FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2021, 16:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 jul 2021, 16:00
Ima uprava gresaka, bez sumnje, ali mi smijesno to za publiku
Jest, inace smo poznati po tome da nas bude puno, prosječna gledanost nam u sezoni bude preko 15 milja
Ja idem sa sinom, neovisno da li se placa junior karta ili puni iznos, bar je moje misljenje da je to samo izgovor, ko ce doci, doci ce igrali u kantonalnoj, ili grupnoj fazi.
Istog sam mišljenja svaku utakmicu se ufatimo za neku kvaku, samo tražimo razlog. A 90 posto neće ni ići sa djecom ili je mlađa raja.
Jbt sutra u 21,00 sat, pa zar može bolje, niti sparine, niti kiše, svi uslovi su tu, jok ono traži neke razloge, pa se kao većina nakaci. Opet kažem ne odobravam naplacivanje djeci karti, ne branim nikog, ali daj ljudi nismo u Svici, ako budemo samo tražili mane,nikad Koševa vidjeli ne bih.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 jul 2021, 16:09

PeakyBlinders je napisao/la:
30 jul 2021, 14:32
obiteljskicovjek je napisao/la:
30 jul 2021, 13:02
ElCartel11 je napisao/la:
30 jul 2021, 12:04
Ovi nasi u upravi ne mogu marku namaci a kamoli 800k€ :urnebes:
Ne mogu oni namaci ni marku ali zato mogu potrositi milione maraka.
Zamisli da nemamo investitora...
Odavno bi svi navijali za Olompic, Velez itd.
Jer kluba sa njima ne bi bilo u rekordnom roku.
Vala uz Sarajevo i u Kantonalnu. Za tebe ne znam.
NE BI BILO KLUBA.
Procitaj!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2021, 16:09

JavierBosnia je napisao/la:
30 jul 2021, 16:06
Jest, inace smo poznati po tome da nas bude puno, prosječna gledanost nam u sezoni bude preko 15 milja
Ja idem sa sinom, neovisno da li se placa junior karta ili puni iznos, bar je moje misljenje da je to samo izgovor, ko ce doci, doci ce igrali u kantonalnoj, ili grupnoj fazi.
Razumljivo mi je da iste cijene i za djecu stavis ako igras evropu, neki mec tipa Velez AEK pa da ti ne zaizimaju djeca kapacitet koji je i onako ogranicen. Ali u ligaskoj gdje neces popuniti ni 30% onog sto ti se daje ti pravis ovakav potez

Ne, nije izgovor nego zdrav razum. Ako vec hoces imati svoju neku nakaradnu politiku onda treba da se zna ili ces imati junior karte ili neces. A ne kako ti se qurac digne
U mom primjeru, ja sam sutra na Kosevu, ali zbog sitnice sam sa jednom osobom, a ne 5 njih.

Nama malo treba da inamo i euforiju i atmosferu, ali isto tako malo da nemamo nista od toga. Kada se neko ne trudi za to, onda treba biti jako bolestan za Sarajevom pa zmiriti na sve to.

Ima li popust na kupovinu ulaznica za clanove pred stadionom? Ili su i to ukinuli
Nema popust za članove u domaćoj ligi, jedino bude za europska takmičenja i derbi ali tu svakako dignu cijenu pa dođe na isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staravremena
Kontakt:

Post Postao/la staravremena » 30 jul 2021, 16:11

Ima li popust na kupovinu ulaznica za clanove pred stadionom? Ili su i to ukinuli
Ista je cijena za sve

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 jul 2021, 16:14

Razumljivo mi je da iste cijene i za djecu stavis ako igras evropu, neki mec tipa Velez AEK pa da ti ne zaizimaju djeca kapacitet koji je i onako ogranicen. Ali u ligaskoj gdje neces popuniti ni 30% onog sto ti se daje ti pravis ovakav potez

Ne, nije izgovor nego zdrav razum. Ako vec hoces imati svoju neku nakaradnu politiku onda treba da se zna ili ces imati junior karte ili neces. A ne kako ti se qurac digne
U mom primjeru, ja sam sutra na Kosevu, ali zbog sitnice sam sa jednom osobom, a ne 5 njih.

Nama malo treba da inamo i euforiju i atmosferu, ali isto tako malo da nemamo nista od toga. Kada se neko ne trudi za to, onda treba biti jako bolestan za Sarajevom pa zmiriti na sve to.

