2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Epidaurus
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 18:57

NEZALAGANJE je napisao/la: Ja logike....Pa neces ciljati tamo nekog anonimusa cijom povredom neces nista promijeniti,sto smo vidjeli i sinoc.Zaza je totalno nebitan.Ako ces vec vracati,rizikovati svoju reputaciju i kaznu lige,"gadjaces" nekog znacajnog.
Ja nikada nisam za neciju povredu niti ikome zelim to,ali ako neko to zapocne,uvijek sam za to da vratim.Istom mjerom ili cak i gore.Tad ne biram.
@Donnie Bas me boli briga sto bi bilo negledljivo,ako je vec neko to poceo.Pa nek liga to uredi i ne bi se desavalo.Ovako ,dok je neuredjeno i sve je "slucajno",ocigledno je da pojedicni love u mutnom,a ekipa im profitira.
Znaci recimo sad neko iz Clevelanda u prvoj utakmici finala namjerno povrijedi Stepha npr i onda bi bilo sasvim opravdano da u durgoj utakmici Zaza il West Jamesu npr namjerno slome nogu il izvale rame bez obzira na to sto James apsolutno nikakve veze nema sto je taj neki igrac Cavsa apsolutni idiot ? Znaci tebi je sasvim opravdano udarat i povrijedjivat igrace koji jednog jedinog prljavog poteza u karijeri nemaju samo zato sto im je neko u ekipi smecar ? Izvini, ali mislim da je to vrlo bolesno razmisljanje.

@Sarmelino kao sto ce ti biti obrisan i svaki naredni troll post. I tvoj i @Besicev. Ovdje spamat i trollat vise necete. Poyy.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 maj 2017, 19:02

:lol: Je li realno sta ovaj pise... Sva sreca pa ce ih pomesti za 2-3 dana, pa neka se samopovredjuju tamo negdje na plazama Majamija.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 maj 2017, 19:15

a nije jos ni finale, sta ce tek biti kad se pocne klati u finalu :mrgreen:

:njanjanja:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 21 maj 2017, 19:24

po toj logici neka navijaci gadjau stepha ili KD ili bilo kojeg vaznijeg igraca stolicama sa tribina ne bi li ga ozbiljnije povrijedili :crazy: :crazy:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la arelinho » 21 maj 2017, 19:24

kobe24 je napisao/la:[emoji38] Je li realno sta ovaj pise... Sva sreca pa ce ih pomesti za 2-3 dana, pa neka se samopovredjuju tamo negdje na plazama Majamija.
I da na tim plažama Pop čuva karte za narednu sezonu.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 21 maj 2017, 19:27

Pop nešto krije 3 godine i niko ne zna šta. Naravno, osim navijača SAS-a n ss.ba forumu.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 19:29

Nemojte vise prozivati @NEZALAGANJE-a za te Popove cuvanje karti, NBA tema je vec dovoljno unistena zbog par trollova i spamera, ne treba jos dodatno unistavanje zbog prepucavanja s ranije pomenutim. Vjerujem da vecini njegovi postovi idu na zivce al covjek ako nista pise argumentovano i objasni svoj stav.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 19:35

Epidaurus je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ja logike....Pa neces ciljati tamo nekog anonimusa cijom povredom neces nista promijeniti,sto smo vidjeli i sinoc.Zaza je totalno nebitan.Ako ces vec vracati,rizikovati svoju reputaciju i kaznu lige,"gadjaces" nekog znacajnog.
Ja nikada nisam za neciju povredu niti ikome zelim to,ali ako neko to zapocne,uvijek sam za to da vratim.Istom mjerom ili cak i gore.Tad ne biram.
@Donnie Bas me boli briga sto bi bilo negledljivo,ako je vec neko to poceo.Pa nek liga to uredi i ne bi se desavalo.Ovako ,dok je neuredjeno i sve je "slucajno",ocigledno je da pojedicni love u mutnom,a ekipa im profitira.
Znaci recimo sad neko iz Clevelanda u prvoj utakmici finala namjerno povrijedi Stepha npr i onda bi bilo sasvim opravdano da u durgoj utakmici Zaza il West Jamesu npr namjerno slome nogu il izvale rame bez obzira na to sto James apsolutno nikakve veze nema sto je taj neki igrac Cavsa apsolutni idiot ? Znaci tebi je sasvim opravdano udarat i povrijedjivat igrace koji jednog jedinog prljavog poteza u karijeri nemaju samo zato sto im je neko u ekipi smecar ? Izvini, ali mislim da je to vrlo bolesno razmisljanje.

@Sarmelino kao sto ce ti biti obrisan i svaki naredni troll post. I tvoj i @Besicev. Ovdje spamat i trollat vise necete. Poyy.
Kad mi odgovoris da li je normalno da tebe neko prebije i ti kazes,ma uredu je buraz,a da nista ne ucinis,vjerovacu u tvoju objektivnost!? ;)
Da li je Kawhi nekad nesto prljavo uradio da bi ga onaj smecar povrijedio? Nije,ali ga je opet povrijedio i upropastio mu sansu za ono sto radi mukotrpno godinu dana.
Njegovi saigraci to gledaju,vide sve i logicno da ce onda traziti da se povrijedi neko na kontra strani koji ima slican uticaj na igru.Ne znam sta vam je to cudno?A posebno ne treba da je cudno to protiv GS gdje ,kako rekoh,Green sutira ljude prosle godine,a ove Zaza povrijedi Kawhia.
U prevodu,oni imaju "zaduzene" smecare za to,sto to SA ili bilo koj ekipa ne bi "zaduzila" Dedmona,petog desetog?Pa zvacemo ga smecarom ovim ,onim,a Manu,Parker,Gasol ili ko vec ce biti fini i dalje. ;)
P.S.Poenta je.....Da ako si bio spreman da uradis nesto lose,onda budi spreman da i ti lose pretrpis,jer je to sve jedan tim.Jedan se povrijedi,svi ce patiti,zar ne?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 19:43

