AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 11 jun 2015, 10:15

Govorili su da će Mexes, Alex i Rami sigurno napustit klub ovog ljeta, a Bonera ostaje kao zamjena. Tako da moraju još nekog dovest. Spominje se Humels :O
De sciglio nije dovoljno dobar, valjalo bi kad bi pronašli kvalitetnijeg beka.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 11 jun 2015, 10:28

Antoneli je sasvim solidno odigrao na poziciji LB i tu se mozemo strpiti ovaj prelazni rok... jbg ne mozemo kupiti odma 7-8 igraca koliko nam fali da bi mogli skudeto napasti, dovoljno je u LP da se plasiramo i da u zimskom i ljetnom prelaznom roku sklopimo ekipu za LP...ovaj prelazni rok ce proci sigurno za 3-4 igraca (prema trenutnoj situaciji najblizi smo da dovedemo Martineza i Kondogbiu, sad ko su jos 2 sto bi mogli doci vidjet cemo), iako bi i ja volio da dodju i Hummels,Miranda,Godin,Moutinho,Ibrahimovic itd itd..

Znaci sutra ce se 100% znati ko je kupio Martineza?
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 jun 2015, 10:31

Sto ne otkupe Cercia i ponude ga Torinu za Darmiana. Ista stvar za Meneza, po meni fali 10 neko ko ce biti vodja na terenu...najzalije sto takvih igraca nema u ponudi...cudi me kako u Brazilu ne nadju nekoga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2015, 11:18

To sam i ja govorio, riješiti prvo ugovor sa Atleticom a onda ponuditi Cercija za Darmiana, naravno uz doplatu (cca 5 mil)
Meneza i Ramija ponuditi Monacu (navodno su zainteresovani za njih) za Kondogbiu + cca 10 mil
Humels cca 30 mil
Martinez cca 35 mil
Ovo je u zbiru cca 80 mil. Znači ostane još cca 40 mil (ako je 120 mil na raspolaganju) za registu i fantazistu :)
Il Club più titolato al mondo!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 jun 2015, 11:31

Drago mi je da se velika imena (bar ovako) dovode u vezu sa Milanom. Milan mi je nekako drag klub, i šteta je da takav gigant, ne stagnira, nego nažalost tone sve dublje. Ako se želi u Evropu iduće sezone svakako da treba pojačanja, al' nije da to niste znali. Može se tu probrat' fimnih igrača koji bi Milanu, sad za sad, donijeli bar taj Kup Uefa, pa kasnije krenut' i po klasne igrače.

Vidim neki od momaka spominju i Humelsa. Mislim da je to u ovom momentu nemoguće. Pa čovjek je haman odbio nekoliko punuda klubova iz Engleske koji mu garantuju i Evropu i borbu za titule a sigurno i veći novac. Humi ostaje u Borusiji i iskreno, drago mi je zbog toga. Žuti mi nisu dragi, to se podrazumijeva :) al' su neki drugi faktori u pitanju.

Darmian je zauzet, nema od te ljubavi ništa. :D

PS: SreĆno sa Mihajlovićem.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2015, 11:43

Centre forward je napisao/la:Drago mi je da se velika imena (bar ovako) dovode u vezu sa Milanom. Milan mi je nekako drag klub, i šteta je da takav gigant, ne stagnira, nego nažalost tone sve dublje. Ako se želi u Evropu iduće sezone svakako da treba pojačanja, al' nije da to niste znali. Može se tu probrat' fimnih igrača koji bi Milanu, sad za sad, donijeli bar taj Kup Uefa, pa kasnije krenut' i po klasne igrače.

Vidim neki od momaka spominju i Humelsa. Mislim da je to u ovom momentu nemoguće. Pa čovjek je haman odbio nekoliko punuda klubova iz Engleske koji mu garantuju i Evropu i borbu za titule a sigurno i veći novac. Humi ostaje u Borusiji i iskreno, drago mi je zbog toga. Žuti mi nisu dragi, to se podrazumijeva :) al' su neki drugi faktori u pitanju.

