa najveca prednost je i Doyen, s obzirom da se sinterovci interesuju za njega.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 jun 2015, 20:13

Sad kad imamo para svi ce gledati da nas muzu, vidicemo koliko Celavac popustiti (a morat ce, ako hoce da napravi tim). Citam kako Benitez hoce Ronalda da gurne na spica, a Benzema da izvisi, u tom slucaju sam uvjeren da bi otisao u Arsenal. Opet bih prije Martineza, nego Benzemu, jer je pokretniji i prodorniji igrac.
Ako do veceras nekoga ne potpisemo, e onda nismo nista. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2015, 20:35

Pa dokad ce vise odgadjati odluku za zemljište na kojem bi trebao biti izgrađen novi stadion
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jun 2015, 21:39

Opet,i to do 25. Juna

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 22:46

gledaj ovog krmka sto se udebljo yebo ga otac, nece nam ga valjda ovakvog vratiti? :salut: e yebem li mu tromajku, necu im nikad halaliti onih 12 miliona, k'o da su ih meni iz dzepa izbili...

Saravi moze dva puta u njega stati :rol:

slika

inace, veceras u 11 di marzio na sky-u, bit ce neka vijest u vezi merkata... samo da ne bude neka zajebancija k'o svaki put, uvijek nas na istu foru nalevate :mrgreen: :lol:

FORZA MILAN !

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 09 jun 2015, 23:03

Kazu Kondogbia Kondogbia potpisuje
Allez

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 23:40

E nije nego je u pitanju Ibrahimovic, navodno je rekao da zeli da se vrati. Sta ja znam, sad bi valjda trebao biti k'o sretan radi ove vijesti... ali nisam nesto aman uzbudjen. :mrgreen:

Isto tako smo zainteresovani za Mirandu. Pa dobar je on stoper, recimo u kombinaciji sa Silvom :P mada bih ja i onog Doriu pokupio dok se moze.

Ali najvise navijam za Kondogbiu... :pray:

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jun 2015, 23:57

---------------Lopez-----------------
-Darmian--Paletta-Miranda-De Sciglio-
---------De Jong---Kondogbia----------
-Menez-------Vazquez-----El Sharawy--
--------------Martinez------------------
Za 90 miliona eura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2015, 00:43

Sta ja znam, nekako mu je previse davati tolike novce za nekoga ko ima 34 godine, dok ga kupis, dok mu das platu ode ti bruka para, a covjek uveliko zagazio u cetvrtu deceniju zivota.

A opet s druge strane, imas jednog Tonija koji je sa 38 najbolji strijelac lige :mrgreen:

Daleko od toga da cu biti razocaran ako dodje, gluho bilo, napokon neko zvucno ime koje zna igrati, koje druge oko sebe pravi boljim i koji moze biti mamac za ostala potencijalna pojacanja (svi bi voljeli sa Ibrom igrati), a opet ode puno para za njega, a mozes uzeti nekoga jeftinijeg, mladjeg i koji ce pristati na nizu platu. Ne znam, nisam pametan sta uraditi... :salut:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 00:53

rope11 je napisao/la:Sta ja znam, nekako mu je previse davati tolike novce za nekoga ko ima 34 godine, dok ga kupis, dok mu das platu ode ti bruka para, a covjek uveliko zagazio u cetvrtu deceniju zivota.

A opet s druge strane, imas jednog Tonija koji je sa 38 najbolji strijelac lige :mrgreen:

Daleko od toga da cu biti razocaran ako dodje, gluho bilo, napokon neko zvucno ime koje zna igrati, koje druge oko sebe pravi boljim i koji moze biti mamac za ostala potencijalna pojacanja (svi bi voljeli sa Ibrom igrati), a opet ode puno para za njega, a mozes uzeti nekoga jeftinijeg, mladjeg i koji ce pristati na nizu platu. Ne znam, nisam pametan sta uraditi... :salut:
Ma daj tatu nazad da nas vrati gdje nam je mjesto pa ćemo onda lako naći nove igrače :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jun 2015, 09:00

Ajde ćelo :pray:

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 jun 2015, 14:40

Nadam se da ćete uzeti Martineza samo da se više ne trpa u Arsenal..zadnje 3 sezone ga povezuju sa nama a realno prosjecan spic za top klubove

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 10 jun 2015, 15:00

Rosicky je napisao/la:Nadam se da ćete uzeti Martineza samo da se više ne trpa u Arsenal..zadnje 3 sezone ga povezuju sa nama a realno prosjecan spic za top klubove
I meni se kao navijacu Milana on ne svidja jer dati 30-35mil. za igraca koji ce trajati jos sezonu-dvije je van svake pameti, zato umjesto da se okrenu mladjim napadacima oni ganjaju "starkelje"
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 jun 2015, 15:23

Kad smo vec kod njega njegov agent je rekao da se njegova sudbina vec zna i da ide u veliki europski klub,reci ce koji klub je u pitanju za par dana kad se potpisu ugovori.
Galliani danas opet u Portugalu i Portu tako da sam uvjeren da cemo ga mi potpisati.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2015, 15:25

Ispada da ce napad iduce sezone predvoditi Martinez i Ibrahimović, jer ce ih po svemu sudeci i obojicu dovesti

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.