Vjerujem da nekome smeta, prvenstveno jer ima ljudi koji iz principa nece, a vjerujem da nekima i nije lako dati dodatnog novca. Meni nije problem iskreno, yebat ga
Vjerujem da je tebi konkretno takvo razmišljanje, ali ima raje koji vazda izgovor nadju, opcenito govorim, ne samo za junior karte
Svakako mislim da bi trebalo biti junior karte, ali eto.
Ja zadnji put kod zapada kupovao karte, pitam onoga sto radi ima li kakvog popusta s clanskom, kaze nema
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2021, 16:17

amypitar je napisao/la:
30 jul 2021, 16:08
Istog sam mišljenja svaku utakmicu se ufatimo za neku kvaku, samo tražimo razlog. A 90 posto neće ni ići sa djecom ili je mlađa raja.
Jbt sutra u 21,00 sat, pa zar može bolje, niti sparine, niti kiše, svi uslovi su tu, jok ono traži neke razloge, pa se kao većina nakaci. Opet kažem ne odobravam naplacivanje djeci karti, ne branim nikog, ali daj ljudi nismo u Svici, ako budemo samo tražili mane,nikad Koševa vidjeli ne bih.
To je više za simpatizere, mi ćemo svakako ići na svaku utakmicu. Trebaš razmisliti o 25 hiljada dodatnih navijača koji su došli na Celtic, 5% ili 10% njih da dođe sutra a da si ih ti privukao jeftinijim cijenama ili nečim mi bi imali daleko najveću posjetu u ligi. Ja nemam dijete ali vidio sam i sam kako ulaze a treba to klub naglasiti da raja može pričati o tome, uključiti i neke porodične karte, dati popust za članove itd.
Pojedini simpatizeri su zahtjevniji, ovo ne važi za redovne navijače. Kažem ti ja prvi nikad nisam izgovor tražio ni za šta ali junior karta i taj neki porodični paket treba uvesti, bilo je to prije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 30 jul 2021, 16:18

30 jul 2021, 16:09
30 jul 2021, 13:02

Ne mogu oni namaci ni marku ali zato mogu potrositi milione maraka.
Zamisli da nemamo investitora...
Odavno bi svi navijali za Olompic, Velez itd.
Jer kluba sa njima ne bi bilo u rekordnom roku.
NE BI BILO KLUBA.
Procitaj!
MA ŠTA MI KAŽEŠ :urnebes:

Ti znaš da li bi bilo kluba ili ne? Kone 12milki u dugu i eno postoje još uvijek. Zvezda do prije par godina 50 mil duga.
Mi bili u dugovima oko 4mil i odma nas lik ugasi. U REKORDNOM ROKU :urnebes:
ORIGINAL 1987

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 30 jul 2021, 16:21

Nema nikakav press niti izjava trenera/igrača pred utakmicu?
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 jul 2021, 16:23

Dave je napisao/la:
30 jul 2021, 16:21
Ocekuje nas izuzetno teska utakmica i uvijek jak rival zrinjski. Ucinit cemo sve da dodjemo do 3 boda jer to klub kao sto je Sarajevo i zasluzuje. Pozivamo navijace da nas podrze i nadamo se da ih necemo razocarati.

Eto da ne cekas
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jul 2021, 16:29

Dave je napisao/la:
Nevjerovatno stvarno, sto neko napisa gore, dva najtrofejnija i najbolja nasa kluba zadnjih godina, derbi kola, pa valjda je red da se neko naš oglasi.Citam maloprije u mostarskom Dnevnom listu, Jakirović maltene na dvije stranice sportskog priloga, prica o sutrašnjoj utakmici.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2021, 16:34

Dave je napisao/la:
Ima al protivnickih :mrgreen:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 jul 2021, 16:35

holyman je napisao/la:
30 jul 2021, 16:23
Dave je napisao/la:
Ocekuje nas izuzetno teska utakmica i uvijek jak rival zrinjski. Ucinit cemo sve da dodjemo do 3 boda jer to klub kao sto je Sarajevo i zasluzuje. Pozivamo navijace da nas podrze i nadamo se da ih necemo razocarati.

Eto da ne cekas
:D

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 30 jul 2021, 16:43

Jakirović hvali Fanima, kaze da im predstavlja največu prijetnju, a mi nemamo pojma hoce li Fanimo sutra uopste igrati :D

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 30 jul 2021, 16:47

Ne znaju prodati proizvod i sta sad. Sto se prije navijaci pomire sa tim bit ce lakse. Nakon prve pobjede u novoj sezoni i pobjede na gostovanjima nakon skoro 10tak mjeseci, dolazi ti derbi kola i idealna prilika da skupis raju na tribine, ali nista nisu odradili po tom pitanju. Umjesto da iskacemo iz pastete ovih dana,nasi rade mirno i jos zabiju sebi autogol sa ovim kartama za djecu. Evo ove sezone nije bilo ni bordo sedmice.

