GNK Dinamo Zagreb
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
I da razjasnimo jednu stvar koju su poceli slovenci po forumima
http://sportske.jutarnji.hr/talijani-3- ... n/1050673/
http://sportske.jutarnji.hr/talijani-3- ... n/1050673/
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Nisam upoznat sa trenutnom situacijom u Srbijanskom fudbalu,vise sam govorio u kontekstu uspijeha u EU takmicenjima nakon raspada Juge,gdje je Partizan ispred Zvezde i manje-vise jedini moze stati na crtu Dinamu..A koliko znam posljednih sezona su i u ligi bili ispred Zvezde...E kakva je situacija trenutno ne znam..marconato je napisao/la:Prvo da cestitam Dinamu i njegovim navijacima na ulasku u LS!Rios je napisao/la:Ovaj Dinamo je daleko ispred svih klubova u regiji..Mozda mu jedino Partizan moze parirati,ali i oni su u zadnje vrijeme malo pali..Kako su samo rutinski prosli Maribor,svaka im cast..![]()
Dalje, kako samo mozes da favorizujes ovakav Partizan u odnosu na Zvezdu?! Pa ljudi pucaju po svim savovima...![]()
Slazem se da je Dinamo u ovom trenutku ispred ostalih klubova, ali moje miljenje je da nisu tako daleko ispred Zvezde kao sto mislis! Bilo bi tu dobre 'vergle' kad bi se sastali u Evropi...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dinamo je pokazao vise od Maribora i ide zasluzeno u grupe.
A niti Maribor nije tako losa ekipa, znaju oni odigrati i bolje od ovoga. I jedini i drugi bi morali imati srecu u zdrijebu da ulove neki bod. Dinamo ne moze izvuci slabu ekipu, a niti Maribor nema puno povoljnih opcija.
A niti Maribor nije tako losa ekipa, znaju oni odigrati i bolje od ovoga. I jedini i drugi bi morali imati srecu u zdrijebu da ulove neki bod. Dinamo ne moze izvuci slabu ekipu, a niti Maribor nema puno povoljnih opcija.
Sad se mozemo malo pozabavit i grupama u LP
Prva 2 pota nemozemo nikome zapet pa zelim sta bolje klubove (samo ne Barca ili Real
), nekako mislim da cemo dobit Milan ili Arsenal, u drugom potu totalno svejedno, samo da nije Man city, bilo bi lipo docekat Niku u Maksimiru
, treci pot vec ima zanimljive ekipe i MOZDA pobjedive. Vec smo jednom igrali sa Anderlechtom i utakmica je bila napeta, doma izgubili a u gostima iznenadili sa pobjedom. Dobri pickovi bi bili jos Basel i Kopenhagen a sve ostalo ce opet bit prejako za nas. Nebi volia samo grke koji nisu atraktivan protivnik a uvik nas nekako pobjede.
Sta vi prizeljkujete?

Prva 2 pota nemozemo nikome zapet pa zelim sta bolje klubove (samo ne Barca ili Real

Sta vi prizeljkujete?