Darmian je zauzet, nema od te ljubavi ništa. :D

PS: SreĆno sa Mihajlovićem.
Kako mislis Darmian zauzet, Bayern? Samo ako Milan zvizne, eto njega u Milan :mrgreen:
PSG won't create problems for Ibrahimovic. Milan offers a 3 year contract. (Di Marzio)
Galliani will contact PSG after he has finalized the signing of Jackson Martinez. (Di Marzio)
Dajte sada nekog dobrog veznjaka, De Bruynea mislim da nije moguce dovesti jer cini mi se da je izjavio da mu se ne svidja ni Ruska ni Italijanska liga, ne odgovara mu stil igre. Gundogan ce takodje biti tezak za dovesti, jer koliko god mi ponudili para ako se nadje klub koji igra LP vjerujem da ce otici u njega. Treba malo potraziti talenata po Ajaxu, ili vidjeti sa ovim Witsel,Xhaka,Roberto Firmino, Chalhanoglu... Za Hummelsa se slazem, mislim da ga je nemoguce dovesti, ali tu su Savic i Miranda, Mirandi istice ugovor iduce godine, 30 mu godina za 10 miliona eura mozemo uzeti Mirandu.
Galliani will return to Monaco. In the weekend he will close the deal for Kondogbia - € 27 million.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 jun 2015, 12:06

Kako čitam ove uzbudljive vijesti oko transfera sve sam nešto više protiv ovog Martineza jer 35m je previše po meni.

Ćelo vrati Ibru, dovedi onog crnca iz Monaca, pojačaj odbranu i vezu kvalitetno i sve ti je oprošteno...

:pray:
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 jun 2015, 14:07

Najteze ce biti naci kreativnu 10, jako ih malo ima i ako ih ima preskupi su..

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 11 jun 2015, 15:49

Honda će sigurno ostati tako da će on vjerovatno da bude ta 10-ka odnosno play.

Nemam ništa protiv da dođe Ibra ako dođe i Martinez, imali bi paklen napad.

Odbrana bi trebala da bude na prvom mjestu, Bonera,Paletta,Alex, ti likovi ne bi smjeli da vide Milano a kamoli da igraju za Milan. Džaba nam 10 Martineza u napadu ako nam opet budu štopere igrali debili. Najmanje dva CB nam trebaju, i to mašinerije.

U veznom redu Kondogbia je pun pogodak, nadam se ostanku Nigela i još makar dva odlična pojačanja. Valjda i Monto počne da liči na nešto.
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 11 jun 2015, 16:01

Maestro21 je napisao/la:Honda će sigurno ostati tako da će on vjerovatno da bude ta 10-ka odnosno play.

Nemam ništa protiv da dođe Ibra ako dođe i Martinez, imali bi paklen napad.

Odbrana bi trebala da bude na prvom mjestu, Bonera,Paletta,Alex, ti likovi ne bi smjeli da vide Milano a kamoli da igraju za Milan. Džaba nam 10 Martineza u napadu ako nam opet budu štopere igrali debili. Najmanje dva CB nam trebaju, i to mašinerije.

U veznom redu Kondogbia je pun pogodak, nadam se ostanku Nigela i još makar dva odlična pojačanja. Valjda i Monto počne da liči na nešto.

Klub s malo jacom sredinom ce nas jesti, odsjece napad, a vezni red Kondogbia i de Jong se povuku, jer niko ne zna povuci loptu prema napred, jedino vidim vracanje Ibre, ali tu se puno trosi i ne dobivas nista, znaci po meni (subjektivno) bez dobrog ofanzivnog nemamo sta tražiti protiv jakih ekipa. ..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2015, 18:49

Dobro ljudi, tek je pocelo :P

Eto, nek' dodje Ibrahimovic/Martinez i napad je rijesen, imamo jos dosta kvalitetnih igraca u napadu tako da ce biti ok, to mi je najmanja briga.
I to sto neko kaze da je Martinez preskup, pa jeste, ali na kraju ti trosak dodje na isto jer ce ovaj traziti duplo vecu platu, a ja ipak biram Martineza kohi je mladji o u finim godinama za napadaca. Ibra je klasa, ali godine su to, meni bi bilo rizicno ga vracati i platiti tolike novce.

