FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PODERACEMO CELIKA KO BUGARSKU SKUPSTINU.OSIMU JE DOKURCILO DA NAS SVAK TUCE I OD VELEZA PA NADALJE SVI CE DA OSJETE ZELJINU SNAGU A POGOTOVO NJANJE.JEDVA CEKAM.KERLA JE ZA POLA IGRACA U REPKI IZMISLIO FUDBAL.ONO JE BETON .TREBA NJEGA I TRIFUNOVICA STAVIT U ODBRANU.NEMA BOLJIH.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
otkud ti to ?Addy je napisao/la:Utorak 5.10. dan nastavnika/profesora , ne bi trebalo da se ide u skolu , tako da svi koji su trebali biti druga smjena mogu na tekmu![]()
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Bas me zanima sta ce klub uradit za 90 godina postojanja izgleda da ce se fan shop otvorit
svoj ti pos'o !
Čekaj, jel fan shop ili kafić ŽeljoGrbavica moj zivot je napisao/la:Bas me zanima sta ce klub uradit za 90 godina postojanja izgleda da ce se fan shop otvorit

I otkud vam to da se utorak ne ide u školu. Uvijek se išlo na dan profesora

A ja druga smjena

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bjezi iz skole il nemoj nikako doci, ovo se ne smije propustitiOmar500 je napisao/la:Čekaj, jel fan shop ili kafić ŽeljoGrbavica moj zivot je napisao/la:Bas me zanima sta ce klub uradit za 90 godina postojanja izgleda da ce se fan shop otvorit![]()
I otkud vam to da se utorak ne ide u školu. Uvijek se išlo na dan profesora![]()
A ja druga smjena
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako ti je razrednik Željovac pustice te,ako nije mijenjaj skoluOmar500 je napisao/la: I otkud vam to da se utorak ne ide u školu. Uvijek se išlo na dan profesora![]()
A ja druga smjena

Termin jeste malo nezgodan ali tako nam grah pao.Celik treba uzeti i nastaviti seriju dobrih rezultata,uz pristup kao u MO i BL nema sumnje da cemo nakon veleza i borca i ove mlatnuti,nece biti lahko ali jaci smo svakako.Velika je stvar sto je Mirko fit ali tri utakmice kazne za Svraku su bezveze,valjda ce smanjiti na dvije ili jednu nakon zalbe.Savic polako nadolazi ako je suditi po ove zadnje 3-4 utakmice,sada mi nekako izgleda dominantnije na terenu kao da je postao malo odgovorniji,Milan mi je i dalje beze,bori se ali ja ga vidim jos uvijek iza Svrake,u napadu Lazo se tuce kao uvijek,svađa sa sudijama (opravdano),pravi borac,steta sto je naprijed sam.Zeba,Visca i Mirso su majstori tu se nema sta posebno pametovati,E.Colic se bori,namece se,kad bude na 100% bice veoma koristan ima par lucidnih poteza ali mu fali snage.Nazad me i dalje brine Mesic koji je nekako nezainteresovan,mozda jednostavno nije u formi,Kerla je zid pravi,jos kad ga Amar doradi i nauci ga kako iznijeti loptu bez nabijanja bice daleko najbolji stoper u ligi,tu je Vasilic koji ce valjda uskoro debitovati.Markovic je pravi fajter,zna se postaviti mangupski,prema naprijed je potanak ali dva ofanzivna beka i onako ne bi bili u stanju podnijeti kao ekipa.Seha je u Bl djelovao nesiguran ali navikli smo na njegove oscilacije,ruku na srce i skinuo je jedan odlican sut na istoj tekmi.
Sve u svemu i dalje mislim da smo pored Borca i ŠB,glavni kandidati za titulu,bitno je sada odrzati neko podnosljivo rastojanje prema Borcu a onda uz relativno povoljan raspored na proljece krenuti prema samom vrhu.Ekipa treba nasu pomoc jer bez nas igraju mnogo losije,Manijaci moraju i u utorak ponovo nositi ekipu i pomoci joj da sa nova tri boda se ucvrsti u vrhu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ono gore je SC cafe,a fan shop ce se otvoriti kod onog adidasa,ma pusti ovog i dan profesora suplju bacaOmar500 je napisao/la:Čekaj, jel fan shop ili kafić ŽeljoGrbavica moj zivot je napisao/la:Bas me zanima sta ce klub uradit za 90 godina postojanja izgleda da ce se fan shop otvorit![]()
I otkud vam to da se utorak ne ide u školu. Uvijek se išlo na dan profesora![]()
A ja druga smjena
svoj ti pos'o !
Raja moze da bjezi radi kafe i drugih nebitnih stvari sa casova, a nemoze radi Želje
blah...
blah...
Me biće to sve OK sa časovima, uglavnom ko je dolazio na tekme taj će sigurno naći način.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Kad je tekma protiv Celika , nisam u toku ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bravo mastore ! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Utorak u 17 hBosnier je napisao/la:Kad je tekma protiv Celika , nisam u toku ?

Jedno pitanje: Zna li iko tačno ime igrača Kreševa koji je slomio Spahiću nogu ?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
A znas li ti da je liga ss.ba u tokulejla je napisao/la:Jedno pitanje: Zna li iko tačno ime igrača Kreševa koji je slomio Spahiću nogu ?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
hehe ja sam masinac a druga sma smjena...hehe...al je nekakav dan profesora ja msm....bice skraceni casovi...al kako god idem na tekmu...razredna mi navija za Zelju...hehe pustice me...samir_tm87 je napisao/la:masinci sigurno mogu na tekmu , em vam je uvjek prvasmjena jos vam je u utorak dan skole
Zadnja izmjena: Faruk TM´87, dana/u 02 okt 2010, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Mujo Nijekrivović.lejla je napisao/la:Jedno pitanje: Zna li iko tačno ime igrača Kreševa koji je slomio Spahiću nogu ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- KB-TM87
- Kontakt:
Jedva čekam paljenje transa 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- samir_tm87
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Jedva čekam paljenje transa
to ti cekas , vidis ja jedva cekam da igraci izadju na teren , da vidim kakvu je taktiku Amar postavio , da vidim ocel Lazo sta zabit ,a navijanje kako bude bice

Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 02 okt 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma sve će bit extra !samir_tm87 je napisao/la: to ti cekas , vidis ja jedva cekam da igaci izadju na teren , da vidim kakvu je taktiku Amar postavio , da vidim ocel Lazo sta zabit ,a navijanje kako bude bice

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
faruk idemo u istu skolu
samo sto sam 2 smjena...
***es skolu ba.. SVI U DOLINU !

samo sto sam 2 smjena...
***es skolu ba.. SVI U DOLINU !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.