I meni je isto pisalo. Ja sam par minuta šnjuhao po FIFA stranici i onda se vratio na TICKETS…sada imam opciju da kupim ulaznice…možda treba malo vremena da se podaci ažuriraju..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:21Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Klikni na “Sign in” ili “Register” i napravi FIFA račun (ako ga nemaš).
Nakon prijave:
Idi na dio za FIFA World Cup 2026 i klikni na “Tickets” / “Explore details”.
Kada uđeš u prodaju karata:
Pronađi sekciju “PMA Supporters” (Late Qualifier Supporters)
VAŽNO:
Nemoj unositi nikakav kod
BiH koristi “Fan Of” sistem (bez koda)
Pronađi utakmicu:
Bosnia and Herzegovina – Switzerland (18. juni 2026, Los Angeles)
Klikni na utakmicu i izaberi:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
“Supporter Value Tier” (oko 180$ – najjeftinija opcija)
Odaberi broj karata i potvrdi.
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hvala drugovi, ja evo sad vrtim se po fifa stranice. Nadam se da me ne trolateMiranGlasnic je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:26I meni je isto pisalo. Ja sam par minuta šnjuhao po FIFA stranici i onda se vratio na TICKETS…sada imam opciju da kupim ulaznice…možda treba malo vremena da se podaci ažuriraju..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:21Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09
Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Nakon prijave:
VAŽNO:
Pronađi utakmicu:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.![]()
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
U pitanju su ozbiljne stvari…nema trolanje.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:30Hvala drugovi, ja evo sad vrtim se po fifa stranice. Nadam se da me ne trolateMiranGlasnic je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:26I meni je isto pisalo. Ja sam par minuta šnjuhao po FIFA stranici i onda se vratio na TICKETS…sada imam opciju da kupim ulaznice…možda treba malo vremena da se podaci ažuriraju..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:21
Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"![]()
![]()
![]()
Ocekivano, vjerovatno ta moze samo rasti s obzirom da igraju kuci, otvaranje i da je potraznja velika. To se ne bi trebalo promijenitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:01Za kanadu nema ispod 2000$GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Zar nismo skočili na 66 mjesto na rankingu prije Italije? Sad kad smo se kvalifikovali još više bi trebali
Hhahaha, to sam i ja pomislio isto. Mi forumasi koji pratimo nase igarce po znj ligama, i znamo sve kako ko igra, statistike i slicno, sad moramo to slusat.zikerrz21 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:28Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
Ispade da smo mi neki super-ljudi, al stvarno kladim se da 80% nacije nije znalo nabrojat 5 igraca. Vecina bi rekla Dzeko, Kolasinac, Bajraktarevic i eventualno Demirovic i Alajbegovic i stali bi tu.
Kad se sjetim 4 mjeseca ova kako sam iscekivao, iako nisam imao trunke optimizma.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nije realno, stadion je dosta skuplji. Bez Uefe, nema od stadiona ništa.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:19Mozda je glupo pitanje, ali da li je realno da se jedan dobar dio para od SP-a ulozi u novi stadion?
Mene mama pita gdje je Pjanic.dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:46Hhahaha, to sam i ja pomislio isto. Mi forumasi koji pratimo nase igarce po znj ligama, i znamo sve kako ko igra, statistike i slicno, sad moramo to slusat.zikerrz21 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:28Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
Ispade da smo mi neki super-ljudi, al stvarno kladim se da 80% nacije nije znalo nabrojat 5 igraca. Vecina bi rekla Dzeko, Kolasinac, Bajraktarevic i eventualno Demirovic i Alajbegovic i stali bi tu.
Kad se sjetim 4 mjeseca ova kako sam iscekivao, iako nisam imao trunke optimizma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nestaju karte za svicarsku, jos 5 sekora ostalo, maloprije bilo 6, sad 5
Jeste dosta skuplji, i nije ni planirano da se od tih para izgradi cijeli stadion. U finansiranju ce ucestvovati Savez (vjerovatno tim dijelom "nagrade" za plasman), Grad Zenica, ZDK, UEFA vjerovatno i visi nivoi vlasti...bar je tako najavljivano.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:54Nije realno, stadion je dosta skuplji. Bez Uefe, nema od stadiona ništa.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:19Mozda je glupo pitanje, ali da li je realno da se jedan dobar dio para od SP-a ulozi u novi stadion?
- invincible1921
- Kontakt:
Evo bicu subjektivan i odacu priznanje sebi i maloj grupi indvidua sa ovog foruma koja je od izvlacenja grupe vjerovala i govorila to je to, mozemo. Od pisanja da nam treba 10b iz prve cetiri tekme pa do daljih kalukacija. Prepoznace se sami od @DamiraT pa nadalje...zikerrz21 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:28Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
More ih je ovdje bilo sto su pricali natrpace nas kipar, pa kakvi mi ,Rumunija je velesila, AUSTRIJA JE BRAZIL,,,,o italiji i velsu nemam sta objasnjavat evo imate postove nisu toliko stari....samo se broj ljudi koji su govrili da cemo ispas vremenom smanjivao. Realno vise je bilo onih koji su mislili da cemo bit 4. nego 2. u grupi
Da smo mi takodjer nacisto, velika vecina raje ne na forumu nego opcenito nije znala ni ko je Esmir i Kerim tj kako izgledjau sve i da je cula za njih..do prije pola godine ....ja gledo tekmu protiv Rumunije u kafani, ljudi pitaju za Esmira ko je sad ovaj, njih 10 za stolom....govori neko "ma onaj mali iz amerike ja mislime"....a sad su svi pametni....al hajd stas mu nek smo mi otisli, hebo nas i nas mentalitet
=\_1921_/=
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko dade ovim kretenima SP uopšte, pa u africi bi bolje organizovali prodaje karti i cijene bi normalne bile
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja sam izlizao F5 tipku, i još ništa.MiranGlasnic je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:26I meni je isto pisalo. Ja sam par minuta šnjuhao po FIFA stranici i onda se vratio na TICKETS…sada imam opciju da kupim ulaznice…možda treba malo vremena da se podaci ažuriraju..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:21Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09
Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Nakon prijave:
VAŽNO:
Pronađi utakmicu:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma vala da je kako nije, od 3 SP dva trebaju bit u Evropi....pa eto nek se dogovore hocel svako trece van Evrope ili ce ic evropa, neko drugi, evropababoedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:18Ko dade ovim kretenima SP uopšte, pa u africi bi bolje organizovali prodaje karti i cijene bi normalne bile
=\_1921_/=
Evo ja imam sansu da kupim. ne znam kako vam ne otvara to... Jos tri sektora ona losija su ostala
AL nemam muda da uzmem, jer nisam siguran da li ce iko od moje raje ici
Meni samo nije jasno kako ovako mal broj ulaznica za navijace Bosne
Kome je cijeli stadion pripao jbt
Nista ovo ne kontam
AL nemam muda da uzmem, jer nisam siguran da li ce iko od moje raje ici
Meni samo nije jasno kako ovako mal broj ulaznica za navijace Bosne
Kome je cijeli stadion pripao jbt
Nista ovo ne kontam
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, BosnianDragon2024, Drum, Edincapitano, Google Adsense [Bot], komax, MiranGlasnic, modrica, rishovski, ronaldo99, s4mke, Sveti, Wilshere10 i 101 gost.