TheChief je napisao/la:Pop nešto krije 3 godine i niko ne zna šta. Naravno, osim navijača SAS-a n ss.ba forumu.
Karte su vrlo otvorene.Najusspjesnija fransiza zadnjih 20 god,zlatni standard lige,5 titula. :wave:
Neko koga ovi tvoji Warriorsi "kopiraju" ma koliko to bilo teska spoznaja.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 19:43

Ok, znaci potpuno bi ti bilo normalno da je 2000ih neko polomio Duncana zbog Bowenovih gadosti. Nesto sumnjam da bi ti to bilo tako da se stvarno desilo al dobro, ne vidim poentu rasprave kad si takav covjek da mozes opravdavat udaranje igraca bez jedne jedine mrlje u karijeri.

Jeftha
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Jeftha » 21 maj 2017, 19:46

arelinho je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:[emoji38] Je li realno sta ovaj pise... Sva sreca pa ce ih pomesti za 2-3 dana, pa neka se samopovredjuju tamo negdje na plazama Majamija.
I da na tim plažama Pop čuva karte za narednu sezonu.
Nek igraju remiNa. :rol: :urnebes:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 21 maj 2017, 19:50

NEZALAGANJE je napisao/la:
TheChief je napisao/la:Pop nešto krije 3 godine i niko ne zna šta. Naravno, osim navijača SAS-a n ss.ba forumu.
Karte su vrlo otvorene.Najusspjesnija fransiza zadnjih 20 god,zlatni standard lige,5 titula. :wave:
Neko koga ovi tvoji Warriorsi "kopiraju" ma koliko to bilo teska spoznaja.
Warriorsi nisu moji, Celticsi su.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 21 maj 2017, 19:52

Jesu li se i ove godine Spursi borili za titulu? :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 19:57

Epidaurus je napisao/la:Ok, znaci potpuno bi ti bilo normalno da je 2000ih neko polomio Duncana zbog Bowenovih gadosti. Nesto sumnjam da bi ti to bilo tako da se stvarno desilo al dobro, ne vidim poentu rasprave kad si takav covjek da mozes opravdavat udaranje igraca bez jedne jedine mrlje u karijeri.
Ne bi mi bilo drago ni nomalno,ali ko bi imao pravo nesto da prigovori?Pa znaci svaki dan si bio s tim Bowenom,gledao sta radi itd.Ja da sam sa njim u timu,prisao bi mu i rekao...Brate,daj malo obrati paznju na to sto radis i sl.
Ako sutis,onda to presutno odobravas.
Istu stvar ovi mogu uraditi sa Greenom,Zazom ili kome vec.Ali jok,vec dopustaju da budu oni "ono sto jesu",kako Pop rece za Bowena.E kad je vec tako,zasto je onda cudno da neki lik u nekom drugom timu isto tako "bude sto jest" i cilja tvog najboljeg igraca?Jer nisu ni Green na Bronu prosle godine ni Zaza ove na Kawhiu ciljali da povrijede Shumperta ili Forbesa.Ciljaju se najbolji igraci i dok ih liga ne zastiti zestokim suspenzijama,ne vidim razloga zasto bi jedni to mogli raditi jer imaju "prljave" igrace,a drugi ne jer ih nemaju!??A posebno kad tu prljavu igru nisi zapoceo!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 20:01

BijelaCokolada je napisao/la:Jesu li se i ove godine Spursi borili za titulu? :lol:
Nisu,inace se 4 najbolje ekipe ne bore za titulu. :lol: :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 maj 2017, 20:37

BijelaCokolada je napisao/la:Jesu li se i ove godine Spursi borili za titulu? :lol:
Pa ne bore, jer su cavsi i gsw stepenica iznad, isto da kazes da su se rakete birile za naku titulu jer su imali treci omjer lige ili boston

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 21 maj 2017, 20:51

Aha,isto se i Boston bori za titulu,a ustvari su miljama daleko od iste i jedni i drugi ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 maj 2017, 20:55

u sustini sve ekipe se bore za titulu,nece valjda da se bore da budu 18.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 maj 2017, 21:15

Šta kaže brat, opravdano što su Stepha htjeli povrijediti i onda daje totalno drugačiji primjer ako tebe neko istuče hoćeš li mu ostat dužan :rol: .

Nemojte samo vi više biti moralne vertikale, jer podržavati otvoreno da se nekom lome noge je uvijek degutantno za čitati, jako bolesno razmišljanje.

Sramota čuti od jednog vrsnog poznavatelja košarke da podržava takve stvari samo zato što mu je ekipa totalno nemoćna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 21:20

BijelaCokolada je napisao/la:
Aha,isto se i Boston bori za titulu,a ustvari su miljama daleko od iste i jedni i drugi ;)
Inace je u finala konferencija lako doci....Kao sto mnogi superstari ove lige to znaju. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.