Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Pavon
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la Pavon » 23 dec 2011, 00:34

Nema veze sto je Marca medij Reala, ne mogu oni lazirati anketu. Na toj istoj Marci je 60% ljudi glasalo da ce Barca osvojit Primeru, nema to veze. Ljudi u cijeloj Spaniji cijene Raulov lik i djelo ponajvise od svih nogometasa. Negredo je u groznoj formi, ove sezone samo pet golova, a porediti Manua i Raula je sramotno, makar i u ovim godinama. U ovom momentu, samo su Adrian i Soldado ispred Raula, iako Raul nema bolju statistiku samo od Soldada. Svih ovih godina, dakle od 2008. bori se da zavrijedi poziv u reprezentaciju, i sada kada je konkurencija splasnula, mislim da je zasluzio taj poziv, barem za prijateljsku utakmicu. Mislim, nema logike, jedan Montoya koji donedavno nije nastupio ni za prvi tim Barce dobije poziv, a jedna velicina kao Raul ostaje bez istog.

Blackjack
Kontakt:

Post Postao/la Blackjack » 25 jan 2012, 21:22

Adi_Zepce je napisao/la:
Pavon je napisao/la:70% anketiranih na Marci je za povratak Raula u repku. Ove sezone je samo Soldado zabio vise golova od njega. Od njih dvojice nije bolji (Soldada i Adriana) - u redu, slazem se, ali Torresova forma mi nekako sugerira da bi ipak mogao biti ako nista barem treci napadac u ovom momentu. Previse se to gleda kroz prizmu Aragonesa koji je imao nesto protiv njega, Raul je odavno trebao biti u reprezentaciji, barem u pet navrata od Eura pa do sada. Prosle sezone od svih spanjolskih napadaca, samo je Villa imao bolju godinu.

I ne radi se o nikakvom doprinosu reprezentaciji, jasno je da u tridesetim ne moze doprinijeti reprezentaciji, radi se o samo jednom simbolicnom nastupu koji bi svim navijacima Reala mnogo znacio.
Svi znamo da je Marca mediji Reala tako da :D Dobro od Torresa mozda je trenutno u boljoj formi,ali ne bi trebao biti ni taj treci napada.Realno ako izostavi Adriana ili Soldada,a pozove Raula on bi trebao biti tek cetvrti ili cak peti naapdac.
Ima tu pored Torresa jos Negredo pa mozda bude opet racunao Del Bosque i na Manu del Morala.No,u svakom slucaju ocekujem da ce Roja opet imati paklen napad :D
Svi znamo da na Marci ima katalonaca kao mrava i drugih ;) tako da ti ta prica..pfffff

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 jan 2012, 12:30

Negdje sam procitao da je Amorebieta blizu poziva. Jako dobar stoper,za tu poziciju mlad,jak,bask..Dovoljno za Roju :D
Nadam se da ce Adrian dobit koju zasluzuje,trenutno je u top 3 spanska napadaca..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jan 2012, 12:32

Cek ,ako mislis na Fernanda iz Athletica :? on ti igra za Venezuelu . Zabio je bas odlucujuci pogodak nedavno za tu repku . Ovo za Adriana se podrazumjeva 8-) :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 jan 2012, 12:34

juznjak> je napisao/la:Cek ,ako mislis na Fernanda iz Athletica :? on ti igra za Venezuelu . Zabio je bas odlucujuci pogodak nedavno za tu repku . Ovo za Adriana se podrazumjeva 8-) :mrgreen:
To sam na Marci procitao,evo sad cu se potrudit da nadjem link.. Nije moguce da su oni pogrijesili .. :?

EDIT: Upravu si za Fernande, po wiki je reprezentativac Venezuele.. Ne znam sta sam ja procitao :/

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 26 jan 2012, 21:12

Očekujem kako će u narednim mečevima Španjolske reprezentacije priliku dobit' i Callejón koji ove sezone blista, te zaslužuje poziv. Nadam se da ga je Del Bosque pratio, te da će mu u sljedećoj prijateljskoj uručit' poziv. 8-)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2012, 21:46

Bernabéu je napisao/la:Očekujem kako će u narednim mečevima Španjolske reprezentacije priliku dobit' i Callejón koji ove sezone blista, te zaslužuje poziv. Nadam se da ga je Del Bosque pratio, te da će mu u sljedećoj prijateljskoj uručit' poziv. 8-)
zasluzio je apsolutno.Njega i Raula mora pozvati ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2012, 23:31

Poziv u reprezentaciju su zasluzili:
-Callejon
-Soldado
Pozivu se mogu nadati:
-Victor Ruiz
-Jose Enriqe
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2012, 23:58

Ne vidim ko bi drugi mogao nadomjestiti izostanak Ville,osim Soldada.Vrlo realna opcija je da ce igrati u pocetnom sastavu tako da je njegov poziv u reprezentaciju neupitan ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jan 2012, 10:45

