FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrkiMedo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo » 11 maj 2021, 22:07

Ugasili se da bog da yebo ih njihov gazda sto cuke ruca

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 maj 2021, 22:07

timpramosavePla je napisao/la:
11 maj 2021, 22:00
Bolje i Borac nego cigani.
Pa isto vam radi Sarajevo, samo ne pobjedjuje.
Nama dva stopera u 15toj minuti zute kartone za prigovor dobiju, danas Pidro napravio sto faulova nema ni zutog.
Borite se za pravdu. U zadnje tri sezone nisi mogao izaci ravnopravno na Kosevu, uvijek i svaku utakmicu im se stelilo. Svejedno je ko ce biti prvi.
Zaboravi li ste slavlje nakon pobjede Zrinskog u Bijeljini. U ligi je prvi onaj ko vlada u savezu. **** im Vico mater, prosle godine heroj koseva, sad kao neka nasa solidarnost.
Ma pitari su bili mozda i gori, ali ovdje se vidi da politika diriguje. Pa ne mozes izbjegavati pustiti yebenu repeticiju iz pravog ugla. Pustaju repeticiju sa kamere iza gola. Ok, krasti i stimati i onako smo nebitna odron liga, ali ovo je poklopljeno u svim aspektima. Od saveza, sudijske organizacije, sponzora lige, medijskog pokrovitelja. Slag na tortu Dodik danas najavljuje da ce Borac biti prvak do godine.. Od Borca se pokusava napraviti politicki projekat. Ako pola drzave stane iza tog projekta onda komotno mozemo ugasiti ligu..
Pročepit će negdje.

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 11 maj 2021, 22:13

Roki12 je napisao/la:
11 maj 2021, 20:10
Kakve ekipe se bore za titulu :facepalm:
A još tužnije je kad znaš da smo mi i od njih za 4 klase lošiji
Ne moze me niko ubijediti da ona ekipa od 11.8.'20. - IDENTICNA je bez vecih problema savladala Borac na Grbavici :?: Racunajuci jos da su gosti tada u sastavu imali i Danilovica.
Niko, ama bas niko ne moze opovrgnuti cinjenicu da se desio neshvatljiv sunovrat u nastavku sezone, a definitivno nije povezan s igrackim kadrom, nego sa unutrasnjim klupskim problemom.

Ruku na srce tada smo u veznom redu imali Hajdarevica i Sadikovica :roll:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 11 maj 2021, 22:16

Nadam se da ce nasi biti posteni pa se i Borcu sklonjati ko i svima ostalima u zadnjih 12 utakmica

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 maj 2021, 22:20

BeHighirly je napisao/la:
11 maj 2021, 22:13
Roki12 je napisao/la:
Ne moze me niko ubijediti da ona ekipa od 11.8.'20. - IDENTICNA je bez vecih problema savladala Borac na Grbavici :?: Racunajuci jos da su gosti tada u sastavu imali i Danilovica.
Niko, ama bas niko ne moze opovrgnuti cinjenicu da se desio neshvatljiv sunovrat u nastavku sezone, a definitivno nije povezan s igrackim kadrom, nego sa unutrasnjim klupskim problemom.

Ma moguće je buraz. Dado ti je bio žila kucavica ove ekipe, pravi veznjak koji je igrao u oba smjera i pretrčavao svaku utakmicu preko 10,5 kilometara. Pogledaj šta se desi Liverpoolu odsustvom jednog jedinog igrača (onaj štoper Van Dyke). Dodaj na to da za kifle nemaju već pola godine ili koliko već... dobiješ ovo što dobiješ.

Druga je stvar što ja mislim da je ovo nezalaganje i bojkotovanje igrača šupački potez. Spustili glave i potpisali reprograme i povaljuju te u najvažnijoj godini po klub u historiji. 5 puta bi poštenije bilo da su za novu godinu rekli "yebite se i vi i vaša obećanja, nećemo da igramo i kraj priče" i kompletnu krivicu bi u potpunosti prebacili na rukovodstvo kluba. Ali za to trebaju muda, dosljednost i karakter. Zato mislim da bi najbolje bilo kompletan kadar raspustiti na ljeto, bez izuzetaka. Niko od ovih igrača više ne zaslužuje da bude član našeg kluba i što se mene tiče - ostat' će upamćeni kao daleko najsramotnija skupina igrača u stogodišnjoj tradiciji našeg kluba.
Željezničar za život cijeli!

