GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Prilikom izvlačenja molio sam Boga da izvučemo Milan, Zenit i Anderlecht.
Ne zbog Milana i Zenita već zbog Belgijanaca s kojima bi imali šanse za tu treću poziciju. Ovako su nam šanse za bilo što minimalne. No, cilj je se ne osramotiti i eventualno uzeti barem bod.
Ne zbog Milana i Zenita već zbog Belgijanaca s kojima bi imali šanse za tu treću poziciju. Ovako su nam šanse za bilo što minimalne. No, cilj je se ne osramotiti i eventualno uzeti barem bod.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Gore od proslog puta ne moze!Emir ZENICA je napisao/la:Kakve je mogao dobiti ovo je dobro,nije lose nadam se da ce biti bolje nego prosli put
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma sigurno da ne moze,al nek se potrude bar bod uzetibekicamir je napisao/la:
Gore od proslog puta ne moze!
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Može gore, a to pokazuju Zrinjski i Čelik.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
limenka je napisao/la:Može gore, a to pokazuju Zrinjski i Čelik.
Vidi se da si "prazna" limenka!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Nisu jos raspored izbacili, jesu, al nije sluzben, uvijek nesto izmjene pa ga necu ni trazit, al nadam se da je prva kuci s Portom. Ovi bi se mogli malo opustit i tu da se trazi prilika za bod, mozda i tri. Svakako mislim da se kijevljane moze dobit na Maksimiru, a sa PSG-om nemamo se cemu nadat, al tko zna, nije se ni APOEL prosle sezone nadao onom. Na gostovanjima realno necemo uzet ni bod, eventualno u Kijevu ako odigraju ko sinoc.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Dinamo i njegovi istinski navijaci sve duguju ovome covjeku ,naklonite mu se !

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bas si limenka !limenka je napisao/la:Može gore, a to pokazuju Zrinjski i Čelik.
Volim te Celik ! ! !
bekicamir je napisao/la:Dinamo i njegovi istinski navijaci sve duguju ovome covjeku ,naklonite mu se !
Nisam znao da je danas izvlačenje.
Dobra grupa. Možda ne pratim toliko nogomet ko nekad, možda sam i preoptimističan, ali, mogao bi ovo Dinamo proći, pa i kao treći, što da ne.
Portugalski nogomet općenito ne leži našima nikako, tako da tu ne očekujem nešto posebno, možda bod kući. Iako, već su jednom tj. dvaput i igrali u Ligi Prvaka, davne 1998.god. kada je bilo 3:1 za Dinamo u Zg, al tada je igrao Prosinečki, Mujčin, Marić, Cvitanović, sami majstori. U Portugalu su izgubili.
PSG ima pare, ali nema momčad. I ne sviđaju mi se takve ekipe (nažalost, nisu jedini, ima ih gro) koje s parama preko noći misle osvojiti sve. Nadam se da će biti zadnji
Dinamo Kijev sam gledao sad protiv Borussije M u Kijevu i nisu mi nešto posebno pokazali. Doduše, imali su dobru zalihu za uzvrat, ali su trkački bili potpuno podređeni Švabama koji su ih nadigrali. No, bit će to drugačija utakmica po skupinama.. Znam da su igrali jednom u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, Ukrajinci su tukli u obje tekme..
Dakle, kad svi vi radite prognoze, hoću i ja
Kao zakleti hajdukovac, rasplet vidim ovakav:
1. Dinamo
2. Dinamo
3. Porto
4. PSG

Dobra grupa. Možda ne pratim toliko nogomet ko nekad, možda sam i preoptimističan, ali, mogao bi ovo Dinamo proći, pa i kao treći, što da ne.
Portugalski nogomet općenito ne leži našima nikako, tako da tu ne očekujem nešto posebno, možda bod kući. Iako, već su jednom tj. dvaput i igrali u Ligi Prvaka, davne 1998.god. kada je bilo 3:1 za Dinamo u Zg, al tada je igrao Prosinečki, Mujčin, Marić, Cvitanović, sami majstori. U Portugalu su izgubili.
PSG ima pare, ali nema momčad. I ne sviđaju mi se takve ekipe (nažalost, nisu jedini, ima ih gro) koje s parama preko noći misle osvojiti sve. Nadam se da će biti zadnji
Dinamo Kijev sam gledao sad protiv Borussije M u Kijevu i nisu mi nešto posebno pokazali. Doduše, imali su dobru zalihu za uzvrat, ali su trkački bili potpuno podređeni Švabama koji su ih nadigrali. No, bit će to drugačija utakmica po skupinama.. Znam da su igrali jednom u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, Ukrajinci su tukli u obje tekme..
