PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

malta071
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la malta071 » 20 jul 2015, 01:44

zagorski je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
Kojih sezona? Misliš na one sezone kad je Sarajevo završavalo posljednje na tabeli, a onda politika stupa na scenu i proširuje ligu da bi režimski klub ostao u prvoj ligi?
Cinjenice su cinjenice pasa. 42 odigrane sezone u 1. Ligi sfrj,tu smo odmah poslije velike cetvorke.
A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
A i kakav :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 01:45

Ovi opet o ex-yu? Samo mi zaostali u vremenu i samo još "mi" plačemo za bivšom državom dok sve ostale članice iste nastoje napredovati u svakom segmentu pa i u fudbalskom. Eee blago se nama :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 01:45

FaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.

I eto sad oni broj 1, ahahahah koji sklop :lol:
Dolazis li na tekmu druze? Nadam se da su ti objasnili one lokacije koje su te bunile do nedavno. Mislim nije to nikakava sramota, nego vidim danas pokupio fazon od kolega pa on nekom govori da je sa Kobilje Glave i Hotonja, a ne zna ni gdje su ni sta su.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2015, 01:45

zagorski je napisao/la:A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
To ti govori da je politika stupila na scenu, a politici nije mjesto u fudbalu. Kako kaže stara izreka, čega se pametan stidi, budala se ponosi... e sad ti izaberi je li to proširenje lige za stid ili ponos...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2015, 01:46

Kakav god da je u vašim očima, za nas je najveći i najbolji. Ponosni vazda na naš klub !
F.K.SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 01:47

FaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.

Na jok ba,vi ste i prvi i drugi i treci itd.,u svemu,bili i ostali. A u mitomaniji ste prvaci svijeta :)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jul 2015, 01:47

Baader je napisao/la:
Batva je napisao/la:
Baader je napisao/la:Čekaj, zašto si pobrisao cumshooteru. :rol:

Vezano za ručnu, nisam ni ulazio u raspravu s tobom, kako ti rekoh od starta mi je sve jasno, sa one tamo teme. Ko će s takvima, kad ste najjači sami sebi. :thumbup:
Zato sto si me pomijesao sa drugim forumasem po pitanju geografije, pa sam zato samo to i spomenuo.

A zaista ne znam sta ti nije jasno po pitanju teretane, kao nesto se ja izblamirao? Barem kopiraj ovdje pa me ismijavajte, ako je zaista zavrijedilo to ismijavanje, ovako ce ljudi pomisliti svasta.

Dje cu biti jak pored vaseg Dalaj Lame, ja bacam stotinjak kg, a ovaj vas auta u rijelu, a insanima se ne zna broj.
Naravno da te nisam zamijenio, vidiš da ne znaš ni šta pišeš više. Ili ne shvataš. Aj nacrtaću ti, znam da ne može drugačije: "bosanska Fortuna Dusseldorf".
Nista vas ne uci taj vas matori. Ima vise klubova koji se nazivaju Fortuna, pa sam zbog toga stadio i Dusseldorf, ok? Ne mozes to uzimati kao provalu, kad si i sam shvatio poentu, jbmu misa.

Odoh gledati seriju, dosadni ste vise svi. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jul 2015, 01:48

I dalje on ne konta.

Nevjerovatno.

Aj u redu je, gledaj seriju.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 01:50

Virtu4l je napisao/la:
zagorski je napisao/la:A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
To ti govori da je politika stupila na scenu, a politici nije mjesto u fudbalu. Kako kaže stara izreka, čega se pametan stidi, budala se ponosi... e sad ti izaberi je li to proširenje lige za stid ili ponos...
Ti si prvi birao (da budes dokazana budala) pa mi ostaje samo ova druga solucija.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2015, 01:51

Uvijek kad čitam njegov post sjetim se upravo te izreke...
F.K.SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2015, 01:53

zagorski je napisao/la:Ti si prvi birao (da budes dokazana budala) pa mi ostaje samo ova druga solucija.
Ja samo znam da posljednji tim na tabeli ispada iz lige, a tebi ostaje solucija lošeg humora i vrijeđanja, kao i uvijek :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 jul 2015, 01:54

joker90 je napisao/la:

Dolazis li na tekmu druze? Nadam se da su ti objasnili one lokacije koje su te bunile do nedavno. Mislim nije to nikakava sramota, nego vidim danas pokupio fazon od kolega pa on nekom govori da je sa Kobilje Glave i Hotonja, a ne zna ni gdje su ni sta su.
Naravno da dolazim. Kakve lokacije? A kontam ne možeš bit toliko šonjo i pisati ono a da si iz Sarajeva, nije to furka Sarajlija pa rekoh sto posto podružnica Hotonj, KG, Vogošća i tako dalje...

