Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Da cetvrtina moja greskasoxx je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:59Do cetvrtine smo mi stigli onda kako so ti to nabrojao.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:47Ma drugi najbolji. Idemo na Mexico, to prolazimo. Cekamo pobjednika izmedju Švedske i Maroka tu prodjemo na penale. I onda ispadamo od francuza u osmini
![]()
1/16 mexico
1/8 svedska, maroko
1/4 francuzi
![]()
Ma kakav Mexico, samo to treba izbjeci. Kao prvo oni su kuci i sudija ce biti na njihovoj strani. Plus su solidan tim.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:47Ma drugi najbolji. Idemo na Mexico, to prolazimo. Cekamo pobjednika izmedju Švedske i Maroka tu prodjemo na penale. I onda ispadamo od francuza u osmini
![]()
Pjesma s kojom se Srbi nafuravaju na WC:
Pjesma s kojom se Bosanci nafuravaju na WC:
Civilizacijske razlike
Pjesma s kojom se Bosanci nafuravaju na WC:
Civilizacijske razlike
- GoldenLilies
- Kontakt:
Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za kanadu nema ispod 2000$GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
On je Barbin miljenik i sigurno ce uci u uzi krug potencijalnih putnika ako uhvati dobru formu do juna. Trenutno ne igra pretjerano dobro u Turskoj. Ako se desi da njega pozove, onda ce vjerovatno Burnica racunati kao zamjenu za Kolasinca na beku, a Karic ce izvisiti. To bi, po meni, bila katastrofalna odluka.
Ovi sto pisu da treba voditi ove novajlije (koji su kalkulisali i kojim smo rezervna opcija) ispred Mujakica i slicnih, nek poslusaju sta je Ibisevic sinoc rekao kod Bahe. Kaze covjek, malo je reci da nas je sve totalno poremetila odluka da neki igraci koji su morali ici u Brazil (citaj Zukanovic) ostanu kuci zbog nekih koji nisu bili dio ekipe koja je izborila prvenstvo (citaj Susic i Hadzic). Ja bih rasirenih ruku docekao samo Janelta i mozda Mahmica (ako je vec pokrenuo proces), a svi ostali neka pricekaju Ligu nacija. Igraci poput Hadzikadunica i Karica moraju ici na prvenstvo - sto zbog cinjenice da nemamo boljih zamjena za Katica i Kolasinca, sto zbog njihovog patriotizma i zasluge.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 02 apr 2026, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ima još uvijek onih od $930. Ostalo je još 367 ulaznica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne može.
"No products available"
A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
"No products available"
A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Idi na stranicu:
Klikni na “Sign in” ili “Register” i napravi FIFA račun (ako ga nemaš).
Nakon prijave:
Kada uđeš u prodaju karata:
VAŽNO:
Pronađi utakmicu:
Klikni na utakmicu i izaberi:
Izaberi kategoriju:
Odaberi broj karata i potvrdi.
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.
Teško će ti neko tu pomoći, i dalje kartica mora biti na ime vlasnika naloga. Uvijek postoji rizik ako se plaća tuđom.jasonstatham je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:07A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
- jasonstatham
- Kontakt:
I to što kažeš.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:15Teško će ti neko tu pomoći, i dalje kartica mora biti na ime vlasnika naloga. Uvijek postoji rizik ako se plaća tuđom.jasonstatham je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:07A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mozda je glupo pitanje, ali da li je realno da se jedan dobar dio para od SP-a ulozi u novi stadion?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Nakon prijave:
Idi na dio za FIFA World Cup 2026 i klikni na “Tickets” / “Explore details”.
Pronađi sekciju “PMA Supporters” (Late Qualifier Supporters)
VAŽNO:
Nemoj unositi nikakav kod
BiH koristi “Fan Of” sistem (bez koda)
Pronađi utakmicu:
Bosnia and Herzegovina – Switzerland (18. juni 2026, Los Angeles)
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
“Supporter Value Tier” (oko 180$ – najjeftinija opcija)
Problem je sto kada se to uradi ne izadje nista. Nikakve karte. Pise samo no products available.GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Nakon prijave:
VAŽNO:
Pronađi utakmicu:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
2.240 dolara bez taksi jedina dostupna karta za Kanadu...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
I meni je isto pisalo. Ja sam par minuta šnjuhao po FIFA stranici i onda se vratio na TICKETS…sada imam opciju da kupim ulaznice…možda treba malo vremena da se podaci ažuriraju..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:21Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Nakon prijave:
VAŽNO:
Pronađi utakmicu:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.