anton 1983 je napisao/la:Ali isto tako pročitaj da je on napisao na dvije tekmeJuveSissoko je napisao/la: da je Italija imala svijetsko prvenstvo 2006 a Njemacka ne, drugu bi sliku gledao![]()
ovo za Riberya i Robena, to je relativno, igrao je Bayern protiv Juventusa sa ta dva igraca u prvoj postavi pa nisu dali gol a bez njih istom timu dali 4, tako da to nema veze,tesko je to predviditA na dvije tekme je Bayern Juvea izbacio!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: AC Milan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Navedi mi koliko je puta Zlatan Ibrahimovic u svojoj karijeri zatresao mrezu u ligi prvaka....?A_d_0 je napisao/la:ZLATAN IBRAHIMOVIC.HzBvB je napisao/la:Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).warden je napisao/la:MIlan svaka cast na napadu ,mozda imaju naj jaci napad u evropi bar po imenima ,al brate odbrana ,golman ,sredina tu i tamo ,nemate dobrih kreativac -pirlo nesto al cim se on ozlijedi ne ide, malo vise da radite na tome bilko bi sve OK ,a ovi SVABE simpatizer mozda ima Bundes liga vise navijaca ,al i to je upitno -al hajd ,al sine ne osvajaju navijaci titule (naravno imaju vaznu ulogu) al igraci su ti koji osvajaju TITULE ,Seria a daleko ,daleko ima bolje igrace na svim pozicijam ...FORZA INTER
-o neregularnosti prvenstva da ne govorim
- o tome da 18 timova posluje u plusuto sam Njemac moze !!!
-o tome da su vam Stadion krs mislim nemoj da ja sad o tome.....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
da je Italija imala svijetsko prvenstvo 2006 a Njemacka ne, drugu bi sliku gledao
ovo za Riberya i Robena, to je relativno, igrao je Bayern protiv Juventusa sa ta dva igraca u prvoj postavi pa nisu dali gol a bez njih istom timu dali 4, tako da to nema veze,tesko je to predvidit
[/quote]
Svjetsko prvenstvo jest dosta uticalo na razvoj infrastrukture u Njemackoj ali iskreno dosta su bolji stadioni bili i prije svjetskog, istina da je napravilo vecu razliku ali isto tako KULTURA ODLASKA NA UTAKMICE U ITALIJI NIKAD NIJE BILA JACA STRANA.
ovo za Riberya i Robena, to je relativno, igrao je Bayern protiv Juventusa sa ta dva igraca u prvoj postavi pa nisu dali gol a bez njih istom timu dali 4, tako da to nema veze,tesko je to predvidit
Svjetsko prvenstvo jest dosta uticalo na razvoj infrastrukture u Njemackoj ali iskreno dosta su bolji stadioni bili i prije svjetskog, istina da je napravilo vecu razliku ali isto tako KULTURA ODLASKA NA UTAKMICE U ITALIJI NIKAD NIJE BILA JACA STRANA.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sissoko na vodim se ja tom logikom ko je koga pobjedio i koliko...realno,totenham je bolja ekipa od milana...
vjerovatno i jos 5-6 ekipa u engleskoj...a milan je nabolji u italiji,barem po tabeli..(inter je najkvalitetniji da se razumijemo i samo oni mogu nesto napraviti u evropi, al ove sezone previse turbulencija i oscilacija imaju tako da vjerovatno nece nista osvojiti)...
Tanko je to sve.....nema tu sta.
vjerovatno i jos 5-6 ekipa u engleskoj...a milan je nabolji u italiji,barem po tabeli..(inter je najkvalitetniji da se razumijemo i samo oni mogu nesto napraviti u evropi, al ove sezone previse turbulencija i oscilacija imaju tako da vjerovatno nece nista osvojiti)...
Tanko je to sve.....nema tu sta.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).
- o tome da 18 timova posluje u plusu
to sam Njemac moze !!!
-o tome da su vam Stadion krs mislim nemoj da ja sad o tome.....[/quote]
ZLATAN IBRAHIMOVIC.[/quote]
Navedi mi koliko je puta Zlatan Ibrahimovic u svojoj karijeri zatresao mrezu u ligi prvaka....?[/quote]
Ove sezone cetiri, a da si pratio utakmicu vidio bi u uvodu brojku od 27.
