RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 13 mar 2015, 17:24

vm22 je napisao/la:Antoni Bandić sudi protiv Obarske. Eto ga pastrmka brate :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesam li ga ja pohvalio taman ce nas syebat trasu :)
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 mar 2015, 17:28

Nadam se da će biti nešto od toga. Da se poguramo. Niti jedan klub ne zaslužuje ono što se nama dešava.
Zaista bi bilo nezamislivo da se takvo što dogodi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 mar 2015, 17:29

Cernica je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Antoni Bandić sudi protiv Obarske. Eto ga pastrmka brate :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesam li ga ja pohvalio taman ce nas syebat trasu :)
Ma sutra nosimo 3 boda-100%, zena mi je od Obarske, njima netrebaju bodovi, a ja sam igracima Mladosti, cijelom strucnom stabu i navijacima kupio cijelo janje da nam ne prave neke probleme, tipa uklizvanja i povredjivanja nasih igraca, jer se mi trebamo cuvati za gorancane u Srijedu.

Mostar u Srcu, Velez do groba! :bih:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 13 mar 2015, 17:35

Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile :D " busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 mar 2015, 17:40

Cernica je napisao/la:Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile :D " busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
e jesi puko majke mi.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 mar 2015, 17:49

Cernica je napisao/la:Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile :D " busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
Moram nesto uraditi pored toga care jer Covjecanstvo mi nikad nece oprostiti, sta uradih sa ovim mojim genetskim eksperimentom, ipak nadam se da ce ovo moje genetsko istrazivanje posluziti nauci za buduca istrazivanja, kao dokaz da nije vazno ko te napravi, makar to bio i car kao ja, nego ko i kako te odgoji.

Djeco moja, ako citate ovo, bio sam mlad, nisam znao sta radim, napravih vas greskom, a nakarade i divljaci vas odgojise, krenuli ste pogresnom stranom, pogledajte se u ogledalo, ako vam je glava fino zaobljena i normalne velicine, onda ste moji, samo vas naopako nasadise, neslusajte druge, jos nije kasno za vas, posaljite mi privatnu poruku da vam objasnim par stvari i ispricam pravu istinu, pa da onda u miru idemo navijati za pravi i jedini Mostarski klub-Velez Mostar.

Voli vas puno vas tata.

Mostar u Srcu, Velez do groba.
Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 13 mar 2015, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 13 mar 2015, 17:52

AlemC85 je napisao/la:
e jesi puko majke mi.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
Moramo se malo nasalit. Ja obozavam njegove izvale :thumbup: sto bi nas kolega tito napisao mljac mljac

Evo ga :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 mar 2015, 19:13

Kaznise li ovog mazluma?
#musvdg

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 13 mar 2015, 21:19

Mazluma ne mozes kazniti, koliki on mazlum moze biti. Suspenduju ga, on par utakmica pauzira i onda, opet po starom. `ta ces, tako je to kod nas.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 13 mar 2015, 21:50

Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 mar 2015, 22:05

Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja :lol:
Pozdrav za naseg pacenika preko bare :salut: a sad ozbiljno,znal neko skim igramo sutra i gdje ? :zviz:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 13 mar 2015, 22:05

rodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja :lol:
Pozdrav za naseg pacenika preko bare :salut: a sad ozbiljno,znal neko skim igramo sutra i gdje ? :zviz:
MVO...u Ugljeviku se igra..

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 mar 2015, 22:12

pravnik1981 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja :lol:
MVO...u Ugljeviku se igra..
Hvala brat moj,ove moramo ozbiljnije shvatiti ,nesmijemo ponoviti nonsalanciju od prije dva dana

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 mar 2015, 22:13

Znam da su neki ovdje pitali gdje zavrsio onaj zivinicanin, ali upravo sam dobio info, evo ga majke mi moje sa svojom bracom sUMarima tamo gdje im je i mjesto:

[youtube][/youtube]

Mostar u Srcu, Velez do groba!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 mar 2015, 22:54

Ja ni ne razmišljam o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti, meni u glavi samo srijeda.Najvažnija utakmica u posljednje 3-4 godine.O uzvratu se već priča u gradu, svi o tome razmišljaju, o sutrašnjoj utakmici ni riječi :lol:
Valjda će sutra dobiti priliku igrači sa manjom minutažom :hmmmmm:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 mar 2015, 23:05

Crvena1981Armija je napisao/la:
Ja ni ne razmišljam o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti, meni u glavi samo srijeda.Najvažnija utakmica u posljednje 3-4 godine.O uzvratu se već priča u gradu, svi o tome razmišljaju, o sutrašnjoj utakmici ni riječi :lol:
Valjda će sutra dobiti priliku igrači sa manjom minutažom :hmmmmm:
Ma jasta nego tako,ja se malo nasalih ali nisam stavio smajli pa ispade pogresno,nismo valjda ludi da se sutra trosimo i da rizikujemo povrede,kartone i sl gluposti.Izvesti neki kombinovani sastav,taman fina prilika momcima sa slabom minutazom da se pokazu.Kup nam je prioritet,a nemamo sirinu u igrackom kadru,dakle pamet u glavu Rodjeni

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 13 mar 2015, 23:16

slika
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 mar 2015, 23:23

Adma je napisao/la:Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?
Kakav crni prenos na stadion momce ;) ;)
#musvdg

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 14 mar 2015, 00:43

Mozda je covjek u dijaspori.

A sto se tice stadiona, kad vec nismo pod Bijelim onda mi je svejedno hocemo li seliti privremeno. Ne vidim kako mozemo izgonjati ovo u kratkom roku a i da se nesto ostvari, hahari ce to nekako spiskati i na brzinu smrsiti tako da cemo u istoj situaciji biti i za 5,6 godina kada postave neke nove uslove. Ne vjerujem jednostavno nikome. Uvijek prica ulaze se u stadion a nisu u stanju dva WC- a na na tribinama napraviti a redovno barataju nekim ciframa sto su ko biva potrosene za uredjivanje Vrapcica.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 14 mar 2015, 08:23

1922VFC1981 je napisao/la:
Adma je napisao/la:Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?
Kakav crni prenos na stadion momce ;) ;)

Vrlo rado brate i vijeruj mi da mo gori pod nogama sto ne mogu biti u srijedu na tribinama.
Na zalost nisam dole pa nisam u prilici da dodjem na svaku tekmu :-(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.