Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Henry
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Henry » 16 jan 2012, 19:06

Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu. :roll:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2012, 19:54

Henry je napisao/la:Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu. :roll:
Pa nema veze ;)
Jesi Norvežane igro :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 16 jan 2012, 20:09

legenda reala je napisao/la:
Henry je napisao/la:Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu. :roll:
Pa nema veze ;)
Jesi Norvežane igro :?:
Nisam,al' pao sam vec na Francuzima na tom tiketu.

A evo gledam ovaj Anthony se razigrao,igrao sam manje od 26 poena a on vec dao 14 a nije jos gotovo ni poluvrijeme. :roll: :roll:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 16 jan 2012, 20:10

mirsoalfakat je napisao/la:Ima li neko poslati 1 € na WWin-u ?? MOLIM VAS HITNO JE !

ako imas sta sigurno kad ti je tako hitno, posalji meni parove imam ja nekog bonusa, pa ako pogodis polamo :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jan 2012, 20:13

Wigan - City 3 +
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Luis Antonio
Kontakt:

Post Postao/la Luis Antonio » 16 jan 2012, 20:21

Youzhny-Golubev 2 3.6,ili Youzhny ne pobjedjuje sa 3-0 u setovima 1.7
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 jan 2012, 20:24

jao steta fener ga primi cccc

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 16 jan 2012, 20:31

chex je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Federer - Kudryavtsev(27,5) manje (poklon mrtvi) moj Federer :roll:
Nadal - Al.Kuznetsov(27,5) manje

D.Gallinari (Denver) (15,5) preko
P.Millsap (Utah) (15,5) preko
M.Gortat (Phoenix) (14,5) manje (poklon)
T.Parker (S.Antonio) (18,5) preko

K'o isprati sretno
Ne ljava ovo nikako :roll:
Ne da ne valja,vec je bas kriza :D
Kako smatras poklonom manje koseva za igraca koji igra najbolju sezonu u karijeri,vodeci je strijelac tima,najbolji odbrambeni igrac tima,ko ce ga zaustaviti,Duncan?Pa frajer je prikljucen na infuziju dok igra,gura onaj stalak za infuziju na tockicima za sobom po onom parketu :roll:
Vidim, ti zatvorio već 3 kladionice. Daj i nama šta, tek onako, da se oparimo malo u ove teške dane.
Nama je Željo svetinja jedina.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 jan 2012, 20:40

joj fener samo :(

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 jan 2012, 20:58

bjezi cekam live sve pogodio samo fener igro sljedeci gol pri rez 1:1 niko i sudija produzi 3 minute i naravno fener ga zabije u 95+ kako mrzim ove turke pic.. im materna uhljupska!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 jan 2012, 21:34

eto ti ejbem ti napoli smecari jedni ccccccccccccccc pa kud samo oni fener mi zabije u 95

napadacfix
Kontakt:

Post Postao/la napadacfix » 16 jan 2012, 21:56

napadacfix je napisao/la:Danas čisto rekreativno jer je ponuda za fudbal slaba.Prvi tiket je vaterpolo :lol:

Srbija 1
Madjarska 1
Grcka 1
kvota 2,5

A drugi tiket je rukomet

Island 2 hendikep +2,5
Francuska 1 hendikep -2.0

kvota 3,70
Prosao tiket sa vaterpolom jer ugarska vec vodi 7-3. Dobitak stavljam na Napoli 1,uživo je kvota 3.00

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 16 jan 2012, 22:58

ima li veceras sigurnih :D

GazdaDjoka
Kontakt:

Post Postao/la GazdaDjoka » 16 jan 2012, 23:04

Liverpool.F.C je napisao/la:ima li veceras sigurnih :D
moj tip: Bogomolov- Gimeno Traveri preko 31,5

Kome se svidja neka isprati!

kokuzaner
Kontakt:

Post Postao/la kokuzaner » 16 jan 2012, 23:40

Jel imate vi neke pametne prijedloge za veceras? Neki tenis,kosarkica nesto,mojne gluposti trabunjat!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 17 jan 2012, 00:04

chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti :D
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...
Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 17 jan 2012, 00:06

Citam postove i ne mogu da vjerujem kakvih maloumnika ima na temi gdje ne treba ni ocemu drugome da se pise osim **** sugestijama i prijedlozima oko odigranih listica...
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 jan 2012, 00:08

Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 jan 2012, 00:09

mandraX je napisao/la:Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio :mrgreen:
Stara Jarančugo moja ,Bynum under i Terry over ,kad ti tvoj @VolimLiverpool kaže :)
You'll never walk alone.

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 17 jan 2012, 00:12

bimbrlica je napisao/la:
chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti :D
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...
Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.
Nisam nikome nista pametovao,samo sam iznio svoje misljenje gledajuci statistike igraca,kao sto je i bilo sa ovim drugim igracima,**** sta cu :D
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.