- o tome da 18 timova posluje u plusu
-o tome da su vam Stadion krs mislim nemoj da ja sad o tome.....[/quote]
ZLATAN IBRAHIMOVIC.[/quote]
Navedi mi koliko je puta Zlatan Ibrahimovic u svojoj karijeri zatresao mrezu u ligi prvaka....?[/quote]
Ove sezone cetiri, a da si pratio utakmicu vidio bi u uvodu brojku od 27.
- JuveSissoko
- Kontakt:
da je Italija imala svijetsko prvenstvo 2006 a Njemacka ne, drugu bi sliku gledaoHzBvB je napisao/la:Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).
Svjetsko prvenstvo jest dosta uticalo na razvoj infrastrukture u Njemackoj ali iskreno dosta su bolji stadioni bili i prije svjetskog, istina da je napravilo vecu razliku ali isto tako KULTURA ODLASKA NA UTAKMICE U ITALIJI NIKAD NIJE BILA JACA STRANA.[/quote]
nije , slazem se, italijani su dosta temperamentniji od njemaca, poslije poraza ili razocarenja lako odsutaju od odlaska na utakmice, razmazeni su uspjesima italinaskih klubova pa sad kad je kriza ono **** to, ja hocu finala LP svake godine, pa bojkot, pa pali stadion i tako to, to dolazi do izrazaja uredjenost drzave i naravno karakter naroda ,kako stvari shvaca, tako da taj pokazatelj o gledaocima nije nesto relevantaan , nekad je Juve igrao finala LP imali Zidana i slicne u timu, pa opet poluprazan stadion, tako da tad italijanska liga nije bila slaba sto nema navijaca na stadionu, nego je zapravo bila najjaca jer je imala te i te igrace
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ZLATAN IBRAHIMOVIC.[/quote]A_d_0 je napisao/la:Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).
Ove sezone cetiri, a da si pratio utakmicu vidio bi u uvodu brojku od 27.[/quote]
Ja mislim da on jos nije zabio go u Knock-out fazi ! nisam siguran 100% ali nesto mi prodje taj podatak kroz glavu dok sam citao tvoj post kao da sam to negdje prije cuo ...
Pitanje je bilo za LP a u LP spada i grupna faza. A zabio je gol u konockout fazi samo ne zabija cesto kao u grupnoj ili u ligi pa ovako strucnjaci (glupani i provokatori) poput ovog iznad umanjuju njegovu igracku kvalitetu.
Jednom izbacio, mnogo puta bio izbacen od Italijana.anton 1983 je napisao/la: A na dvije tekme je Bayern Juvea izbacio!
Gde si Tune, kobasicaru stari?
Nema te dugo, da zracis ljubavlju prema talijanskom nogometu.
Haj **** svi i BL i Serija A ovo je tema A.C Milan !!!
Boli me **** za stadione i Riberya i Robbena nek tamo valjaju golove po Bundesu ...
Dosadni ste drama !
Boli me **** za stadione i Riberya i Robbena nek tamo valjaju golove po Bundesu ...
Dosadni ste drama !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
da ima malo gotivniji karakter, Ibra bi daleko vise postigao a i ovako je sjajan, ne znam koji je to igrac osvojio svako nacionalno prvenstvo u kojem je igrao a kako izgleda i ove godine ce, to je uspio jer je krsA_d_0 je napisao/la:Pitanje je bilo za LP a u LP spada i grupna faza. A zabio je gol u konockout fazi samo ne zabija cesto kao u grupnoj ili u ligi pa ovako strucnjaci (glupani i provokatori) poput ovog iznad umanjuju njegovu igracku kvalitetu.
Jest jeste sjecam se da je bila najjaca i danas ima igrace bolje generalno kad se pogleda od igraca koji igraju u bundes...ali imate samo 2 kluba koja lice na nesto, to je Milan i Inter ( s time da je i Milan 2-3 god. zandje slab)
Roma ---- nikad nece nista uradit u LP
Juve----- davno su prosle 90-te ( i danas Juve nema neke igrace -realno dokaz tome je da nisu u 6 . utakmica u Europa ligi dobili niti jednu)
Ostalo---manje vise prosjek
Meni je malo interesantno sto se svi loze na ovu situaciju oko 4. prestavnika sto je dobila Bundesliga sa pitanjima tipa kako to ? cime su zasluzili ?
sve lajici a nesto bi oni sad diskutovali mislili su do juce da je bogom dato da iz Italije ide 4... 