Sta vi mislite koja 23 igraca ce dobit pozive za Euro,prerano je za toga, ali je stvarno tesko izabrat najbolje a da neki superstar ne bude uskracen za poziv ..
Evo mojih favorita:
Iker/Valdes/DeGea
Arbeloa-Ramos/Dominguez-Pique/Albiol-Monreal/JordiAlba
Biskvit/Javi-Xabi/Borja-Xavi/Cesc
Santi/Iniesta-Mata/Silva/Navas
Soldado/Llorente

Uskraceni:Torres,Villa,Adrian,Negredo,Reyes...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jan 2012, 14:04

A gdje je Puyol? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 jan 2012, 14:10

Ipak mislim da ce Reina ici i na Euro, tu je jos i Puyol. Sto se tice Ville, izgleda da njegov oporavak ide dobro, ako se oporavi dovoljno da odigra samo jednu utakmicu za Barcu Del Bosque ce ga pozvati bez obzira na formu. Callejón bi također mogao upasti i Pedro ako povrati formu a sada u Barci ima idealni priliku za to.
Don't hate what you don't understand.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jan 2012, 14:12

Da nije Guaita povrijeđen sad bi ja umjesto Reine ili Valdesa predlozio novog golmana :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jan 2012, 15:54

Zar nije Yupol zavrsio reprezentativnu karijeru ??
Ima tu dosta igraca koji bi vjerovatno igrali u prvih XI za sve druge repke,a vjerovatno ce biti izostavljeni sa ovog spiska..
Nego sto se mene tice najjaca konkurencija je u napadu : Soldado,Negredo,DelMoral,Torres,Villa,Llorente,Adrian,Rodrigo,Vasquez-u sjajnoj je formi jedan od najzasluznijih za ovogodisnje dobre partije Espanyola,Agirretexe..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jan 2012, 21:23

L_blancos je napisao/la:Sta vi mislite koja 23 igraca ce dobit pozive za Euro,prerano je za toga, ali je stvarno tesko izabrat najbolje a da neki superstar ne bude uskracen za poziv ..
Evo mojih favorita:
Iker/Valdes/DeGea
Arbeloa-Ramos/Dominguez-Pique/Albiol-Monreal/JordiAlba
Biskvit/Javi-Xabi/Borja-Xavi/Cesc
Santi/Iniesta-Mata/Silva/Navas
Soldado/Llorente

Uskraceni:Torres,Villa,Adrian,Negredo,Reyes...
Iraola bi trebao dobiti poziv, kada je u pitanju zadnja linija . Adrian ako ovako nastavi ,mora dobiti poziv,ne treba zaboraviti da on igra na krilu a ne klasicnog spica. Ima dosta asistencija sto je veliki plus za njega . Vidjecemo hoce li Torres proraditi ,gledao sam zadnje 2-3 tekme Chelsea samo zbog njega i mogu reci da igra vrlo dobro,ali nesto ga nece .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 jan 2012, 23:23

juznjak> je napisao/la:Cek ,ako mislis na Fernanda iz Athletica :? on ti igra za Venezuelu . Zabio je bas odlucujuci pogodak nedavno za tu repku . Ovo za Adriana se podrazumjeva 8-) :mrgreen:
otkad Nebaskijci i Nespanjolci igraju za Bilbao??????
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 jan 2012, 23:25

L_blancos je napisao/la:Zar nije Yupol zavrsio reprezentativnu karijeru ??
Ima tu dosta igraca koji bi vjerovatno igrali u prvih XI za sve druge repke,a vjerovatno ce biti izostavljeni sa ovog spiska..
Nego sto se mene tice najjaca konkurencija je u napadu : Soldado,Negredo,DelMoral,Torres,Villa,Llorente,Adrian,Rodrigo,Vasquez-u sjajnoj je formi jedan od najzasluznijih za ovogodisnje dobre partije Espanyola,Agirretexe..
sto se mene tice ovi mogu komotno gledat EURO od kuce...na kojeg Rodriga mislis?
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jan 2012, 23:50

amadeus21 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Zar nije Yupol zavrsio reprezentativnu karijeru ??
sto se mene tice ovi mogu komotno gledat EURO od kuce...na kojeg Rodriga mislis?
Del Moral je prvi strijelac Sevilla, Rodriga iz Benfice..
Vasquez,Adrian i Rodrigo su buducnost Spanije sto se napada tice..
Amorebieta je Bask,samo sto ja mislim sa mamine strane ima nekih i venecuelanskih korijena..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 28 jan 2012, 00:41

amadeus21 je napisao/la: otkad Nebaskijci i Nespanjolci igraju za Bilbao??????
Ako se ne varam radi se o Amorebieti, on je rođen u Venecueli ali ima baskijske korijene.
Don't hate what you don't understand.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 02:15

amadeus21 je napisao/la:
otkad Nebaskijci i Nespanjolci igraju za Bilbao??????
Svako ko ima bilo kakve veze sa Baskijom moze igrati za Athletic. ;)
Pre neke dve godine u Sportu je cini mi se izasla jedna opsirna reportaza o tome ko bi mogao preci u Bilbao,izmedju ostalog to bi mogao biti i Diego Forlan,sada sam zaboravio sa koje strane ali je i on Baskijac u neku ruku. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.