2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Ja ne mogu da vjerujem šta sam pročitao i kako se opravda potez **** dedmonda, stvarno sve uredu prepucavanja i sve ali ovo je dno dna
Fuj fuj

Fuj fuj
@nez
To ne znaci da su contenderi pored ove dvije ekipe, ali ne bitno samo da se cavsima i gsw niko ne povrijedi, da odigraju finale u punom sastavu i da Bron zapecati goat status pobjedom.

To ne znaci da su contenderi pored ove dvije ekipe, ali ne bitno samo da se cavsima i gsw niko ne povrijedi, da odigraju finale u punom sastavu i da Bron zapecati goat status pobjedom.
kad Salt ovo procitaalemsa je napisao/la:@nez

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne može on zapečatiti goat status, može jedinu ući u konverzaciju za isti sa MJ-em, ništa više.alemsa je napisao/la:@nez
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze, moze, jel postajala ekipa sem bullsa da je mogla imat 73 pobjede kad je jordan igro/osvajo? Nea sanse ni u ludilu, bron ih dobije (i to kako), i ta ekipa od 73 pobjede doda top 2 igraca lige, i dobije i njih? Ma Allahimanet, to je goat, konverzacija zavrsenario_Ferdy88 je napisao/la:Ne može on zapečatiti goat status, može jedinu ući u konverzaciju za isti sa MJ-em, ništa više.alemsa je napisao/la:@nez
					Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 21 maj 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni bi "fuj fuj" bilo da na avataru imam lika koji je jedan od najprljavijih igraca u ligi,koji je sutirao i sutira koga stigne kad mu ne ide,a pricam o prljavim potezima.
Vrhunac licemjerstva,ali nije da nismo navikli.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ulazi u konverzaciju za isti sa MJem, ali da prelazi njega nema šanse, ne treba pretjerivati. To će svi potvrditi, eno i Lowe nedavno isto napisao.alemsa je napisao/la:Moze, moze, jel postajala ekipa sem bullsa da je mogla imat 73 pobjede kad je jordan igro/osvajo? Nea sanse ni u ludilu, bron ih dobije (i to kako), i ta ekipa od 73 pobjede doda top 2 igraca lige, i dobije i njih? Ma Allahimanet, to je goat, konverzacija zavrsenario_Ferdy88 je napisao/la:Ne može on zapečatiti goat status, može jedinu ući u konverzaciju za isti sa MJ-em, ništa više.alemsa je napisao/la:@nez

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Druze jednostavno je, licemjeran si i subjektivan. Opravdavati onaj potez Dedmona (sto je moglo dovesti do vrlo vrlo teske povrede Stepha u odnosu na koju je Kawhijevo izvrtanje zgloba maciji kasalj) bilo cim je bolesno i poremeceno.NEZALAGANJE je napisao/la:Meni bi "fuj fuj" bilo da na avataru imam lika koji je jedan od najprljavijih igraca u ligi,koji je sutirao i sutira koga stigne kad mu ne ide,a pricam o prljavim potezima.
Počneš bitku i onda se žališ što ti neko uzvrati udarac. Sve kako i treba biti. Niko sretniji od mene da se nije desilo ono Kawhiju, al kad se već desilo idemo igrati po vašim pravilima.Quinlan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem šta sam pročitao i kako se opravda potez **** dedmonda, stvarno sve uredu prepucavanja i sve ali ovo je dno dna
Fuj fuj
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U sustini, neka pijana budala ti pregazi nekoga iz porodice.. opravdano je namjerno se zaletiti sa autom u nekoga iz njegove.
Ne znam kako bilo ko moze podrzavati namjeru da se neko namjerno povrijedi.. pa ako je igrac iz tvog tima, ne znaci da mu je g*vno slatko i ukusno. Ono ce svako objektivan osuditi. Jedno je igrati grubo, drugo je igrati prljavo i sa namjerom da nekome skratis sezonu/karijeru.

Ne znam kako bilo ko moze podrzavati namjeru da se neko namjerno povrijedi.. pa ako je igrac iz tvog tima, ne znaci da mu je g*vno slatko i ukusno. Ono ce svako objektivan osuditi. Jedno je igrati grubo, drugo je igrati prljavo i sa namjerom da nekome skratis sezonu/karijeru.
U toj situaciji imamo zakone koji će tu budalu staviti iza rešetaka. Iako kod nas ne rade na baš pravi način. U ovom slučaju nema kazne za Dubse da Green ili Curry ne smiju igrati do kraja serije.dscile je napisao/la:U sustini, neka pijana budala ti pregazi nekoga iz porodice.. opravdano je namjerno se zaletiti sa autom u nekoga iz njegove.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne volim Dubse ni sekunde, ni Currya, ali ne shvatam kako moze neko opravdavati Dedmona. Krajnje nesportski. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
forum glasa da se uvede krvna osveta u NBA  

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Objasnio ti je i @Kawhi a i ja sam danas pominjao....Dok liga ne rijesi ove "prljave" igrace i ne zastiti najbolje,apsolutno nema razloga zasto bi se jednima to tolerisalo zato jer imaju takve pojedince,a drugima ne.dscile je napisao/la:U sustini, neka pijana budala ti pregazi nekoga iz porodice.. opravdano je namjerno se zaletiti sa autom u nekoga iz njegove.
Do tada,kako oni samnom,tako i ja sa njima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko ga opravdava?Kaunas je napisao/la:Ne volim Dubse ni sekunde, ni Currya, ali ne shvatam kako moze neko opravdavati Dedmona. Krajnje nesportski.
Sve vise i vise mislim da mnogi od vas ne citaju sta se pise!?
Apsolutno sam protiv onakvih poteza,prljavstina i onoga sto nije dio sporta.Ali ako je neko to zapoceo i poceo da igra tako u nemoci,zasto ja to kasnije ne bih mogao vratiti istom mjerom?
E ne vjerujem  šta čovjek piše 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa opravdavas time da je u redu jer su oni povrijedili Kawhia.NEZALAGANJE je napisao/la:A ko ga opravdava?Kaunas je napisao/la:Ne volim Dubse ni sekunde, ni Currya, ali ne shvatam kako moze neko opravdavati Dedmona. Krajnje nesportski.
Apsolutno sam protiv onakvih poteza,prljavstina i onoga sto nije dio sporta.Ali ako je neko to zapoceo i poceo da igra tako u nemoci,zasto ja to kasnije ne bih mogao vratiti istom mjerom?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,opravdam jer nije bilo sankcije nakon povrede,a Dedmon jos nije uspio da povrijedi ikoga.dscile je napisao/la:Pa opravdavas time da je u redu jer su oni povrijedili Kawhia.NEZALAGANJE je napisao/la:A ko ga opravdava?Kaunas je napisao/la:Ne volim Dubse ni sekunde, ni Currya, ali ne shvatam kako moze neko opravdavati Dedmona. Krajnje nesportski.
Vidis,ja mislim da se igracu sa historijom prljavih poteza ono nije desilo slucajno i tu se razlikujemo.Da je bilo ko osim Zaze bio,vjerovatno bi i povjerovao da nije namjerno.
Njemu,ne vjerujem i siguran sam da jeste.
NEZALAGANJE je napisao/la: A ko ga opravdava?
Zona sumraka je.bo teNEZALAGANJE je napisao/la: Da,opravdam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.