NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2012, 23:40

Paraglajder je napisao/la:Jeste da uvijek pljujem po Rondu, to znaju oni koji posjećuju temu Celticsa i da nikad ništa lijepo o njemu nisam rekao ali večeras me dečko oduševio, drago mi je što je konačno pokazao karakter u velikim utakmicama i odigrao je, u najmanju ruku rečeno veoma hrabro, bez grča i bilo kakvog soliranja. Samo nek' ovako nastavi i u PO smijem krenuti na 4 Lebrona a ne na jednog. 8-)
Ko je vodio Celticse do finala 2010?
A ovo nije velika utakmica ;)
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 01 apr 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 01 apr 2012, 23:40

evo novi triple-double za Ronda
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 01 apr 2012, 23:41

Paraglajder je napisao/la:Jeste da uvijek pljujem po Rondu, to znaju oni koji posjećuju temu Celticsa i da nikad ništa lijepo o njemu nisam rekao ali večeras me dečko oduševio, drago mi je što je konačno pokazao karakter u velikim utakmicama i odigrao je, u najmanju ruku rečeno veoma hrabro, bez grča i bilo kakvog soliranja. Samo nek' ovako nastavi i u PO smijem krenuti na 4 Lebrona a ne na jednog. 8-)
u velikim utakmicama? :o :shock:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 23:41

Miami katastrofalan u trecem periodu bas kao i Bullsi danas ...znaci danasnje dvije utakmice su odlucene fakticki u trecem periodu..za Bullse ovo i nije nesto novo inace to se redovno dogadja :roll:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2012, 23:44

SaltCityAttack je napisao/la:Miami katastrofalan u trecem periodu bas kao i Bullsi danas ...znaci danasnje dvije utakmice su odlucene fakticki u trecem periodu..za Bullse ovo i nije nesto novo inace to se redovno dogadja :roll:
pobjegao onaj mali svaka cast ovom navijacu L Train on je tu i kad se gubi a ovi sezonski su vec isfurani

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 01 apr 2012, 23:44

sparsfan je napisao/la:
:o :o Dobro, pametnice, nije ovo velika utakmica, diplomirani znalče ove plemenite igre.
YNWA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 apr 2012, 23:48

SaltCityAttack je napisao/la:nema ovog navijaca Miamia sto s smjeskao prije 2 sata na temi Bullsa :).....kako ga Boston spusti na zemlju to je cudo jedno :)...tek mogu mislit kako ga je Lucas spustio na zemlju prije par utakmica :)
jesi ti normalan, pricas sam sa sobom, o cemu se radi? ogromna je razlika izmedju nas, ti mi ne govori o objektivnosti nikakvoj, pocevsi od toga kako je cikago glavni za naslov, kako je neko vakav neko onakav igrac, ne mozes bit subjektivniji nikako eto kod jamesa odma, tebi boston kod kuce i nije eto nesto kao izgleda, ti naglasavas ripa ko da je u formi ko na vrhuncu karijere pa eto zabijo dok je igro za vas ove sezone 30+ po utakmici i toliko fali i jos ostalih milion stvari subjektivnih sto ti govoris i pises a trazis da neko bude objektivan stalno, tesko tebi, svega mi, opterecen si opasno sto pokazuje ovo da fakticki sam sa sobom pricas ovde i pises u nizu postove meni neke onako frustriran konstatacijom danasnjom kako vas oklahoma puni ko mlade majmune, al hej, fali rose i rip, zamisli, zdravo, dovidjenja, pojma ti nemas o kosarci kao takvoj lave moj al ostalima ovde mozes prosipat suplju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 01 apr 2012, 23:50

Paraglajder je napisao/la:
sparsfan je napisao/la:
:o :o Dobro, pametnice, nije ovo velika utakmica, diplomirani znalče ove plemenite igre.
covece si gledao playoff seriju na primer protiv chicaga??? covek je imao triple double prosek u play off i ti kazes da nije pokazao karakter u velikim utakmicama :roll:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 apr 2012, 23:52

Predali smo se,usla je druga postava na parket.Cestitke navijacima Celticsa,veceras ste bili tri puta bolja momcad ;)

