Ne nužno sarajesvske, ali evo vidjeli smo koliko je sudijskih poguranaca išlo u korist Borca u posljednje 3 sezone, a koliko prije toga. Ne kažem da je to ok, ali ti upućujem na to što gledaš godinama a očito ne vidiš. Dok je Begić žario i palio fks je duple krune osvajao. Zašto, zato što su sva pravila lige i sudijske komisije krojene prema njihovim potrebama. Debil je ko kaže da nije tako. Veća je zajebancija meni praviti se lud na takve stvari. Vi ste ovdje u Bosni odavno prihvatili to da jači taslači i tako naizmjenično, ne razmišljajući o dugoročnom uspjehu općenito našeg fudbala.worchester je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:52Neki koji omalovazavaju borac i rezultate su najblaze receno smijesni.
U utakmicama gdje je igrao sa realno pribliznim protivnikom egnatiom borac je prosao a o faranima da ne pricam. Protiv paoka koji je po meni i jaci od madjara nije se obrukao, tako da je u svakom slucaju bolji od ekipa koje imaju"plan i strategiju" a pri tom ispada od nekih liliputanaca i to lagano.
I na kraju,ja se nadam da je zajebancija izjava da vico koci uspjeh sarajevskih klubova!
Daj budite realni
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
vico svoje gura i gurace dok moze. sto se sarajevskih klubova tice, mi sami sebe kocimo godinama. to je prvo i osnovno. da je na celu saveza najposteniji covjek na svijetu zadnje 3-4 sezone ni mi ni pitari se opet ne bi ni priblizili tituli.
-
- Kontakt:
Odlicna brojka Lesinara u Budimpesti, mora se priznati.
Da, ali kada je vaš čovjek u vrhu, redovno osvajate titule i to je ono što ja pričam. Nego ovdje ljudi pamte samo do prekjučer i sve prije toga jednostavno trpaju u iste one historijske knjige svojih klubova i prebrojavaju te neke titule stavljaju ih u isti koš sa onim "regularnim" iz komunizma. Smiješna je priča fudbal u Bosni.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Da sa svojom toplom bracomTribuneEst je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:01Odlicna brojka Lesinara u Budimpesti, mora se priznati.

04.10.2009 !
- bagniadiluca
- Kontakt:
Dobar Borac, bori se 

Kao što sam i pretpostavio, Borac za sada stoji odlično na terenu. Sa Mađarima se itekako da igrati, više leže našim ekipama, a i Borac mi djeluje jače od Zrinjskog trenutno.Ganola1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:39Mozda pruze jaci otpor ali poraz i ispadanje je neminovno.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:07Mislim da će Borac pružiti dosta jači otpor od Zrinjskog. Ovi Portugalci su zajebani, ne možeš igrat lopte s njima svi tehnički odlični, brzi i jaki dribleri, a Mađari će sigurno Borcu dopustiti dosta igre i kombinatorike, a ostalo je do njih.Ganola1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:02I Ferenc ce uzeti borca al et bar ce u konferenciji igrati
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Los brate i Ferencvaros jbt, ovo Borac moze proci.
- akisarajevo92
- Kontakt:
u slucaju da zabiju dva-tri gola u dvadasetak minuta da se opet spremimo za pricu kako smo svijetlosnim godinama daleko od ovog nivoa fudbala
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 avg 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Pa moguce je i to, s nasim klubovima sve je moguce, ali ovako Ferenc mi djeluje neuigrano...stvarno Borac ima lijepu priliku da ovo prodje, ako ne bude tih situacija sto rece, da sloze 3 gola u 5 minuta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:15u slucaju da zabiju dva-tri gola u dvadasetak minuta da se opet spremimo za pricu kako smo svijetlosnim godinama daleko od ovog nivoa fudbala
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čeka se da uđe Ćivić i prelomi utakmicu u korist Borca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa ovaj trener Ferenca vodio AZ kad ih je Zrinjski okrenuo prosle sezone, upamtio mu glavurdu kad ga je kamera zumirala nakon cetvrtog gola Zrinjskog
nadam se da ce slicnu facu imati i u Banja Luci
Don't believe the hype.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Božije ušiakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:24pa ovaj trener Ferenca vodio AZ kad ih je Zrinjski okrenuo prosle sezone, upamtio mu glavurdu kad ga je kamera zumirala nakon 4-og gola Zrinjskog

LETS GO FIGHTER
Evo pobjede za Borac, Eldar ce zabit gol
Jbt pa Vranjes i sad u Borcu, sta ceka da napuni uslove za penziju?
Borcu fali 0.055 bodova da bi dosao u 5 pot pri izvlacenju grupa konferencijske