Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nema vezeHenry je napisao/la:Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu.

Jesi Norvežane igro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam,al' pao sam vec na Francuzima na tom tiketu.legenda reala je napisao/la:Pa nema vezeHenry je napisao/la:Citav dan govorim Vori preko 3,5 i na kafi,valjda zbunim se i napisem manje.Sad dodjem kuci i vidim odigroa manje od 3,5.Ebo budalu.![]()
Jesi Norvežane igro
A evo gledam ovaj Anthony se razigrao,igrao sam manje od 26 poena a on vec dao 14 a nije jos gotovo ni poluvrijeme.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
mirsoalfakat je napisao/la:Ima li neko poslati 1 € na WWin-u ?? MOLIM VAS HITNO JE !
ako imas sta sigurno kad ti je tako hitno, posalji meni parove imam ja nekog bonusa, pa ako pogodis polamo

Wigan - City 3 +
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Luis Antonio
- Kontakt:
Youzhny-Golubev 2 3.6,ili Youzhny ne pobjedjuje sa 3-0 u setovima 1.7
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
jao steta fener ga primi cccc
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Vidim, ti zatvorio već 3 kladionice. Daj i nama šta, tek onako, da se oparimo malo u ove teške dane.chex je napisao/la:Ne da ne valja,vec je bas krizaVasa Ladacki je napisao/la:Ne ljava ovo nikakoVasa Ladacki je napisao/la:Federer - Kudryavtsev(27,5) manje (poklon mrtvi) moj Federer![]()
Nadal - Al.Kuznetsov(27,5) manje
D.Gallinari (Denver) (15,5) preko
P.Millsap (Utah) (15,5) preko
M.Gortat (Phoenix) (14,5) manje (poklon)
T.Parker (S.Antonio) (18,5) preko
K'o isprati sretno![]()
Kako smatras poklonom manje koseva za igraca koji igra najbolju sezonu u karijeri,vodeci je strijelac tima,najbolji odbrambeni igrac tima,ko ce ga zaustaviti,Duncan?Pa frajer je prikljucen na infuziju dok igra,gura onaj stalak za infuziju na tockicima za sobom po onom parketu
Nama je Željo svetinja jedina.
joj fener samo 

bjezi cekam live sve pogodio samo fener igro sljedeci gol pri rez 1:1 niko i sudija produzi 3 minute i naravno fener ga zabije u 95+ kako mrzim ove turke pic.. im materna uhljupska!
eto ti ejbem ti napoli smecari jedni ccccccccccccccc pa kud samo oni fener mi zabije u 95
-
- Kontakt:
Prosao tiket sa vaterpolom jer ugarska vec vodi 7-3. Dobitak stavljam na Napoli 1,uživo je kvota 3.00napadacfix je napisao/la:Danas čisto rekreativno jer je ponuda za fudbal slaba.Prvi tiket je vaterpolo![]()
Srbija 1
Madjarska 1
Grcka 1
kvota 2,5
A drugi tiket je rukomet
Island 2 hendikep +2,5
Francuska 1 hendikep -2.0
kvota 3,70
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ima li veceras sigurnih 

-
- Kontakt:
moj tip: Bogomolov- Gimeno Traveri preko 31,5Liverpool.F.C je napisao/la:ima li veceras sigurnih
Kome se svidja neka isprati!
Jel imate vi neke pametne prijedloge za veceras? Neki tenis,kosarkica nesto,mojne gluposti trabunjat!
Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Citam postove i ne mogu da vjerujem kakvih maloumnika ima na temi gdje ne treba ni ocemu drugome da se pise osim **** sugestijama i prijedlozima oko odigranih listica...
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stara Jarančugo moja ,Bynum under i Terry over ,kad ti tvoj @VolimLiverpool kažemandraX je napisao/la:Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio

You'll never walk alone.
Nisam nikome nista pametovao,samo sam iznio svoje misljenje gledajuci statistike igraca,kao sto je i bilo sa ovim drugim igracima,**** sta cubimbrlica je napisao/la:Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...

Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.