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 11 maj 2021, 22:21

KANA je napisao/la:
11 maj 2021, 21:59
sassari je napisao/la:
11 maj 2021, 21:22
Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 21:16

Sutra ako istrči sastav s djecom ugasite tv u 3 minuti
Nek istrči kakav god sastav, ja pratim Želju i kad je dobro i kad je lose
voli te brat :bih: :opaopa:
:thumbup:

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 11 maj 2021, 22:21

MojaMalenkost je napisao/la:
11 maj 2021, 22:07
Nama dva stopera u 15toj minuti zute kartone za prigovor dobiju, danas Pidro napravio sto faulova nema ni zutog.
Borite se za pravdu. U zadnje tri sezone nisi mogao izaci ravnopravno na Kosevu, uvijek i svaku utakmicu im se stelilo. Svejedno je ko ce biti prvi.
Zaboravi li ste slavlje nakon pobjede Zrinskog u Bijeljini. U ligi je prvi onaj ko vlada u savezu. **** im Vico mater, prosle godine heroj koseva, sad kao neka nasa solidarnost.
Ma pitari su bili mozda i gori, ali ovdje se vidi da politika diriguje. Pa ne mozes izbjegavati pustiti yebenu repeticiju iz pravog ugla. Pustaju repeticiju sa kamere iza gola. Ok, krasti i stimati i onako smo nebitna odron liga, ali ovo je poklopljeno u svim aspektima. Od saveza, sudijske organizacije, sponzora lige, medijskog pokrovitelja. Slag na tortu Dodik danas najavljuje da ce Borac biti prvak do godine.. Od Borca se pokusava napraviti politicki projekat. Ako pola drzave stane iza tog projekta onda komotno mozemo ugasiti ligu..
Sve to mi znamo.
Pocelo se to stimati od prosle sezone. Za isto su krivi uhljupi Demidzici,Begici, daj im titulu, daj nek je njima dobro.
I evo sta sad imamo, **** ga. Ovo moraju svi bojkotovati..
Ali poznavajuci nas za cetri godine Borac ispada iz lige.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 22:24

MrkiMedo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:16
Nadam se da ce nasi biti posteni pa se i Borcu sklonjati ko i svima ostalima u zadnjih 12 utakmica
Okliznut ce se Ikic (Bambi) opet. :rol:

Salim se, nemamo mi sanse protiv Borca. To nece biti sklanjanje nego razlika u kvaliteti, a i psihi, motivaciji.
Npr. Ziljkic-Vranjes-Zakaric vs Mujezinovic-Bekric(Subasic)-Gasal razlika je preogromna ovako kad procitas, a ne na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 maj 2021, 22:25

LjoZee je napisao/la:
11 maj 2021, 20:40
Tristan10 je napisao/la:
11 maj 2021, 20:00
To ti je do Bake, hoce da se nadigrava a nemamo uopste igrace za tako nesto. Ziza fino umrtvi igru, i ako nesto izleti, izleti. Fascinantno da je neko spominjao Golubovica u kontekstu nase ekipe, covjek cak i od Erica gore izgleda na ubacajima.
Kljucne dvije kod Sliskovica su bile Radnik i Olimpik. Bez obzira sto nam protiv Olimpika vec nije trebao rezultat radi teskog rasporeda, psihe, mozda i bolje prezentacije nekih igraca kad bi pukao taj pritisak da nema pobjede nije smio gurati Muftica ako nista. Eno Bender do naseg gola top bio. Ne kazem da mozda ne bismo i sa njim izgubili da se situacija drugacije odvijala, ali ako da se odigrala sa onoliko sansi, sa onakvim sutevima ne bismo. Hoce neki rezultat, hoce mlade, hoce ovo, ono, a u sustini ne zna ni on sta hoce konkretno.
Slazem se. Samo bi ja dodao da njegova filozofija igre, same igre neodgovara Zelji. Zeljo je uvjek preferirao borce na terenu, nego neku finocu i igru za gol vise kao sto je npr Velez. Nama vise odgovaraju treneri kojima je osnova borbenost pa onda nesto vise.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 11 maj 2021, 22:26

braco je napisao/la:
11 maj 2021, 22:06
Nije nikakva solidarnost, baš to što ti govoriš neki dan sam i ja pisao:
braco je napisao/la:
17 apr 2021, 21:34

Uvijek mi glumimo moralne vertikale i to nije samo ove sezone nego već godinama je tako. Kad se desi sudijska greška pitarima hoće ljudi UEFI da se žale, oglašavaju se bordo prijatelji, kad sudije Veleža pokradu dignu čitavu medijsku scenu na noge da se Gigović kazni, a kad nas karaju mi govorimo ma yebo sudije, da smo pravi pobjedili bi bez sudija.

Kad nam je Zrinjski oteo titulu u Bijeljini, ide priča ma joj yebo sudije da smo dobili Krupu i pitare, ništa nam ne bi mogli. Tačno, ali isto je ČINJENICA da im nije taj penal sviran mi bi bili prvaci i danas bi stvari bile puno drugačije.