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kako je isto dobiti bilo koga iz drugog pota?
Po tebi je isto City ili Braga?
Po tebi je isto City ili Braga?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Rekoh bilo tko osim Citya (99% bi nas nabusili), ali ako bas hoces mi ne mozemo ni Bragi zapet, i financijski gledano je bolje da dođe City nego Braga.
Ako me pamcenje dobro sluzi onda kad smo igrali protiv Benfice (onaj glavati Gracan je bio trener ako se ne varam) bili su komentari kako Dinamo nema pobjedu nad Portugalskim klubom u neznam koliko godina, nebi je ni imali ni kad bi sad igrali.
Ako me pamcenje dobro sluzi onda kad smo igrali protiv Benfice (onaj glavati Gracan je bio trener ako se ne varam) bili su komentari kako Dinamo nema pobjedu nad Portugalskim klubom u neznam koliko godina, nebi je ni imali ni kad bi sad igrali.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke Mamićevoj prćiji, daleko su bili bolji od Maribora, kao i kolo prije protiv Sheriffa.
Mene boli kuratz tko će doći u LP, ne bih išao gledati ni da mi plate.
Samo da ne dođe Real.
Mene boli kuratz tko će doći u LP, ne bih išao gledati ni da mi plate.
Samo da ne dođe Real.
Hayley <3
Mamić bi mogao na posudbu za LP da dovede 3 velika igrača,a spominju se Misimović,Vukojević i Timoschuk,a slobodni igrači Klasnić i Salihamidžić.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.Tritolone je napisao/la:Rekoh bilo tko osim Citya (99% bi nas nabusili), ali ako bas hoces mi ne mozemo ni Bragi zapet, i financijski gledano je bolje da dođe City nego Braga.
Mislim da bi protiv Brage mogli izboriti barem jedan bod iz te dvije utakmice. Nisu oni neki svemirci, iako svi znamo da su bolji od Dinama.
Tvoj cilj na forumu je izgleda provaljivati se i zabavljati narod.Nedimko je napisao/la:Mamić bi mogao na posudbu za LP da dovede 3 velika igrača,a spominju se Misimović,Vukojević i Timoschuk,a slobodni igrači Klasnić i Salihamidžić.
Od ovih jedini realni su Klasnić i Salihamidžić. Vukojević je standardan u Kijevu već dosta godina i realnije je da sutra potpiše za Real, nego za Dinamo.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Biće pun bez problema.SirAlexFerguson je napisao/la:Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
Ulaznice od kune do 10 kuna...naravno da će biti pun.
Atmosfera otom-potom...toga nema na Maksimiru.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ulaznice sigurno nece bit kunu a ni 10. Prosle godine su bile skupe i prodavale su se po 3 u paketu, nije bilo mogucnosti kupnje samo za jedno kolo (sta je na kraju krajeva pametan potez).

Istina, jedino sta zelim je da se ne obrukaju, ali opet bi volia grupu sa 2 jaka kluba i jednim slabijim (treci pot), tada imamo vec nekakve sanse za 3 mjesto. Jbt. ovakve su price bile i prosle godine pa svi znamo kako je zavrsilolimenka je napisao/la: Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.
Mislim da bi protiv Brage mogli izboriti barem jedan bod iz te dvije utakmice. Nisu oni neki svemirci, iako svi znamo da su bolji od Dinama.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Slažem se sa ovom izjavom. iako si spomenuo da ih ne bi volio, zamisli može li bolje (prema boldanom) od Barcelone, Manchester Citya i Anderlechta. Barca bi dobila i Dinamo i Anderlecht obe utakmice, a valjda i City. I onda s Anderlechtom za 3. mjesto nije nemoguća misijaTritolone je napisao/la:Ulaznice sigurno nece bit kunu a ni 10. Prosle godine su bile skupe i prodavale su se po 3 u paketu, nije bilo mogucnosti kupnje samo za jedno kolo (sta je na kraju krajeva pametan potez).
Istina, jedino sta zelim je da se ne obrukaju, ali opet bi volia grupu sa 2 jaka kluba i jednim slabijim (treci pot), tada imamo vec nekakve sanse za 3 mjesto. Jbt. ovakve su price bile i prosle godine pa svi znamo kako je zavrsilolimenka je napisao/la: Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.

