GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

iskratel
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la iskratel » 29 avg 2012, 00:08

Čestitke Dinamu na zasluženom prolazu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2012, 01:00

*p!p!t@* je napisao/la:
anonimni je napisao/la:i to što kažeš, taman sve izgubili, dobra lova će leći na račun, al' jbg, trebaju igrat' da ne bi bilo opet obaranja negativnih rekorda, a to ne bih volio, kao što ne bi niko ovdje, vjerujem...
+ 4 M od Badeljevog transfera...
+ od Modrićevog određeni iznos
dubrava je napisao/la:Možemo mi pričati što hoćemo, ali nije za baciti ovaj Čačić. Sreća il znanje, najmanje je bitno.
Vidjet ćemo sada u LP.Ja kažem sreća.

Ovog Maribora bi Slaven Belupo rutinski riješio. 8-) Bez zajebancije.

Evo i malo komentara s drugih foruma:
Znaš kaj je najgore, što se s ovim **** amaterima čačkeu i našmrkanom digao tako ego, da slobodno mogu odletit iz Maribora put Zagreba. Suta će novine kenjat o bravuroznom Dinamu i čačkeovoj genijalnosti a s prvim poluprofesionalnim timom bumo dobili 5 komada....
Trener Maribora upo u bure čarobnog napitka kad je bio mali.
Izašo Sammir. Treba se čuvati za drugo poluvrijeme večeras u LakeSitiju ili Ludnici
Perez dodaje gas i sljedece sezone cacke novi trener reala
GNK prezimljava, sad sam siguran u to. Čačke nakon Dinama odlazi na daleki Istok i zgrće goleme pare u DPMM FC, a nakon toga se smuca po opskurnim zemljama trenirajuć im reprezentacije i vodeći ih na svjetska prvenstva lo stile Bora Milutinović.Čovjek je progutao potkovu, a sere djetelinu.
:lol:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2012, 01:05

Dinamu svaka čast, najjača ekipa u regiji definitivno!! Mamiću majstore, svaka ti čast, radiš vrhunski posao i bravo za trenera Čačića. Ovaj Čop i Pivarić su me žešće pozitivno iznenadili u zadnje vrijeme! Dinamo ima extra ekipu i evo doveli su ovog čileanca, samo je onaj Beqiraj najslabija karika, valjalo bi da Klasnića dovedu... :). A evo moćnog Bryana Carrasca :D Youtube zvijezda inače, ima svoj trademark potez hahaha :D

http://sportske.jutarnji.hr/u-maksimir- ... u/1050420/

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 avg 2012, 01:10

Oho, nadam se da je istina ovo za ovog Cileanca jer izgleda stvarno da je dobar igrac. Samo sta to definitivno znaci odlazak Tomecaka i to je najveca steta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2012, 01:15

Tritolone je napisao/la:Oho, nadam se da je istina ovo za ovog Cileanca jer izgleda stvarno da je dobar igrac. Samo sta to definitivno znaci odlazak Tomecaka i to je najveca steta.
A evo, ako SN lažu i ako laže ovaj Lucas Dominguez na svom Twitter profilu, onda lažem i ja heh :D. Ma i meni je krivo zbog tog Tomečaka... vrhunski igrač, stvarno zaslužuje igrat u prvih 11. Sad je kao ozlijeđen, pa vidjet ćemo šta će bit s njim... Volio bih da ostane i da igra ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2012, 07:02

Bogami Lucky-Ante izbori plasman u LP. Cestitke navijacima Dinama na ovom uspjehu i to drugu godinu zaredom. Zanimljivo da su plasman u LP ostvarila dvojca najvise osporavanih trenera Dinama bar od kako postoji ovaj forum.

Moze li mi neko reci kako je Badelj odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Dinama ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 avg 2012, 08:41

Dinamo je stvarno napravio veliku stvar, iako osobno nisam neki pokloonik Dinama ali je najvažnije da će naših 4-5 reprezentativaca koji su u Dinamu odigrati nekoliko vrlo jakih utakmica, a možda ako bude i sreće uzmu i to neko 3 mjesto, što bi bio mirakul.
Neko je ovdje rekao da Duje loš igrač, a Duje je jučer odigrao 120 posto, i nadam se da će se prestati pisati tako nešto.Joe Bog nogometa.Čestitke.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 11:58