Juve----- davno su prosle 90-te ( i danas Juve nema neke igrace -realno dokaz tome je da nisu u 6 . utakmica u Europa ligi dobili niti jednu)
Meni je malo interesantno sto se svi loze na ovu situaciju oko 4. prestavnika sto je dobila Bundesliga sa pitanjima tipa kako to ? cime su zasluzili ?
Upravo tako. A sam je donosio titule Interu i Ajaxu. Ni veceg igraca, ni vise kritika na njegov racun. Zamerio se svima jer nema dlaka na jeziku i ne glumata nista.JuveSissoko je napisao/la: da ima malo gotivniji karakter, Ibra bi daleko vise postigao a i ovako je sjajan, ne znam koji je to igrac osvojio svako nacionalno prvenstvo u kojem je igrao a kako izgleda i ove godine ce, to je uspio jer je krs
IBRA JE GOSPODAR ZNACII NEMA DALJEE, OVO SAM GOVORIO DOK JE IGRAO I U OSTALIM KLUBOVIMAJuveSissoko je napisao/la:da ima malo gotivniji karakter, Ibra bi daleko vise postigao a i ovako je sjajan, ne znam koji je to igrac osvojio svako nacionalno prvenstvo u kojem je igrao a kako izgleda i ove godine ce, to je uspio jer je krsA_d_0 je napisao/la:Pitanje je bilo za LP a u LP spada i grupna faza. A zabio je gol u konockout fazi samo ne zabija cesto kao u grupnoj ili u ligi pa ovako strucnjaci (glupani i provokatori) poput ovog iznad umanjuju njegovu igracku kvalitetu.
Njegov problem je sto uviijek zakaze u najvaznijim utakmicama
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat seHzBvB je napisao/la:Jest jeste sjecam se da je bila najjaca i danas ima igrace bolje generalno kad se pogleda od igraca koji igraju u bundes...ali imate samo 2 kluba koja lice na nesto, to je Milan i Inter ( s time da je i Milan 2-3 god. zandje slab)
Meni je malo interesantno sto se svi loze na ovu situaciju oko 4. prestavnika sto je dobila Bundesliga sa pitanjima tipa kako to ? cime su zasluzili ?sve lajici a nesto bi oni sad diskutovali mislili su do juce da je bogom dato da iz Italije ide 4...
1 – Raul – 69 Goals
2 – Ruud van Nistelrooy – 60 Goals
3 – Thierry Henry – 50 Goals
4 – Andriy Shevchenko – 48 Goals
5 – Filippo Inzaghi – 46 Goals
6 – Alessandro Del Piero – 42 Goals
7 – Fernando Morientes – 33 Goals
8 – Didier Drogba – 32 Goals
9 – Lionel Messi – 31 Goals
10 – David Trezeguet – 29 Goals.....ne sumljam u Ibrine kvalitete no cinjenica je da je ocajan u LP...
10 – David Trezeguet – 29 Goals.....ne sumljam u Ibrine kvalitete no cinjenica je da je ocajan u LP...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat se [quote][/quote]
Pa Borussia i Leverkusen ce se ponasati ovako kao Roma ili Schalke ili Fiorentina --nece oni nista spektakularno napraviti ali eto..
Evo i Schalke je 10. pa je igrao igrao nerijeseno u Spaniji i vjerujem da ce proci 4 ekipu u Primeri tako da je to relativno sve , ja sticem utisak da je Bundes potcijenjena ali eto svako ima svoje ....
Pa Borussia i Leverkusen ce se ponasati ovako kao Roma ili Schalke ili Fiorentina --nece oni nista spektakularno napraviti ali eto..
Evo i Schalke je 10. pa je igrao igrao nerijeseno u Spaniji i vjerujem da ce proci 4 ekipu u Primeri tako da je to relativno sve , ja sticem utisak da je Bundes potcijenjena ali eto svako ima svoje ....