- Jack777Pott
- Kontakt:
Neki dan sam zelio neku drugu skupinu, al promjenih misljenje, mislim da bi iz pota 1 najbolji bio Milan, jer talijani igraju dosta defanzivo, otisao im Ibrahimovic, Pato je vjecno ozlijedjen i ako bi i izgubili to nebi bilo neko kantanje, iako sam misljenja da ce bod s njima na Maksimiru siguran, pogotovo ako bude prvo kolo, jer ce se opustit, nismo mi Barca da se naloze.
Iz pota 2 bi zelio Schalke jer po nekom mom misljenju Dinamo moze sa nijemcima. Ne mislim da ih moze dobit, al oni igraju neki stil igre s kojim nebi ubili Dinama. Mozda bi dobili i obje utakmice, al sigurno nebi ni jednom zabili vise od 3 gola.
Iz pota 3 bi htio ono sto i svatko normalan - Anderlecht. Poznat protivnik s kojim se moze, protiv njih se ima sanse za trece mjesto, jos vise nema onog Lukakua, tako da su oslabljeni.
Dakle: Milan, Schalke, Anderlecht i Dinamo
Najteza bi bila: Real, M.City, PSG i Dinamo
Grupa s nepozeljnim imenima i kvalitetom vecom od Dinama: Porto, Zenit, Spartak i Dinamo. Misljenja sam da bi tu Dinamo izvukao 1-2 boda, mozda cak i pobjedu upisao, al sigurno da nebi bilo neke atrakcije i ocekivalo bi se puno vise od onog sto Dinamo tu moze.
Iz pota 2 bi zelio Schalke jer po nekom mom misljenju Dinamo moze sa nijemcima. Ne mislim da ih moze dobit, al oni igraju neki stil igre s kojim nebi ubili Dinama. Mozda bi dobili i obje utakmice, al sigurno nebi ni jednom zabili vise od 3 gola.
Iz pota 3 bi htio ono sto i svatko normalan - Anderlecht. Poznat protivnik s kojim se moze, protiv njih se ima sanse za trece mjesto, jos vise nema onog Lukakua, tako da su oslabljeni.
Dakle: Milan, Schalke, Anderlecht i Dinamo

Najteza bi bila: Real, M.City, PSG i Dinamo
Grupa s nepozeljnim imenima i kvalitetom vecom od Dinama: Porto, Zenit, Spartak i Dinamo. Misljenja sam da bi tu Dinamo izvukao 1-2 boda, mozda cak i pobjedu upisao, al sigurno da nebi bilo neke atrakcije i ocekivalo bi se puno vise od onog sto Dinamo tu moze.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Porto i Zenit bi nas nakantali u obje, a i Spartak bi nas vjerovatno u obje pobjedio, samo s nekom normalnom razlikom.Jack777Pott je napisao/la:
Naša šansa je Anderlecht.
Nit će stadion bit pun,nit će atmosfera biti prava.Zagrepcane zaboli za ovo što je od nekad slavnog kluba ostalo.Objašnjavao sam nedavno...SirAlexFerguson je napisao/la:Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
imali iko hrabrosti da se kladi samnom da dinamo neće uzet više od 10 poena evo u 5KM isplata preko western uniona
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Evo i konačnih jakosnih grupa:
1. POT: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real, Arsenal, Porto, Milan
2. POT: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
3. POT: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, PSG, Galatasaray, Lille
4. POT: Celtic, Dortmund, BATE, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpeiller, Nordsjaelland
Večeras navijamo za Kopenhagen kao sinoć za Bragu.
Moja želja:
1. Arsenal ili Milan (spektakl, a ne bi nas nakantali baš)
2. Braga (slabija za klasu od ostalih), može proći Schalke ili Dynamo Kiev (iako su nam šanse za bilo što male)
3. Kopenhagen (ako prođu Lille večeras), Anderlecht (leže nam Belgijanci, a i realno su slabiji od ostalih i to osjetno)
1. POT: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real, Arsenal, Porto, Milan
2. POT: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
3. POT: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, PSG, Galatasaray, Lille
4. POT: Celtic, Dortmund, BATE, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpeiller, Nordsjaelland
Večeras navijamo za Kopenhagen kao sinoć za Bragu.

Moja želja:
1. Arsenal ili Milan (spektakl, a ne bi nas nakantali baš)
2. Braga (slabija za klasu od ostalih), može proći Schalke ili Dynamo Kiev (iako su nam šanse za bilo što male)
3. Kopenhagen (ako prođu Lille večeras), Anderlecht (leže nam Belgijanci, a i realno su slabiji od ostalih i to osjetno)
Zadnja izmjena: limenka, dana/u 29 avg 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Može recimo Anderlecht iz 3.pota pa da vidimo jel sreća ili znanje Čačića u pitanju.
Za ovo drugo mi tak svejedno,prošle godine sam htio Inter da ih odem pogledat,ovi godine Intera nažalost nema.
Za ovo drugo mi tak svejedno,prošle godine sam htio Inter da ih odem pogledat,ovi godine Intera nažalost nema.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.