Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
E moj Edine drustvo dodje na okupljanja odmah poslije ligaskih tekmi a ti dodjes na dan utakmice nit spreman nit ukonponovan ostali trenirali ti uzivao za vrijeme tekme nit si potrcao kako treba nit si se borio a vwceras imas priliku da se iskupis sa svojim drugovima inace ovi ovdje jedva cekaju da tebe i ostale na zub stave borba zar trka kojom ste ubili grke inace vas opet ceka francuska i penal na centeu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svaka čast Edinu za ovo do sad ali od stare slave se neživi. Ko njemu daje pravo da kritikuje Hajrovića kada je i on dok je igrao u Teplicama u par navrata izjavljivao da ima ponudu da igra za Češku. Ako je Hajrović kvalitetan igrač a jeste on nama treba a Džeki ako ne paše nemora sa njim pričati i gotova stvar. Imao je i Džeko svojih propusta pa mu to niko nije nabijao na nos.
nađi postove gdje sam omalovažavao edinov dosadašnji učinak u reprezentaciji , i onda mi fino postavi sve te postove ovdje da ih ja pročitam . kritikovao sam ga itekako , za nastup koji je pružio U ZENICI , u PETAK . i da - ja neću nikakav "drek pojesti" (kuluturan govor btw) , jer ja nikakav drek nisam ni ostavio . igrač se ocjenjuje , kritikuje i pohvaljuje na osnovu prikazanog na utakmici , naravno da ću ga pohvaliti nakon dobre partije a kritikovati nakon loše partije . međutim očito se ne razumiješ u to .111 je napisao/la:ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjekaviKK je napisao/la:time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"
- champions1921
A jesi li uputio koju kritiku Pjanicu, Misketu, Ibisevicu ili si se samo Dzeki natovario na djale..viKK je napisao/la:nađi postove gdje sam omalovažavao edinov dosadašnji učinak u reprezentaciji , i onda mi fino postavi sve te postove ovdje da ih ja pročitam . kritikovao sam ga itekako , za nastup koji je pružio U ZENICI , u PETAK . i da - ja neću nikakav "drek pojesti" (kuluturan govor btw) , jer ja nikakav drek nisam ni ostavio .111 je napisao/la:ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjekaviKK je napisao/la:time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"
BUDI ŽELJO !!!
samo si kenjao konstantno nakon petka, pratio sam tvoje mucko izlaganje.... jedva si docekao njegovu lošu partiju...a nigdje te kad treba pohvaliti...nigdjeviKK je napisao/la:nađi postove gdje sam omalovažavao edinov dosadašnji učinak u reprezentaciji , i onda mi fino postavi sve te postove ovdje da ih ja pročitam . kritikovao sam ga itekako , za nastup koji je pružio U ZENICI , u PETAK . i da - ja neću nikakav "drek pojesti" (kuluturan govor btw) , jer ja nikakav drek nisam ni ostavio . igrač se ocjenjuje , kritikuje i pohvaljuje na osnovu prikazanog na utakmici , naravno da ću ga pohvaliti nakon dobre partije a kritikovati nakon loše partije . međutim očito se ne razumiješ u to .111 je napisao/la:ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjekaviKK je napisao/la:time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"

Dođi veceras nakon tekme, kad zabije par golova, pa onda pocisti sve to iza sebe što si istresao...jer bi to bilo dosljedno.
Toliko o tome...da dalje sad ne širimo pricu i ne spamujemo temu.
Uredu je kritika, ali sve zavisi na koji nacin. Znaci, ako mozes da objasnis sta je lose radio i dati neke primjere niko se nece ljutiti, jel ipak niko nije savrsen. Samo sto kod nas ovdje tipicna kritika je tipa "Amra mu nije dala", "Hajrovic belaj ga je zbunio", "Visio po twitter'u preivse", "Kasni zato sto je Amru ispratio do L.A.", itd. itd.
Znaci u petak ga je Skrtel imao u dzepu jel nije bio dosta agresivan, ali nije ni imao kako treba lopte da bi mogao nesto uraditi. Danas ce mo vidjeti sta ce promjeniti i svojoj igri da nebude k'o neki dan.