Eh sad Miami mora nest radikalno da mjenja,zaista vise ovako ne ide.Znam prosle sezone kada nije islo da su igraci dogovorili sastanak i da smo poslije toga bolje igrali,da li opet treba posegnuti za tim vidjecemo u nastavku,ali ako zaista nesto zelim to je onda da se smakne trener Spoelstara.Bez pravog trenera tesko da ce biti pravih razultata bez obzira ko sve igra i ko sve dosao u Miami ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 01 apr 2012, 23:53

L-Train je napisao/la:Predali smo se,usla je druga postava na parket.Cestitke navijacima Celticsa,veceras ste bili tri puta bolja momcad ;)

Eh sad Miami mora nest radikalno da mjenja,zaista vise ovako ne ide.Znam prosle sezone kada nije islo da su igraci dogovorili sastanak i da smo poslije toga bolje igrali,da li opet treba posegnuti za tim vidjecemo u nastavku,ali ako zaista nesto zelim to je onda da se smakne trener Spoelstara.Bez pravog trenera tesko da ce biti pravih razultata bez obzira ko sve igra i ko sve dosao u Miami ;)
eto steve nash ce vam doci u pomoc sledece godine najverovatnije :mrgreen: ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 apr 2012, 23:57

sparsfan je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Predali smo se,usla je druga postava na parket.Cestitke navijacima Celticsa,veceras ste bili tri puta bolja momcad ;)

i po mogucnosti jos extra centar i jos 5 solidnih zamjena :mrgreen: salim se naravno,ma ako sa ovakvom ekipom ne mozemo do naslova onda jbaji ga ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 00:00

L-Train je napisao/la:[quote="sparsfan"
i po mogucnosti jos extra centar i jos 5 solidnih zamjena :mrgreen: salim se naravno,ma ako sa ovakvom ekipom ne mozemo do naslova onda jbaji ga ;)[/quote]

jos howarda da dovedete i bynuma i to je to :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 00:00

LenBias je napisao/la:
jesi ti normalan, pricas sam sa sobom, o cemu se radi? ogromna je razlika izmedju nas, ti mi ne govori o objektivnosti nikakvoj, pocevsi od toga kako je cikago glavni za naslov, kako je neko vakav neko onakav igrac, ne mozes bit subjektivniji nikako eto kod jamesa odma, tebi boston kod kuce i nije eto nesto kao izgleda, ti naglasavas ripa ko da je u formi ko na vrhuncu karijere pa eto zabijo dok je igro za vas ove sezone 30+ po utakmici i toliko fali i jos ostalih milion stvari subjektivnih sto ti govoris i pises a trazis da neko bude objektivan stalno, tesko tebi, svega mi, opterecen si opasno sto pokazuje ovo da fakticki sam sa sobom pricas ovde i pises u nizu postove meni neke onako frustriran konstatacijom danasnjom kako vas oklahoma puni ko mlade majmune, al hej, fali rose i rip, zamisli, zdravo, dovidjenja, pojma ti nemas o kosarci kao takvoj lave moj al ostalima ovde mozes prosipat suplju
ahahhaha pa ako je ko opterecen onda si to ti :)...ti dolazis na temu Bullsa da se podsmijavas ja sigurno ne :)..ja se sad samo smijem ovdje tebi jer si zasluzio to ...kad sam ja rekao da su Bullsi glavni favoriti za naslov?...ja sam uvjek rekao da je Miami prvi favorit i ostajem pri tome ..ne znam ja koga si ti citao, ali za mene Bullsi nisu jos uvjek glavni favoriti i ako mislim da mogu preko Miamia u 7 utakmica....pa normalno da smo mi hendikepirani neigranjem Rosa i Ripa pa zar nismo?.. izbaci Jamesa sad iz Miamia i OKC KD, Lakersima Kobea pa cemo vidjeti rekord kakav ce izgledati...izvini ja ne pisem sam sa sobom, vec tebe prozivam da se javis , jer kad si se posrao prije 2 sata onda i lizi care... eto neka ti imas pojma o kosarci, a mi nemamo :)...toliko ti poznajes o kosarci da za tebe Bullsi nisu hendikepirani zbog ovih silnih povreda i to jos propustenih 20tak utkamica Rosa.... nego neodgovori ti meni je li ovo trpanje isto kao sto su i Bullsi dozivjeli danas i ima li kakve razlike?
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 apr 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 02 apr 2012, 00:05