U sredini Kondogbia, imamo vec Ginkela/Montoliva, mozda bi se mogao pokusati dovesti Witsel ili Dzaka, ali fali taj kreativni veznjak. Merkato je poceo tek prije desetak dana tako da ima vremena dovesti nekoga, meni je prvi pik Pastore, ali s obzirom da ce biti tesko dovesti ga mozda mozemo pokusati sa Calhanogluom ili onim malim iz Palerma, Vasquezom.

Abate produzio ugovor, nemam nista protiv njega na desnom beku, ali fali lijevi jer su i Siljo i Antoneli jednostavno prosjecni igraci i ne vidim ih u prvoj postavi novog Milana. Nije los ni Kolarov, za sve njih je doktor nauka.
Godin, Miranda, Silva... bilo bi fino dovesti bilo koga od njih. I svak' me yebo ako ne bi malo nabildao Silju i gurnuo ga na stopera, poslije dvije godine je jasno da taj vise nema sta traziti na beku, ali bi ga se moglo oziviti prebacivsi ga na stopera. Ako ni to ne upali, noga. :zzz:

sta ovo samo meni danas forum citav dan nije radio? evo tek sad sam uspio uci
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2015, 18:59

Jel neko imao priliku gledati Elya prosle sezone u Avelinu? Imal potencijala?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jun 2015, 19:03

Meni je radio forum cijeli dan.

Honda opet danas zabi gol za reprezentaciju, a i kod nas je proigrao na kraju sezone. Valjda ga novi trener oproba na poziciji veznjaka, a ne krila. Mada, i dalje se nadam boljem od njega i igracu kojem je to promarna pozicija, AM. A Martinezu sam se nadao i prosle sezone, covjek je ubica i cudi me kako ga niko nije kupio ranije. Mozda jer nisu mogli naci adekvatnu zamjenu, a znamo kakav skauting ima Porto i cim prodaju igraca, vec unaprijed znaju koga ce dovesti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 11 jun 2015, 19:18

Jackson Martinez je gotova stvar!!! [MilanChannel]
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2015, 19:41

Zar nije taj Ely izabran za najboljeg stopera Serie B? Ako su ga vratili sa posudbe (sto je kod nas ravno cudu), onda mora da kog' klinca vrijedi, pa makar da bude back up na klupi.

Covjece, samo u jednoj sedmici bi mogli dovesti Kondogbiu i Martineza, a tek pocetak juna :tokralju:

ode boga mi i dobra para, nije da nije, okvirno nekih sezdeset miliona, al' boze moj :zzz: ostaje jos kreativac, bek i stoper u najmanju ruku, a to se moze odraditi za nekih 70 miliona, ako racunamo da ce to biti kvalitetni igraci, a ne tamo neki poluprodukti.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2015, 19:46

Nece se Mihajlović libit stavit tog malog u ekipu ako valja, kao sto je bio slučaj sa Romagnolijem

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jun 2015, 21:12

Ja pomno pratim ko ce otici iz Milana, jer dosta igraca nas opterecuje. Nekih 7-8 igraca koji bi trebali otici, tu sam vec uvrstio i Essiena kojeg smo se rijesili, rasteretili bi nam budzet za plate, a valjda nekoga od njih i prodamo za koji milioncic.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2015, 21:29

Da nam se samo ne vrate ovi biseri sa posudbi. A sto ce nam Martinez kad imamo Matrija :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2015, 22:30

Yebemu mater, samo da rijese ovo oko Martineza konacno, sta nas je*ete vise :salut:
Samo me strah da i Ibru onda ne dovedu s obzirom da ovaj ima neku lafo zelju da se vrati, al' valjda nisu nasi toliko glupi, ionako ce otici bruka para na Martineza i Kondogbiu.

joj kad nas fifa fer plej klepi po usima :rol: :rol: ma yebem ih ja u pakas, ako dopustaju ono sto rade siti, real, mancester, onda ima da i nama puste. :kafa:

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 jun 2015, 22:32

joj martinez ibra menezz, koja perverzijaaa

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.