Znaci u petak ga je Skrtel imao u dzepu jel nije bio dosta agresivan, ali nije ni imao kako treba lopte da bi mogao nesto uraditi. Danas ce mo vidjeti sta ce promjeniti i svojoj igri da nebude k'o neki dan.
naravno da jesam .champions1921 je napisao/la:A jesi li uputio koju kritiku Pjanicu, Misketu, Ibisevicu ili si se samo Dzeki natovario na djale..viKK je napisao/la:nađi postove gdje sam omalovažavao edinov dosadašnji učinak u reprezentaciji , i onda mi fino postavi sve te postove ovdje da ih ja pročitam . kritikovao sam ga itekako , za nastup koji je pružio U ZENICI , u PETAK . i da - ja neću nikakav "drek pojesti" (kuluturan govor btw) , jer ja nikakav drek nisam ni ostavio .111 je napisao/la: ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjeka....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"
pjanić je bio kritikovan za svoj manjak sposobnosti da završi akciju , komplikovanju i jednostavno blijedoj partiji . istina - odigrao je bolje od misketa. o misketu ne trebam pisati , višak kila , netrčanje i blesavo ponašanje sa loptom u nogama govori dovoljno . vedo je također kritikovan zbog promašivanja par šansi , gubljenju duela , nevidiljivosti na terenu , jedini plus mu je ono što uvijek radi - trčao je i za sebe i za edina . edin je dobio najviše kritika zato što ih je najviše i zaslužio . nije trčao , nije dobio nijedan zračni duel , bio je nevidljiv na terenu . praktično skoro sve kao i vedo , samo što vedu donkle "vadi" to što trči ko konj i pravi kakav-takav pritisak na zadnju liniju.
@111 nemoj pričati kad ne čitaš ba .. da malo pratiš temu džeke , vidio bi sam koliko se radujem kada dadne gol u cityju , kada odigra dobro , pratim svaku njegovu utakmicu . pogledaj kako sam ga ocijenio nakon utakmice sa SAD-om , pa pričaj onda

Zadnja izmjena: viKK, dana/u 10 sep 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Izvini onda.. Nisam mogao naci te kritike ostalima.. Ja vidim da samo kritikujes Edina i branis Izeta.. Bar to dvoje intenzivno radis..
BUDI ŽELJO !!!
@ViKK, ne kontam što im se pravdaš ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zato što neću da me netko smatra za budalu , čije je mišljenje o edinu identično kao , recimo , @Pauk-ovo . (valjda znate kakve je nebuloze pisao) . ali očito da ovdje na forumu ne možeš imati neutralno i objektivno mišljenje , jer odmah bivaš napadnutzizu1991 je napisao/la:@ViKK, ne kontam što im se pravdaš ?

Pa, odmah si smatran za budalu od nekoga, čim nemaš mišljenje kao on, takvo nam je društvo.
I, kritiku ostavi za nekoga drugoga, jer je Džeks nedodirljiv ovdje.
Samo broj stranica koji je ispisan na njegovom topicu govori o njegovoj popularnosti širom lijepe naše, pa i naše dijaspore.
Daleko od toga da imam nešto protiv, upravo suprotno, no previše smo subjektivni prema njemu, i imamo jako nizak nivo kulture prilikom uvjeravanja nekoga u svoje stavove.
Treba se nekada napisati, pokreni dupe, trzni se, ali ne, on je idol, heroj, šah, i šta sve ne, nemojte na njega.
I, kritiku ostavi za nekoga drugoga, jer je Džeks nedodirljiv ovdje.
Samo broj stranica koji je ispisan na njegovom topicu govori o njegovoj popularnosti širom lijepe naše, pa i naše dijaspore.
Daleko od toga da imam nešto protiv, upravo suprotno, no previše smo subjektivni prema njemu, i imamo jako nizak nivo kulture prilikom uvjeravanja nekoga u svoje stavove.
Treba se nekada napisati, pokreni dupe, trzni se, ali ne, on je idol, heroj, šah, i šta sve ne, nemojte na njega.
Večeras mu je zadnja šansa da se očisti, bude li se šetkao kao u Zenici, za mene je završio i nikada ga vise neću gledati u Cityu. Žali boze sati i sati sikiranja praćenja njega, nek ide u 3pm...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kritika za igru je jedno a primitivizam drugo. Ovdje se pod kritiku upakuje ogromna kolicina primitivizma i onda kazu kako se Edin ne smije kritikovati? Pa ne smije tako kako pojedinci pokusavaju.
Ja znam da mnogi Edina ne mogu gledati ocima i jedva cekaju mali pad da bi ga ispljuvali. Imam druga, pitara, organski ga ne podnosi i covjek to javno kaze. Moze dati i 100 golova po utakmici, ja ga ne volim. Ima i onih koji udaraju po Edinu jer ne vole nasu reprezentaciju. Takvih ima i na forumu.
O njegovoj igri se moze diskutovati ali o njegovom seksualnom zivotu ne. Nadam se da je to mnogima jasno?
Znamo mi da nas je Edin razmazio i znamo da tesko pada kad jednu utakmicu ne uspije dati gol ili ne odigra dobro ali to nije razlog da primitivci kopaju po njegovom privatnom zivotu.
Nama se definitivno treba desiti da neko od boljih igraca prestane igrati za BiH. Da shvatimo koliko ovaj primitivizam moze da kosta. Mislim da primitivci opet nece shvatiti ali, bar ce osjetiti.