Igrac je ocajan ako nije u TOP 10 najboljih strijelaca svih vremena. Zanimljivo. A nema veze sto 8 od ovih 10 igraca igraju bar 5 sezona duze od njega ovo takmicenje. Al eto. A vjeruj da ce brzo prestici Trezegeuta i uci ce u TOP 10. Fale 3 gola sto ce zabit u iducoj sezoni. Al on je ocajan u LP. Nemos vjerovat.Saurman je napisao/la:1 – Raul – 69 Goals
Fiorentinu su protiv Bayerna sudije ofirno izbacile...........
A ovo poredjenje BL i Serie a nema smisla,mislim da je Serie A puno teza za igraca da igra u njoj nego BL,eh sad moglo bi stosta o tome pisati ali nije ovo ta tema ovo je tema o Milanu kojeg njemacki prvak Bayern cim vidi u ligi prvaka odma spakuje kofere i fala i zivio stari vidimo se,znaci taj isti Milan ih dere al NON STOP!!!!!!
A sad veazno za ovu utakmicu,desilo se sto sam se ja licno pribojavao Vezni red zakazao postavka sa 3 defanzivca i mrtvim Seedorfom nas su nas kostale,Totenham dosao da ne izgubi i igrali vrlo disciplinovano i uspjeli su cak i pobijediti,sad pricati da je Totenham kvalitetnija ekipa od Milana to je smijesno i zalosno,nas je kostao nas Trener jer nismo ni igrali prov poluvrijeme u drugom poluvrremenu je Tottenham igrao bunker i cekao priliku za kontra napad sto se nazalost po nas Milaniste i desilo i to je to,da je kojim slucajem usla jedna od one Yepesove dvije pitao bih vas ja sta bi bilo do kraja,nije sve gotovo to je sigurno,nama je bitno da se Prince oporavi,i Zambrotta bi trebao biti spreman mislim da Milan moze do prolaza dalje!
Forza MIlan!!!!
A ovo poredjenje BL i Serie a nema smisla,mislim da je Serie A puno teza za igraca da igra u njoj nego BL,eh sad moglo bi stosta o tome pisati ali nije ovo ta tema ovo je tema o Milanu kojeg njemacki prvak Bayern cim vidi u ligi prvaka odma spakuje kofere i fala i zivio stari vidimo se,znaci taj isti Milan ih dere al NON STOP!!!!!!
A sad veazno za ovu utakmicu,desilo se sto sam se ja licno pribojavao Vezni red zakazao postavka sa 3 defanzivca i mrtvim Seedorfom nas su nas kostale,Totenham dosao da ne izgubi i igrali vrlo disciplinovano i uspjeli su cak i pobijediti,sad pricati da je Totenham kvalitetnija ekipa od Milana to je smijesno i zalosno,nas je kostao nas Trener jer nismo ni igrali prov poluvrijeme u drugom poluvrremenu je Tottenham igrao bunker i cekao priliku za kontra napad sto se nazalost po nas Milaniste i desilo i to je to,da je kojim slucajem usla jedna od one Yepesove dvije pitao bih vas ja sta bi bilo do kraja,nije sve gotovo to je sigurno,nama je bitno da se Prince oporavi,i Zambrotta bi trebao biti spreman mislim da Milan moze do prolaza dalje!
Forza MIlan!!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
eto sam si rekao da je relativno pa i taj koeficijent, na koji se lozite vi "njemci" pa jel neka italijanska ekipa izgubi eto vas da raspravljate, a raspravljate o istom sto puta, koeficijent koeficijent stadioni stadioni i drzi te se toga, iskreno mene taj koeficijent interesuje kao lanjski snijeg, jer je vec njemacka liga preko toga prestigla italiju, a kroz koju godinu ce italijanska njemacku, kako bude koja liga gubila tj,brisala se ona godina ,mislim 5 godina unazad pa kako bude se gubila ta jedna od uspijesnijih godina tako ce to da varira, meni je to nikakav pokazatelj,HzBvB je napisao/la:ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat sePa Borussia i Leverkusen ce se ponasati ovako kao Roma ili Schalke ili Fiorentina --nece oni nista spektakularno napraviti ali eto..
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, ronaldo99 i 8 gostiju.