Badelj odlazi i to je veliki udarac za Dinamo. On je zasigurno najvažniji igrač u ovoj momčadi. Tko će ga sada zamjeniti? Kovačić je ozljeđen, a i kad ozdravi mislim da nije za tu poziciju. Vjerovatno će Čačić igrati sa dva destruktivca u sredini, što i nije loše u LP protiv jačih momčadi. Za te dvije pozicije će konkurirati Ademi, Calello i Leko. Tu su također i Alispahić i Pokrivač koji bi mogli to igrati u domaćoj ligi, ali prvi nije dovoljno agresivan i defenzivno dobar da to igra u LP gdje ćemo se uglavnom braniti, dok je drugi toliko pao da ne znam šta uopće radi u klubu. Da je to onaj Pokrivač od prije pet godina u tandemu sa Vukojevićem sada bi bio neizostavni član prvih 11.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 12:01

Za Ligu prvaka i novo pojačanje: On je najveći simulator u 2011.! :mrgreen:

http://m.gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/stiz ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
❤ si baš. CMOKić

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 12:02

Mandrake je napisao/la:
A evo, ako SN lažu i ako laže ovaj Lucas Dominguez na svom Twitter profilu, onda lažem i ja heh :D. Ma i meni je krivo zbog tog Tomečaka... vrhunski igrač, stvarno zaslužuje igrat u prvih 11. Sad je kao ozlijeđen, pa vidjet ćemo šta će bit s njim... Volio bih da ostane i da igra ;)
Svima je žao Tomečaka jer svi znaju zbog čega ne igra. Da je on imao prilika kao Lovren i Badelj mislim da bi ostvario bolji transfer od obojice zajedno. Ali ako njega to ne muči, onda nije ni mene. Mogao je do sada barem zatražiti raskid ugovora...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 avg 2012, 12:47

jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 12:49

neroazzurni je napisao/la:jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
Dinamo tj. Mamić sredio da im se zabrani gostovanje.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 avg 2012, 12:56

limenka je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
Dinamo tj. Mamić sredio da im se zabrani gostovanje.
ma predpostavljam da je mamic ali pitam kako je to moguce, na koji nacin, koji je izgovor, mislim ne mozes ti tek tako reci eto svima dajemo ali vama ne moze ovih 5%. Razumio bih da je mamic dobio te karte i fino ih pocup'o i bacio, pa ostao prazan taj sektor ali ovako drsko vracati s granice :roll:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 avg 2012, 13:11

dato je tih 5%, bilo je 250-300 "prijatelja" kluba sinoc na stadionu, oni su isli organizovano. zabranjeno je bilo samo bbb-ima.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 29 avg 2012, 13:48

Kaže Mamić: Ako bi mi imali VIole, osvojili bi Europu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

A i ovo za one, koji opet misle, zli Slovenci nisu dali karte Hrvatima.

slika

Onaj koji je pravi navijač, zna šta to znači.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 avg 2012, 14:03

Jaki navijaci u pm :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 14:11

Kako je samo taj Mamić loš i odvratan.... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 29 avg 2012, 14:24

DANTES je napisao/la:Kako je samo taj Mamić loš i odvratan.... :mrgreen:
Katastrofa eto samo u dvije godine zaradili najmanje 15 M eura i igraju dvaput zaredom LP,i godinama prije grupe EL,stvarno je lik pljuger.BBB-I nisu svjesni koga imaju na čelu kluba.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 avg 2012, 14:27

iskratel je napisao/la:Kaže Mamić: Ako bi mi imali VIole, osvojili bi Europu.

A i ovo za one, koji opet misle, zli Slovenci nisu dali karte Hrvatima.

Onaj koji je pravi navijač, zna šta to znači.
Nemoj se puno uzbudjivat, prije 5 godina je tvrdio da je Zagreb gospodski grad s najboljim navijacima na svijetu, prije tri je izjavio da bi s Torcidom pokorio svijet, tako da ta izjava nije cudna :mrgreen:

A sto se tice tog transparenta, navijace Maribora se nije pitalo ocel dat ulaznice il ne, to je bio dogovor Dinama i Maribora kako bi sprijecili nerede i divljanje Boysa na stadionu kojim bi se vjerojatno i Viole prikljucile. Al u svakom slucaju svaka cast na tome i hvala na slici, sinoc me zanimalo sta pise, a kamera je na sekund prikazala samo pola jednog transparenta.

I evo ti jedan poucan video:

[youtube][/youtube]

Dobro slusaj publiku nakon primljenih golova, nisu umuknuli kao sinoc Viole na Ljudskom, vec nastavili pjevat i podrzavat svoju eikipu. I od neke najobicnije grupe navijaca mozes nac klipove na kojim stvaraju nenadjebivu atmosferu u jednoj od najvaznijih utakmica u povijesti kluba.

A evo ti i malo ludila prije utakmice

[youtube][/youtube]
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 avg 2012, 15:02

evo nek je i dinamo prvi u europi
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.