Kako Nemanja Vidic gospodski zavrsi karijeru u reprezentaciji. Pametan. Da se lomi za primitivce?
Ja znam da mnogi Edina ne mogu gledati ocima i jedva cekaju mali pad da bi ga ispljuvali. Imam druga, pitara, organski ga ne podnosi i covjek to javno kaze. Moze dati i 100 golova po utakmici, ja ga ne volim. Ima i onih koji udaraju po Edinu jer ne vole nasu reprezentaciju. Takvih ima i na forumu.
O njegovoj igri se moze diskutovati ali o njegovom seksualnom zivotu ne. Nadam se da je to mnogima jasno?
Znamo mi da nas je Edin razmazio i znamo da tesko pada kad jednu utakmicu ne uspije dati gol ili ne odigra dobro ali to nije razlog da primitivci kopaju po njegovom privatnom zivotu.
Nama se definitivno treba desiti da neko od boljih igraca prestane igrati za BiH. Da shvatimo koliko ovaj primitivizam moze da kosta. Mislim da primitivci opet nece shvatiti ali, bar ce osjetiti.
Kako Nemanja Vidic gospodski zavrsi karijeru u reprezentaciji. Pametan. Da se lomi za primitivce?
Što vole generalizirati pojedinci to je nevjerovatno.
Daleko od toga da ja podržavam što se pominje na forumu njegov sportski život, ja pišem isključivo o njegovim predstavama na terenu, međutim, ni takve dobronamjerne kritike dosta puta ovdje nisu dobrodošle, jer se zna kakav status ima među navijačima o čemu sam već pisao.
Svako pisanje o njegovom privatnom životu je odraz primitivizma pojedinaca, ili grupe koja duže vrijeme ovdje visi. Mene nije briga ni za šta drugo do njegove predstave na terenu, ona u petak nije bila niti na zadovoljavaljućem nivou, Škrtel ga je pojeo, i ja ću to jasno napisati, kome se ne sviđa, nek' etiketira, kao što ste i nikako drugačije navikli na ovom forumu.
Daleko od toga da ja podržavam što se pominje na forumu njegov sportski život, ja pišem isključivo o njegovim predstavama na terenu, međutim, ni takve dobronamjerne kritike dosta puta ovdje nisu dobrodošle, jer se zna kakav status ima među navijačima o čemu sam već pisao.
Svako pisanje o njegovom privatnom životu je odraz primitivizma pojedinaca, ili grupe koja duže vrijeme ovdje visi. Mene nije briga ni za šta drugo do njegove predstave na terenu, ona u petak nije bila niti na zadovoljavaljućem nivou, Škrtel ga je pojeo, i ja ću to jasno napisati, kome se ne sviđa, nek' etiketira, kao što ste i nikako drugačije navikli na ovom forumu.
Dzeko stidi se!
Unistio si atmosferu u ekipi. Koliko se sjecam ti si prvi prozvao Hajrovica, na sto ti je on samo odgovorio.
Ne budi glup!
Unistio si atmosferu u ekipi. Koliko se sjecam ti si prvi prozvao Hajrovica, na sto ti je on samo odgovorio.
Ne budi glup!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Koliko ja znam Susic je naredio Spahicu i Edinu da pricaju sa njim. Covjek se nasro po Edinu i ujedno po nama svima, a onda odjednom kakva promjena, covjek voli BiH. To shvatio za mjesec dana. I onda ga Susic licno pozove i ovaj dodje a prije toga se posro po nasem najboljem igracu i po nama. Kada je uvidio da nece lahko u reprezentaciju Svicarske, idem ja vamo. I ovaj narod napada Edina, momka cije srce kuca za BiH, momka koji je trenirao pod granatama dok je vecina nasih reprezentativaca bila u 30x boljim uslovima. Mogao je i Dzeko sacekati da igra za Češku, da dobije drzavljanstvo, ali BiH je u srcu i zato sta god da uradi uz njega sam.Greivis je napisao/la:Dzeko stidi se!
Ne budi glup!
-
- Kontakt:
Pustite Greivisa, mucki provokator.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma nek provocira kuci kad ode. Ako vec moram birati izmedju nekog igraca i Dzeke u nasoj reprezentaciji UVIJEK cu biti uz Dzeku, jer frajer zna sta je Bosna, zna sta je patnja, zna sta je napacen narod, zna sta je rat dok 80% nasih reprezentativaca je odrastala i igrala daleko od Bosne i NE MOZE niko od njih biti veci patriota od Edina Dzeke. NE MOZE.
Niko ne bira između nikoga, nego se apelira da se svi drže zajedno, da se razmirice ( ukoliko postoje ) drže po strani u cilju višeg dobra, zajedničkog cilja reprezentacije koja je iznad obojice, a to je plasman na SP.