Zato se spominje Elia..licno je bih radije krasica nego njega,Milos je pokazo veliku zelju da dodje u Juve i svi juventini to trebaju cijeniti..Ali jos vise Dzeku zelim vidjeti u dresu juventusa...tako da...sretan bi bio i Dzeko i Elia da dodju

Izgleda da je i bastos blizu dogovora...bilo bi to veliko pojacanje..kao i vargas moze igrati i lijevog beka i krilo...a kakv sut ima

Sto se tice ovog hrvata Simunca(1994) on je dosao iz Bellinzone i igrace u mladjim kategorijama,veliki je talent

Od ostalih transfera nasih maldih igraca Fausto Rossi je otisao u Vicenzu,klubovi su dogovorili zajednicko vlasnistvo a nama je za uzvrat dosao Niko Bianconi napadac,veznjak Carlo Ilari 1991 dosao iz Ascolija i u zajednickom vlasnistvu je, Lorenzo Marchionni 1994 napadac, takodjer iz Ascolija a njima je prodat Simone Esposito(zajednicko vlasnistvo).Pinsoglio je posudjen Viareggiu,Iago Villarealu B,Marrone Sieni kao i Immobile i na kraju pasquato posudjen Modeni..to su neki transferi u mladjim kategorijama.
Znam da ce daffya to interesovat

Izgleda da Diego ipak napusta klub i da dolazi napadac...Dzeko vjerovatno jer je Hoeness bio na pregovorima ko sto sissoko rece...ne znam jbg...mozda je i boklje diego da ode..bio sam protiv toga al 4-4-2 formacija nije za njega