Arslanagic.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Igrao je znatnu minutažu u zadnjoj protiv Francuske, posebno kad se Castaneda povrijedio. Izgleda da se nisu gledale utakmice 

Kakav intervju sa Sulejmanovicem,nikakvih pitanja zasto ne igra za repku,nema su mu.da izgleda 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ko mu je ono zalijepio rampu od Francuza?TripleThreat je napisao/la: ↑24 jul 2025, 19:41Igrao je znatnu minutažu u zadnjoj protiv Francuske, posebno kad se Castaneda povrijedio. Izgleda da se nisu gledale utakmice![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Moze on imati uslove kakve hoce, sve dok se me cuje i njegova prica ostat ce oznacen kao pizda koja nece da igra za reprezentaciju radi minutaze.
Mozda je u pitanju nesto puno gore i sa Bekirove strane, ne znamo. Zasad je on jedini krivac za ovo, sve dok ne izadje u javnost i kaze kako stoje stvari.
Mozda je u pitanju nesto puno gore i sa Bekirove strane, ne znamo. Zasad je on jedini krivac za ovo, sve dok ne izadje u javnost i kaze kako stoje stvari.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sa ove slike na prvenstvo idu (najvjerovatnije) sestorica (halilovic, atic, gegic, pjanic, penava i vrabac) plus lazic sedmi (koji ce se pridruziti u kini) i plus jos petero (nurkic, musa, kamenjas, castaneda i alibegovic). mislim da ce aBd to biti to.
-
- Kontakt:
Samo da ne gledam Arslanagica, Camparu ili Sejfica na klupi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta je sa alibeyom. Nit je na slici nit je na Basketu sa Lazicem? Sto on kasni?
-
- Kontakt:
Nisam nigdje uspio pronaci da li ima prenos utakmice 27 i 29 jula? Mozda je zatvorenog tipa?!
Najvjerovatnije nije, prenosi ih njihova CCTV isto kao i za žene, vidio sam da su prenosili njihov meč protiv Venecuele danas.
Pa eto ako ne bude stream bit će bar highlights.
Ma te utakmice uzeti sa rezervom. Svakako pola tih igraca nece ni ici na EB. Pravi testovi ce biti kad se najbolji prikljuce.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Još uvijek mu traje sezona u Portoriku i tek u augustu će se priključiti reprezentaciji.
Lazic danas igrao grupnu fazu turnira u Dzakarti. Sutra igraju 1/4 finale, tako da njega nema minimalno u prvoj utakmici protiv Kine. Valjda se prikljuci pred drugu, jer mu sutra i zavrsava taj turnir.
Evo kažu da se Lazić priključio, vjerovatno će igrati ovi njegovi bez zamjene.
Da se vec prikljucio ili da ce se prikljuciti do sutrasnje utakmice? Gdje ima ta informacija?
On je drugi mec danas zavrsio oko pola 1, tako da se u najboljem slucaju moze pojaviti do utakmice (koja je za manje od 24 sata).
Vijesti na Novoj kažu da se priključio, mada sumnjam je stigo ali ja im vjerujem.Ghuraba je napisao/la: ↑26 jul 2025, 16:07Da se vec prikljucio ili da ce se prikljuciti do sutrasnje utakmice? Gdje ima ta informacija?
On je drugi mec danas zavrsio oko pola 1, tako da se u najboljem slucaju moze pojaviti do utakmice (koja je za manje od 24 sata).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.