Ova ekipa apsolutno zasluzuje visi rang a kako stvari stoje to ce se ostvariti.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vidiš kako možeš napisati normalan post kad hoćeš. Ne vrijedi samo za tebe, nego i za vas ostale koji volite NKJ.Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
jesi zaboravio komsije iz srebrenikahule_barca je napisao/la:Na prvu mi je bilo sumnjivo ovo za Jedinstvo. Kad sam pročitao da su dali gol iz kornera, ta sumnja se ipak malo smanjila. Sve u svemu nema potrebe da se sikiramo za rezultate Jedinstva sve dok mi pobjeđujemo. Ostaju još te 3 utakmice i nikad se ne zna kako se može zalomiti, ali gledano ako je Igman najopasniji protivnik, onda PL nam ne gine.
Nisam, nego ih smatram laganim plijenom. Ne treba im nikako, a ne vidim i razlog zašto bi zapaprili Slobodi. Da ti ne prevodim daljemandatar je napisao/la: jesi zaboravio komsije iz srebrenika
Jeste.marioo8888 je napisao/la:Smiješni ste,pričate o Jedinstvu kako vam je sumnjivo a vi **** Branitelju morate pare davat da uđete u PL,niste trebali ovako ofirno,ali eto.
Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
Hvala !Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 17 gostiju.