I da vidim kojem bi to klubu savez imao muda crtati linije ko nama u Širokom? Da vidim što bi ih crtali pitarima, Borcu ili Zrinjskom. Znaju da nama mogu jer smo obicne pichke i da nas pred našim očima budalama prave. Znaju da mogu da šilje qrac na nama kako hoće.
Ovo za Arenu više komentarišem u smislu da je stvarno isto ko da je Sjeverna Koreja pa nas prave budalama pred našim očima, zato sam i spomenuo u u postu od maloprije da nisam mogao naći na Areni situacije gdje Željo oštećen.
Nemas 1921 izvjestaje zbog saveza i slobode date arenisport. Bruka i sramota sta se radi.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 maj 2021, 22:29

Kakva solidarnost prema njima? DaBogdo se ugasili sutra
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 11 maj 2021, 22:36

Nek` komšiji crkne krava :kafa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 maj 2021, 22:40

Roki12 je napisao/la:

Nama je sve krenulo nizbrdo od korone. Skoro čitav tim je bio bolestan i stariji igrači fizicki su se teško vraćali, a neki se nisu uspjeli nikako vratiti. Prvi problem su bili kondiocini trener i medicinsko osoblje koje je 0. Poslije toga smo imali solidnih utakmica gdje su nas sudije zaklale da valja i s tim bodovima bi sigurno bili u evropi.
Poslije toga se tražila najbolja postova koja može fizički iznijeti utakmicu i tu se lutalo da valja.

Stavljas Miletića propaliteti iz Celika na stopera pored Kosorica koji je osvojio s nama trofeje, igrao vani ima iskustva (imao grešaka koji to igrač na svijetu nema, takav ne postoji) ali bolji od sve ijednog našeg stopera.

Uz to dodati da uprava nije sposobna da obezbijedi tekuće troškove i sesi se sta se desi. Amar je trebao ostati do kraja sezone i 100% bi izborili evropu al gotovo je to.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 11 maj 2021, 22:45

SudoHusika je napisao/la:
11 maj 2021, 22:20
Roki12 je napisao/la:

Ma moguće je buraz. Dado ti je bio žila kucavica ove ekipe, pravi veznjak koji je igrao u oba smjera i pretrčavao svaku utakmicu preko 10,5 kilometara. Pogledaj šta se desi Liverpoolu odsustvom jednog jedinog igrača (onaj štoper Van Dyke). Dodaj na to da za kifle nemaju već pola godine ili koliko već... dobiješ ovo što dobiješ.

Druga je stvar što ja mislim da je ovo nezalaganje i bojkotovanje igrača šupački potez. Spustili glave i potpisali reprograme i povaljuju te u najvažnijoj godini po klub u historiji. 5 puta bi poštenije bilo da su za novu godinu rekli "yebite se i vi i vaša obećanja, nećemo da igramo i kraj priče" i kompletnu krivicu bi u potpunosti prebacili na rukovodstvo kluba. Ali za to trebaju muda, dosljednost i karakter. Zato mislim da bi najbolje bilo kompletan kadar raspustiti na ljeto, bez izuzetaka. Niko od ovih igrača više ne zaslužuje da bude član našeg kluba i što se mene tiče - ostat' će upamćeni kao daleko najsramotnija skupina igrača u stogodišnjoj tradiciji našeg kluba.
Upravo zato na kraju i pomenu Hajdara i Dadu. Obojica su bili od krucijalne vaznosti za nas vezni red. Napisah da je i njima Danilovic igrao, pa dodjemo do nekog bara-bara zakljucka.
Mislim da je upravo to problem, sto ti rece - da nemaju za kifle duzi dio godine. Ocito je da se radi o klasicnom bojkotu.

Igracima svakako nek' je na obraz zbog ove kompletne situacije. Dugo godina unazad je bilo uvijek ovakvih situacija kao danas, ali nije bilo toliko medijski ispraceno kao sada, i naravno, nisu igrale placipi*ke za klub. Pojede me cinjenica da ovakav jubilej od 100 godina prozivljavamo u najgorem mogucem trenutku, gdje ne mozemo biti na stadionu, da necemo slaviti titulu/kup, da je ovo mozda pa i najgora poslijeratna sezona... Tuzno, zalosno, dusa me moja zaboli, pogotovo kad upalim YT i pogledam highlightse iz nekih boljih vremena... Eh, da nam je sada Zeba tu, Beslija, Mesanovic, Popovic... To su bile momcine, pravi primjer kako se treba igrati za najbolji klub u drzavi. Takvi su igraci zasluzili da dozive ovaj jubilej, a ne x-bonovci.

Slazem se u potpunosti, na ljeto treba da se desi velika cistka, najpotrebnije je unistiti taj negativni klan u svlacionici. Krtice ce kad-tad se saznati, izaci na vidjelo.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 maj 2021, 22:45

Poginuli ako zapnu protiv Borca !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 11 maj 2021, 22:48

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:45
Poginuli ako zapnu protiv Borca !!!
:salut: :tokralju: :salut:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 22:49

Izasao je financijski izvjestaj na zvanicnoj. Oko milion manje prihoda klub imao u 2020. za razliku od 2019. (ako sam ja to dobro skontao). Za Milicevica smo menadzersku proviziju platili u iznosu od 3.500 KM.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 maj 2021, 22:51

Cekaj ,nesto smo i platili za onu prevaru Milicevica,pa jarane hoce li neko odgovarati konacno za nesto u nasem klubu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 22:53

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:51
Cekaj ,nesto smo i platili za onu prevaru Milicevica,pa jarane hoce li neko odgovarati konacno za nesto u nasem klubu ?
slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 maj 2021, 22:54

Jel realno da smo bacali pare na to smece i provizije jos placali..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HeraklitMracni, Pablo11, Sarun i 42 gosta.