nije riječ o admiru bukvi nego o seji bukvi koji je FIBA-i dojavio šta se dešava sa Bosnommalitraktor je napisao/la:Nije Bukva unistio Bosnu, ali je i on tuzio za nenaplacene plate ono dok je jedno vrijeme bio nakav menager tima, u stvari nista radionije a palta mislim 3000 KM bila. Sada zbog svojih ličnih interesa, jedva docekao da zaigra igru i ugasi klub. Kod njega je clanarina najskuplja, dzaba mu djeca ce opet ici u druge klubove da treniraju. Sve su mu curice gotovo otisle, Kanton placa termine za Kantonalnu ligu, a on uzima roditeljima novce za tu istu ligu bez ikakvog racuna.....ma fuj......nerminh74 je napisao/la:mah znao sam čim su u klub ušli direktno mahmutović i indirektno konaković moralo je sve otići u helač
tako mi je žao krupalije čovjek se borio koliko se ovi nikada nisu borili i opet ode Bosna u stečaj
bukva jeste postupio kao ****, ali zna se dobro ko je bosnu doveo u ovu situacijuRoyal je odlučio da napusti dogovor s Bosnom, a direktor Damir Krupalija je podnio ostavku
Admir Bukva je bio samo istureno odeljenje nekih koji su zakulisno itekeko imali uticaja u Bosni, a fol su otišli
nego što sada Mahmutović suze ne lije i ne apelira da se ne zatvara velika košarkaška institucija (u osnovi najuspješniji klub u BiH), nego k.urko samo odvojili Royal od Bosne kako bi imali svoju novu prčiju
samo su se grdno zeznuli, ljudi bi išli na Bosnu, a pitanje je kakva će biti posječenost Royala pa i ako završe u aba ligi, sada su za njih Sparsi i Kakanj imena sa tradicijom
uglavnom

ponavljam ovdje su svi g.ovna ispali, jedino je Damir Krupalija bio gospodin koji je nešto pokušao uraditi i zato