Sretno Sablicu i ekipi, da nas oni bar obraduju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 jul 2021, 16:49

Cmiljkan sutra hettrick, za ostalo me libo racku :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 30 jul 2021, 16:52

Aduka87 je napisao/la:
30 jul 2021, 16:49
Kakva smo mi ekipa kad nam je igrac sa hronicnom povredom glavna uzdanica...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 jul 2021, 16:55

30 jul 2021, 16:18
30 jul 2021, 16:09

NE BI BILO KLUBA.
Procitaj!
MA ŠTA MI KAŽEŠ :urnebes:

Ti znaš da li bi bilo kluba ili ne? Kone 12milki u dugu i eno postoje još uvijek. Zvezda do prije par godina 50 mil duga.
Mi bili u dugovima oko 4mil i odma nas lik ugasi. U REKORDNOM ROKU :urnebes:

Ma sta kazes pametnice.
Prvo u postu je hipoteticki napisano, sta su u stanju uraditi od kluba, svi smo vidjeli sta su do sada uradili.
Da si pazljivo procitao, sada bi ti bilo jasno da je tvoje citiranje, nepotrebno ustvari samo sebi svrha.
U REKORDNOM ROKU od najperspektivnijeg kluba sa investitorom, novcem, svim preduslovima za dalje napredovanje rava nas je svela u ravan sa klubovima koji su duzni milione.
Ti znas koliko je ko duzan :rol:
Sta rece, Zvezda 50 miliona - znaci moze Sabra jos, ima fore Vucic ce namaknut pare :rol:
Kad mogu kone sa 12 mozemo i mi, nema veze :rol:
Yebes 4 milke, udri Sabro!
Super ti je rezonovanje, :urnebes:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 jul 2021, 17:00

Nije normalan Allaha mi
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2021, 17:08

NisamInSajder je napisao/la:
30 jul 2021, 16:52
Aduka87 je napisao/la:
30 jul 2021, 16:49
Kakva smo mi ekipa kad nam je igrac sa hronicnom povredom glavna uzdanica...
Mi znamo da igrač ima hronicnu povredu, al ne znamo dal Fanimo ima sutra pravo nastupa.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2021, 17:13

fera je napisao/la:
30 jul 2021, 14:40
Mi bi se s obzirom na politiku kluba najmanje trebali žaliti na ovo U21 pravilo.

Vidi prijatelju kako ja razmisljam. Za jednu godinu loseg rada u Akademiji treba bar tri godine da se dodje na nulu. Evo kakao. Momci koji su usli sa 18 god. u U19 ce se rasprsiti po federalnim ligasima. Momci iz U17 sa losem perfomansama ulze u U18-19 i nema tog rada koji ce to popraviti i tako do U15 i nize. Nama treba 3 god. pocevsi od danas da imamo po 1-2-jicu Kovacevica ili Djokanovica u generaciji. Naravno ima izuzetaka pa suhi talenat ispliva u kvalitetnog igraca. Imali smo mi i raanije finih Akademaca, npr. N.Hadzic,Sadiku i isplatili su se finansijski, a ima i primjera gdje smo se olako rijesili talenata, npr. Zeljkovic - Velez.
Za ovo sto se tice losih rezultata sa OP je iskljuciva greska Uprave. Prica podnosili ostavku, ali nije prihvacena ne pije vode. Kad ozbiljna osoba se ne slaze sa poslodavcem podnosi "NEOPOZIVU OSTAVKU", tako radi moralna osoba, ali u FKS nema ljudi koji ga vode ono "zrno ljubavi"nego samo licni interes.
Sad ih je nevolja natjerala da se vrate Dizdarevicu,Kurdicu,Sabanovicu,Resicu,Dervisagicu, Ramicu .... Znam ja da oni za nas vecinu nisu u ovom trenutku aman kvalitet, ali ne daju manji doprinos od Oremusa,Velkoskog(nije se osjetilo njihovo odsustvo u Posusju). Onda tu dodas Ahmu i Hebiba ciji ucinak ravan nuli, a Uprava ih produzava na 2 god. Da se pitam ta cetvorica su i na treningu prekobrojni.
Neki opravdavaju produzenje time sto su im umanjili plate. Nisu bitne ni pare(i umanjene 3x vece od Dizdereviceve vjv.) koliko ce ta cetvorka gusiti napredak Kluba.
zamjeraju Ramicu da mu se lopta odbija kao od zid, a to ne vide kod Ahme(prije povrede bio potpuno van forme), da ne pisem o ostaloj trojici.
Nadam se da ces procitati :urnebes: lamSe :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.