sparsfan je napisao/la: covece si gledao playoff seriju na primer protiv chicaga??? covek je imao triple double prosek u play off i ti kazes da nije pokazao karakter u velikim utakmicama :roll:
Ne brini se ti za mene, ne propuštam utakmice Bostona, a baš zato što svaku odgledam znam koliko je utakmica zajebao svojim ishitrenim zabijanjem pod koš, slobodnim bacanjima, ispucavanjem, odvratnim šutem itd.

Ne osporavam ja njegov kvalitet, dosta toga je uradio što i statistika kaže, pogotovo što se tiče asistencija ali vjeruj mi da je ponekad sve te dobre igre i poteze u prethodnim PO znao začiniti sa sijaset početničkih grešaka koje čovjeka ostave bez riječi... ;) Zbog toga sam napisao da je u zadnje vrijeme uključio mozak i da je odigrao apsolutno bez ijedne greške. Krivo sam se izrazio kad sam rekao da je ovo "veeelika utamica", nije baš ali ovo je zaista bila bitna utakmica za Kelte, nisi svjestan koliko će im porasti samopouzdanje zbog ovog blowouta nad Heatom.

Da se vratim Rondu, on jednostavno nikada neće moći biti vođa i prva truba Bostona dok ne usavrši šut do te mjere da mu se protivnici ne odmiču po 5 metara i podcjenjivački ga puštaju da šuta.
Ali eto, zadovoljan ću biti ako ovako bude igrao, da mu je primarni cilj asistirati i stvoriti odličnu priliku za svog saigrača za poentiranje, da koristi ulaze pod koš i svoju brzinu i time prikrije nedostatke u šutu kojeg je ove sezone malo popravio, vide se pomaci, realno.

Eh sad, uz zdravu veliku trojku i PAMETNOG Ronda, uz dobar procenat šuta, odbranu koja nas krasi dugi niz godina i uz popravljanje skoka koji nas "handri" otako nema Kendricka, možemo daleko ove godine, ima još vatre u "starcima" iz Bostona to je definitivno. 8-)
YNWA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2012, 00:17

slika

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 02 apr 2012, 00:23

Vrh istoka je pregažen večeras :lol:

Rondo i Westbrook su strašni igrači samo još da nemaju bubica (veliki noćni leptiri) gdje bi im bio kraj.

Oklahoma pokazala još jednom da je jedan od favorita! Celticsi se uzdižu, kako su bili startali kontao sam da PO neće vidit.

Favoriti sa zapada su OKC i Spursi dok sa istoka su tu Bullsi i Heat. Ne treba zaboraviti Lakerse i Celticse koji mogu svima napraviti problem ali bi bilo iznenađenje da dođu do finala konferencije.

Večeras se Heat nije mogao žaliti na nedostatak centra, Celticsi ga također nemaju.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 apr 2012, 01:10

Orlando-Denver 42:48 (HT) obje ekipe malo razorene zbog povreda , Orlando bez Howarda a nama fale Gallo , Fernandez i Chandler , medjutim vodimo zahvaljujuci prije svega boljoj odbrani nego u prethodnim utakmicama , a i razigranim playevima , nadam se da cemo uzeti ovo i nastaviti ici prema visem mjestu za PO :)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 09:31

moram spomenuti jos jednu odlicnu partiju Dragica momak igra strasno u poslednje vreme, iskren da budem voleo bih ga videti kod nas u da ga greg napravi zvezdu :D 8-)

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 09:33

Donnie Darko je napisao/la:slika
hahahaha brate gde iskopa ovoo :lol: :lol: :lol:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 apr 2012, 11:23

Zanimljivo, večeras se igra 6 utakmica NBA lige, iako se istovremeno igra i finale NCAA, koje će vjerovatno biti gledanije od bilo koje od ovih NBA utakmica.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.