Dakle, kad svi vi radite prognoze, hoću i ja
Kao zakleti hajdukovac, rasplet vidim ovakav:
1. Dinamo
2. Dinamo
3. Porto
4. PSG
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- crvenocrni
- Kontakt:
Onako realno 2 boda maximum a nerealno pogledati tabelu iznad 
- Jack777Pott
- Kontakt:
1. kolo, 18/19.9.: Dinamo - Porto
2. kolo, 2./3.10.: Paris Saint Germain - Dinamo
3. kolo, 23./24.10.: Dynamo Kijev - Dinamo
4. kolo, 6./7.11.: Dinamo - Dynamo Kijev
5. kolo, 20./21.11.: Porto - Dinamo
6. kolo, 4./5.12.: Dinamo - Paris Saint Germain
Ocekujem remi na startu
2. kolo, 2./3.10.: Paris Saint Germain - Dinamo
3. kolo, 23./24.10.: Dynamo Kijev - Dinamo
4. kolo, 6./7.11.: Dinamo - Dynamo Kijev
5. kolo, 20./21.11.: Porto - Dinamo
6. kolo, 4./5.12.: Dinamo - Paris Saint Germain
Ocekujem remi na startu
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Očekujem šest poraza, a nadam se barem bodu i gol razlici manjoj od -15.
Nadam se da Dinamo neće biti topovsko meso kao prošle sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Nadam se da Dinamo neće biti topovsko meso kao prošle sezone.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Porto i Dinamo vas siluju, a od Vjestacke tvorevine kidate koji bod
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Jack777Pott
- Kontakt:
Evo i sluzbeni raspored
1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto
2. kolo, 3.10.: Dynamo Kijev - Dinamo
3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG
4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo
5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo
6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dynamo Kijev
Dobra stvar je Porto u prvom kolu, jer bi tako Dinamo mogao iznenadit ako se ovi opuste. Zadnje kolo s kijevljanima kuci je takodjer veliki plus, kad bi barem bili u bod-dva, pa za trece mjesto s njima, prizeljkujem to
1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto
2. kolo, 3.10.: Dynamo Kijev - Dinamo
3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG
4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo
5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo
6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dynamo Kijev
Dobra stvar je Porto u prvom kolu, jer bi tako Dinamo mogao iznenadit ako se ovi opuste. Zadnje kolo s kijevljanima kuci je takodjer veliki plus, kad bi barem bili u bod-dva, pa za trece mjesto s njima, prizeljkujem to
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
POSLJEDNJEG dana ljetnog prijelaznog roka Dinamo je iz Lokomotive doveo Marcela Brozovića, mladog veznjaka koji je predodređen za nasljednika Milana Badelja.
Brozović će u studenom proslaviti 20. rođendan, a u protekloj, i na startu nove sezone HNL-a nametnuo se kao motor Lokomotive. Karijeru je započeo u Hrvatskom dragovoljcu da bi nakon Lokosa završio u Dinamu, s kojim je potpisao sedmogodišnji ugovor.
"Već dugo se pričalo o mom dolasku u Dinamo, zaista mi je drago što se sada sve završilo. Naravno da sam sretan što sam dobio priliku igrati u ovako velikom i uspješnom klubu, a na meni je opravdati povjerenje. Svaki trening ću dati sve od sebe i nadam se da ću svaku utakmicu odigrati dobro", rekao je Brozović nakon potpisa ugovora.
Naravno, prokomentirao je i ulazak svojih novih suigrača u Ligu prvaka: "Čestitam im na tom sjajnom uspjehu. Odlično su igrali u kvalifikacijama i zasluženo su se plasirali. Sad ćemo vidjeti što slijedi u grupnoj fazi", kazao je Brozović za službenu stranicu Dinama.
Brozović će u studenom proslaviti 20. rođendan, a u protekloj, i na startu nove sezone HNL-a nametnuo se kao motor Lokomotive. Karijeru je započeo u Hrvatskom dragovoljcu da bi nakon Lokosa završio u Dinamu, s kojim je potpisao sedmogodišnji ugovor.
"Već dugo se pričalo o mom dolasku u Dinamo, zaista mi je drago što se sada sve završilo. Naravno da sam sretan što sam dobio priliku igrati u ovako velikom i uspješnom klubu, a na meni je opravdati povjerenje. Svaki trening ću dati sve od sebe i nadam se da ću svaku utakmicu odigrati dobro", rekao je Brozović nakon potpisa ugovora.
Naravno, prokomentirao je i ulazak svojih novih suigrača u Ligu prvaka: "Čestitam im na tom sjajnom uspjehu. Odlično su igrali u kvalifikacijama i zasluženo su se plasirali. Sad ćemo vidjeti što slijedi u grupnoj fazi", kazao je Brozović za službenu stranicu Dinama.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ja bi radije Antolica ali dobro sta je tu je .
Moguce da nas i Jajalo pojaca, e on je pravi igrac. Samo spletom nesretnih okolnosti neigra u reprezentaciji, a kad bi uhvatio kontinuitet i zaigra kako zna u Dinamu mislim da bi mu se vrata repke sirom otvorila.
Moguce da nas i Jajalo pojaca, e on je pravi igrac. Samo spletom nesretnih okolnosti neigra u reprezentaciji, a kad bi uhvatio kontinuitet i zaigra kako zna u Dinamu mislim da bi mu se vrata repke sirom otvorila.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Odličan potez, bio je vrlo dobar u Lokomotivi. Treba nam zamjena za Badelja i on je taj samo da se nametne.
Neka Pokrivača sad pošalju u Lokomotivu.
Neka Pokrivača sad pošalju u Lokomotivu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.