@Zagorski

Brate bio i ostao najveći, najpopularniji i najtrofejniji klub ove države :thumbup:
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 20 jul 2015, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2015, 01:54

Ti si uvreda sam od sebe... što si kompleksaš, shvati nekad nešto kao kompliment na kao uvredu.
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 01:58

FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Naravno da dolazim. Kakve lokacije? A kontam ne možeš bit toliko šonjo i pisati ono a da si iz Sarajeva, nije to furka Sarajlija pa rekoh sto posto podružnica Hotonj, KB, Vogošća i tako dalje...

@Zagorski

Brate bio i ostao najveći, najpopularniji i najtrofejniji klub ove države :thumbup:
Nisam pisao Sarajliji, nego provokatoru koji baca kosku između nas, a na tekme ne ide tako da nema sa njim Sa furke. Znaci ljudi sa tih lokacija sto si nabrojao su manje vrijedni od drugih zbog lokacije stanovanja i od njih se moze ocekivati svasta? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2015, 01:58

U stvari i ponašaš se k'o uvrijeđena mlada. Kad ti hinjski zavlačiš onda je to ok, a kad ti se šukne onda plačeš k'o čkapi.
F.K.SARAJEVO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jul 2015, 02:00

Kakvu demagogiju imaju ovi štrumfovi, pa to je nevjerovatno. Kad se spomene proširenje lige tad, ide priča vi ste udbaški klub, državni projekat, mi smo vazda bili potčinjeni od države, vazda vas gurala partija i slično. A onda dođe period njihove dominacije, pa im se u tom periodu sviraju penali koje im Stole iz Bora ne bi sviro da je sudija, ekipe im se sklanjaju, oni počnu ofirno puštati i prodavati a tada naravno odjednom prestaju biti potčinjena radnička klasa i postaju giganti, najjači smo kaže i najjači šta je, imamo pare da kupujemo, veliki smo klub pa se svim velikim klubovima šilji, šta je pitari viršle ovo ono... A pošto ničija nije do zore prođe i taj period, pa opet nema para, isplivaše dugovi na površinu i priča MITOMANA se potpuno rotira... Pa onda vele opet mi smo ka'e radnički klub, radnikla klasa odlazi u raj, mi ne kupujemo-mi stvaramo, željina djeca, mi nemamo podršku države kao vi...

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 jul 2015, 02:03

joker90 je napisao/la:
Nisam pisao Sarajliji, nego provokatoru koji baca kosku između nas, a na tekme ne ide tako da nema sa njim Sa furke. Znaci ljudi sa tih lokacija sto si nabrojao su manje vrijedni od drugih zbog lokacije stanovanja i od njih se moze ocekivati svasta? :think:
Nije bitno kome si pisao, bitno je šta si pisao i šta to govori o tebi kao čovjeku. Druga stvar, nemoj džaba da mi stavljaš riječi u usta ja to nigdje nisam spomenuo, to se odnosi naravno na pojedince. Možda i ti živiš u Sa al' si svejedno šonjo, svugdje ima svakakvih ljudi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jul 2015, 02:04

Glavne teme:
Velez - Sloboda
Zeljo - Sarajevo
Sloboda - Zeljo
daj bola neke nove klubove sta je vise
#musvdg

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2015, 02:07

Naravno da ste režimski klub, režim vas je stvorio jer se filozofija Željezničara nije poklapala sa tadašnjim poretkom, ni tada, a posebno sada, tako da su morali stvoriti poslušno kuče. Željo nikad nije bio na prodaju, zato su ga od vašeg osnivanja pokušavali ugasiti, ali kurko, džaba dekreti, džaba sila i palica... Željezničar u četvrtak igra sa Ferencom...

Otimanje igrača, proširenja lige, turneje u jeku rata... to ti samo režim može obezbijediti.... navijati za takav klub? ne, hvala... imamo mi svoju ruševinu...
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 02:08

FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Nije bitno kome si pisao, bitno je šta si pisao i šta to govori o tebi kao čovjeku. Druga stvar, nemoj džaba da mi stavljaš riječi u usta ja to nigdje nisam spomenuo, to se odnosi naravno na pojedince. Možda i ti živiš u Sa al' si svejedno šonjo, svugdje ima svakakvih ljudi.
Sonjo! :mrgreen: Ja ne kukam kad me neko uvrijedi, ovo je forum, pises iza nicka i avatara koji nikakve veze s tobom nemaju u zivotu i tesko da ovdje mozes skontati kakav je ko covjek. Bgm drug ako na osnovu ove teme procjenjujes ljude, onda shvatas ovaj forum preozbiljno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”