Nemojte vi nešto praviti u Evropi molim vas, pokazali ste se nekoliko puta, nemojte više.....Aldinn1 je napisao/la:Dobro je neko napisao ova uprava samo nešto kuka, optužuje i se.re., a ništa ne radi. Doveli neke polovne igrače, pola igrača što su im se dugovali pare da li papire da bi im ovi oprostili dug, tipa Kojašević i ostali. Doveli igrače s 15 kila više i hoće nešto. Najlakše je kukati, što ne ulože pare i ne prave jako Sarajevo, kao Željo.Neko će sada napisati neće oni tuđe dugove vračati. Ako si došao u klub da nešto napraviš to ćes morati radi, a ovi očigledno su kontali čvaknut šta para naguzovače, ali su zajebali i sad im nema vadione. Volio bi da Sarajevo ode evropu, jer jedino mi možemo nešto i nparaviti u evropi.
btw..Što se tiče licenece, iskren da budem ovo sam nekako i očekivao, vjerovatno nam je neće dati ni na toj drugostepenoj komisiji. Mnogo ćemo tu izgubiti to je sigurno, ali to mene i armiju drugih navijača neće spriječiti da volimo svoje Sarajevo. Uprava je bila previše optimistična a i sami su znali da to ne ide lahko, pokušali su dovesti neke sponzore, dobili nešto i od Kantona i općine ali vidjelo se to da će biti malo, stizale su na naplatu tužbe od prije dvije - tri godine....
Kako god da bilo Sarajevo ide dalje i mi svi sa njim...