jasmin10 je napisao/la:La Galaxi se ravnopravno može nositi sa Chelseom? Lažni Baggio se ravnopravno može nositi sa Maticem, Fabregasom...?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jasmin10 je napisao/la:La Galaxi se ravnopravno može nositi sa Chelseom? Lažni Baggio se ravnopravno može nositi sa Maticem, Fabregasom...?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čuj, selektor skautira i posjećuje igrače! Zar je to njegov posao?zgembo89 je napisao/la:Meša u posljednjih nekoliko dana razgovarao između ostalih sa Muamerom Tankovićem, Dinom Arslanagićem, Adisom Hušidićem, Ivanom Martićem, Darijem Dumićem i Vahidom Hambom kojima je obećao da će ih sa svojim saradnicima i skautima aktivno pratiti, te pozvati ukoliko bude smatrao da mogu povećati kvalitet naše fudbalske reprezentacije. Selektoru je zanimljiv i Zlatan Alomerović kojega će uskoro kontaktirati.
Kolašinac - Schalkereptile je napisao/la:David Villa je dosao u MLS pa eno pogledajte na sta mu lici klub. Imaju bilione ali opet ne ide. Isto tako Kaka i Orlando City. Svi su mislili da ce ovi igraci harati MLS ligom pa ispade da ih nema na mapi.
Ne znam sto se neki kurce i misle da je MLS liga bezveze. Sigurno je ne prate i vuku neke nebuloze iz proslosti. New York RedBulls, Seattle Sounders i LA Galaxy mogu ravnopravno igrati sa bilo kojim klubovima iz Engleske lige, pa to makar bili Chelsea ili Arsenal. Sigurno ih ovi Engleski nece nakantati kao sto mnogi misle. Ko to sem Pjanica, Dzeke i Lulica igra u DOBRIM klubovima? Svi ostali su po prosjecnim klubovima koji su u rangu ovih iz MLS.
I ja sam prije nekih 10 godina ismijavao Americku ligu jer fakat nisam znao nista o njoj. Sada je vec drugacija prica. Ko prati MLS zna o cemu pricam.
Sto se tice Husidica, dobro-dosao momak. Mnogi su dobili fore da se tuspase u reprezentaciji pa zasto nebi i on?
Ma bolje je ono, tesko se ulazi ali jos teze izlazi. Parola iz 60-tih godina proslog stoljeca.Batko je napisao/la:Bazdarevic se interesuje, kontaktira, prati sve nase moguce igrace, ALI to ne mora da znaci da ce svi dobiti poziv....Covjek hoce da ima uvid u sirinu i da u svakom momentu ukoliko bi doslo do naglih otkaza zna koga ce pozvati...
Veoma zrelo razmisljanje, a onim potencijalnim igracima dodatna motivacija da se jos vise pokazu i potrude...Na taj nacin cemo izbjeci greske iz proslosti gdje se desavalo da jedan Mahmutovic govori kako ne zna da li je selektor za njega cuo?
Gospodin od glave do pete.Principatus je napisao/la:Sta reci, nemam rijeci.![]()
Kod Mese se vidi da mu zestoko klikeri rade kad mu se postavi pitanje, a ne da mutavo bleji i nezna gdje je u vremenu i prostoru.
Covjek plave krvi !!!voltron30 je napisao/la:Baš vala, koja razlika u ponašanju. Čovjek em zna šta priča, em se zna našaliti, stručan... Meša je definitivno jedno od najpozitivnijih iznenađenja. Iako nije bio prva opcija u izboru selektora, poslije par mjeseci sam uvjeren da je najbolja. Samo naprijed Meša!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.