siroki zrinjski 0:0 tekma bila kao i rezultat, nijedni nisu gol zasluzili. nije se imalo sta plaho vidjeti, uglavnom zali boze vremena sto sam gledo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
siroki zrinjski 0:0 tekma bila kao i rezultat, nijedni nisu gol zasluzili. nije se imalo sta plaho vidjeti, uglavnom zali boze vremena sto sam gledo
Baš tako.
Vala uz Sarajevo i u Kantonalnu. Za tebe ne znam.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:02Ne mogu oni namaci ni marku ali zato mogu potrositi milione maraka.
Zamisli da nemamo investitora...
Odavno bi svi navijali za Olompic, Velez itd.
Jer kluba sa njima ne bi bilo u rekordnom roku.
Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:42Malo je to da hoce povecati na bar trojicu U21Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:33Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
Sta je samo pisano poslije gola na Grbavici![]()
Dobra je odluka da moraju 2-jica igrati U21. U Posusju 9-torica zavrsise utakmicu, a prosli kroz omladinski pogon FKS.![]()
PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:32Vala uz Sarajevo i u Kantonalnu. Za tebe ne znam.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:02Ne mogu oni namaci ni marku ali zato mogu potrositi milione maraka.
Onda ovi nasi treneri ne bi pravili izmjene dok neko ne crkneSamozdravlje je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:36Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:42Malo je to da hoce povecati na bar trojicu U21Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:33
Sta je samo pisano poslije gola na Grbavici![]()
Dobra je odluka da moraju 2-jica igrati U21. U Posusju 9-torica zavrsise utakmicu, a prosli kroz omladinski pogon FKS.![]()
Sta mislis o ovom:
- Ne treba ni jedan U21 biti starter, ali na klupi za rezerve ne bi bio ni jedan stariji od 21 god. Prijedlog F/NSBiH![]()
Vidjela se sposobnost nas navijača prije dolaska Tana. Čak je dosta raje i pljuvalo po Bordo Prijateljima koji su svojim idejama i doveli investitora. Pa bolan Bog ti dao svakakvih blagodati i opet dođe debil i psuje Boga. Govori li ti to išta?Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:40PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:32Vala uz Sarajevo i u Kantonalnu. Za tebe ne znam.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:02
Ne mogu oni namaci ni marku ali zato mogu potrositi milione maraka.
To nije upitno, ali istinu govori @obiteljski. Bolno, ali istinito.
Da imaju pameti i sluha po gradu bi isli i dijelili besplatno djeci karte jer ta djeca danas-sutra ce biti navijaci,trebaju da roditelj kad dodje da kupi kartu da mu dadnu gratis djeciju da povede dijete na tekmuMortemHz je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:10Ma za djecu uvijek treba besplatno biti ili ta junior karta od 2 KM.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:58Cek, nema djecije karte 2 KM za Zrinjski??
Taman sam mislio porodicno da ih odvedem, platio bih eto 32 KM zapada, ali odustajem od te ideje. Nije fazon u tih 8 razlike, koliko u nesposobnosti pojedinaca
Ja sam davno rekao da je njima cilj da ima sto manje raje na utakmicama da mogu radit ovo sto rade bez sankcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:23Strasno sta rade...holyman je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:15pa ono što je kod svih normalno kod nas nije, čuj za djecu 12km karta mayku vam ****. Ti kako bi od sina napravio navijača kluba, do 15te godine moraš izdvojiti milion samo za njegove ulazniceNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:06
Nema brt
Moj jedan jaran maloprije isao do shopa
Trebali ici ja,on i njegov mali
On pita za juniorsku kazu mu klosari nema mora i za djecu kao i za odrasle
A mali 12 godina
Covjek se odma okrenuo i rekao da nece sad u inat
Ne znam kako ih nije stid ba
Imaju li oni obraza imalo?
Kone 10x veci kokuzi i opet nikad ne treba za djecu do 15 godina
I ovako kod nas bas malo malo djece na stadionu
Umjesto da stave one junior karte 2 KM pa i 50%manja cijena za djecu bilo bi donekle realno
Ali ista cijena za djecu kao i za odrasle je sramno da sramnije ne moze biti
Nisu svjesni koliko to odbije djece i ljudi
Neko hoce da ode sa dijetetom na zapad,mora 20 KM dat
Ma hajde molim te...
Nije stvar para,ali puno kvare obraz kluba
kako će samo da lete pizde najveće
To je za ne povjerovati....
Mene bi stid bilo
Nijedan klub na svijetu to ne radi sto oni
Do 12 godina besplatno
13-17 godina 2 KM djecija karta i tacka!!!
Ovako ce nam prosjecna posjeta jos vise i vise padati iz sezone u sezonu sve manje
Brukaju klub majmuni....
Lete oni brzo aBd
Haj ti to objasni lizacima i braniocima,kazu ko voli doci ce ne treba mu nikakva reklama i slicnosamoSA je napisao/la: ↑30 jul 2021, 15:05Da imaju pameti i sluha po gradu bi isli i dijelili besplatno djeci karte jer ta djeca danas-sutra ce biti navijaci,trebaju da roditelj kad dodje da kupi kartu da mu dadnu gratis djeciju da povede dijete na tekmuMortemHz je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:10Ma za djecu uvijek treba besplatno biti ili ta junior karta od 2 KM.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:58Cek, nema djecije karte 2 KM za Zrinjski??
Taman sam mislio porodicno da ih odvedem, platio bih eto 32 KM zapada, ali odustajem od te ideje. Nije fazon u tih 8 razlike, koliko u nesposobnosti pojedinaca
PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:57Vidjela se sposobnost nas navijača prije dolaska Tana. Čak je dosta raje i pljuvalo po Bordo Prijateljima koji su svojim idejama i doveli investitora. Pa bolan Bog ti dao svakakvih blagodati i opet dođe debil i psuje Boga. Govori li ti to išta?Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:40
To nije upitno, ali istinu govori @obiteljski. Bolno, ali istinito.
Razumljivo mi je da iste cijene i za djecu stavis ako igras evropu, neki mec tipa Velez AEK pa da ti ne zaizimaju djeca kapacitet koji je i onako ogranicen. Ali u ligaskoj gdje neces popuniti ni 30% onog sto ti se daje ti pravis ovakav potezGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 16:00Ima uprava gresaka, bez sumnje, ali mi smijesno to za publiku
Jest, inace smo poznati po tome da nas bude puno, prosječna gledanost nam u sezoni bude preko 15 milja
Ja idem sa sinom, neovisno da li se placa junior karta ili puni iznos, bar je moje misljenje da je to samo izgovor, ko ce doci, doci ce igrali u kantonalnoj, ili grupnoj fazi.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 26 gostiju.