djipke da li znas mozda da je to poenta svega i ono sto delegati upravo rade?

djipke da li znas mozda da je to poenta svega i ono sto delegati upravo rade?
Ja ne vjerujem dokle ta laž moze ici..
Otiso si Migi ostala je tuga.
Realno svi trebaju njegovim stopama krenuti, a Aza dobri prepošteni neka zadnji ugasi svjetlo.
Sramota šta rade, ulažu u ekipu, pobjeđuju, grade pozitivnu atmosferu ma fuj.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:17Sta vam je pitice, nahajcali raju i doslo 7-8k ljudi, potrosili puno love, puno igraca doveli, pa normalno je da ce biti naroda.. Uskoro ce vas standardno biti 3k, citirajte me za koje kolo, jedan kiks samo![]()
![]()
samo se nadam da kad se to desi niko od onih ku.rtona kako ih ti nazva nece preci da navija za nas klub
Demagog, trebas na pregled glave al fakat ..ulagali ste vi i mnogo vise, nije vas nigdje bilo, nemojte visoko letiti, jedan kiks je dovoljan da dobijemo saopstenje od fgr da bojkotujuFerrante071 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:23Sramota šta rade, ulažu u ekipu, pobjeđuju, grade pozitivnu atmosferu ma fuj.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:17Sta vam je pitice, nahajcali raju i doslo 7-8k ljudi, potrosili puno love, puno igraca doveli, pa normalno je da ce biti naroda.. Uskoro ce vas standardno biti 3k, citirajte me za koje kolo, jedan kiks samo![]()
![]()
Pa oni i sad latentno za Slobodu navijaju
ako vam je sinoc bilo toliko, kako je onda na zadnjem derbiju na kosevu bilo 7ooo a vise raje bilo na tribinama nego sinoc. Molim odgovorSedrenikHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:11Ja ne vjerujem dokle ta laž moze ici..
sada iz savez yebe sa posjetom, ono kao nesto ce savez dobiti tim.. pa yebemu majku priznaj jednom da se nisi nadao sinoc 8500, a danas je kojtao prekucat posjetu..
sve u svemu kontao sam vise raje na jugu manje na istoku..
I pored svega sto imaju natkrivenihi stadion koji nema atletsku stazu ti dodje komsija i pokaze ti po kiši par stvari ..
Zivim za to da nam se natkriju bar 2 tribine da vide sta je posjeta.
Tek protiv posušja ce plava suza da kapne kad vidi Koševo !
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8, zeljovolimte i 32 gosta.