Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Mokes
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la Mokes » 20 feb 2019, 23:32

MElloo je napisao/la:
leorey je napisao/la:Sta ti je Pero efekat, cim je presao u Juventus, Ronaldo poceo gubiti individualne nagrade od nekakvih Modrica, a sad evo i zavrsava takmicenje u osmini.

Modric je igracina ali da se razumijemo, da je Ronaldo ostao u Rejalu, nikad on lopte ne bi vidio. PR je cudo.
Bogami sanjat ce on Modrica i Kroosa.Pravili su ga boljim igracem.Sad nek uziva u betancouru i emre canu
Još na to dodaj bekove, pogotovo Marcela.

Ili sudiju po potrebi. Mada treba znati i iskoristiti sudijski poklon :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 feb 2019, 23:33

A trebalo je 8-0 biti. Ne znam kakva je logika, dali dva gola i imali dva zicera pa je logicno da je trebalo biti 4-0. :rol: Nadigrali ih u svakom smislu ali da su ih oduzeli od zivota i slicno da je kakav debakl visio u zraku, ne znam da je bio slucaj.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 feb 2019, 23:34

Saurman je napisao/la:Dominacija u Italiji daje lažni osjećaj Juventusu da su sila al' u stvarnosti ovom timu treba remont.
Jel te podsjeca na neki drugi tim?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 feb 2019, 23:34

UrbyEmanuelson je napisao/la:Ja opisa Juve kao favorite a ljudi ih razmontirase. Ili sam precjenio Juve ili sam podcjenio Atletico :damn:
Mada mislim da Juve ima kvalitet da ucini revans zanimljivim, bit ce im jako tesko.
City rutinski
Koga bolan? Pogledati utakmicu Atletica nekad. Pa ako ovima dadnu 3 komada, nek slobodno osvoje i dva puta zaredom sto se mene tice.
27.10.2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2019, 23:35

chi3llo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dominacija u Italiji daje lažni osjećaj Juventusu da su sila al' u stvarnosti ovom timu treba remont.
PSG :hmmmmm:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 feb 2019, 23:35

leorey je napisao/la:Sta ti je Pero efekat, cim je presao u Juventus, Ronaldo poceo gubiti individualne nagrade od nekakvih Modrica, a sad evo i zavrsava takmicenje u osmini.

Modric je igracina ali da se razumijemo, da je Ronaldo ostao u Rejalu, nikad on lopte ne bi vidio. PR je cudo.
Pa Real je ucinio Ronalda vecim nego sto jeste, lik je kupio kajmak i svu slavu, yebote Real ima skoro na svakoj poziciji igracekoji su ili najbolji na svijetu tu ili u top3 jedino golman to nije bio...A pomagao je tu i Pero lobiranjem i marketingom pa sjetimo se samo meca sa Atleticom u finalu nije se sastavio sa loptom pobjedili zbog Ramosa i Di Marie na produzetke i dobise penal u zadnjoj minuti produzetka kad je sve bilo gotovo i lik zabije penal i pokupi sve naslovnice :lol: :lol:

Sto se tice Modrica tu nista Pero nije uradio pa nije mu on dao nagradu za najboljeg igraca svjetskog koja je bila i glavni argument uostalom Modric nije atraktivan igrac u godinama je i ne mogu ga bogzna kako unovciti da ga prodaju a i realno precijenjuju se Perezov utjecaj na to, ne kazem da nema lobiranja ali nije to bas u tolikoj mjeri pogotovo ne za Modrica, za Ronalda i kontam da je bilo zbog hajla da se napravi Realov pandan Messiju.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 20 feb 2019, 23:36

Kajzer10 je napisao/la:A trebalo je 8-0 biti. Ne znam kakva je logika, dali dva gola i imali dva zicera pa je logicno da je trebalo biti 4-0. :rol: Nadigrali ih u svakom smislu ali da su ih oduzeli od zivota i slicno da je kakav debakl visio u zraku, ne znam da je bio slucaj.
Bogami su ih fino stiskali. Do onog drugog gola su ih citavo poluvrijeme stiskali, napadali, 2 odlicne sanse napravili,pa i gol Morate je super "sansa" bila.

Sto je najjace,to im uradio Atletico :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2019, 23:36

LlullSergio je napisao/la:
Gradski derbi, Atletico kao manji klub ce uvijek poginuti da dobije tu utakmicu, pogotovo pred svojim navijacima. Mislim da nisi bas svjestan koliko oni mrze Real i sta im znaci svaka pobjeda nad istim.Pogotovo sto su i dalje bili u borbi za titulu.

A ovo o Realu i titulama. Vjerovatno nece biti nijedne titule,ali apsolutna je blasfemija pricati da bi to nesto plaho drugacije bilo sa Ronaldom kad je pad poceo vec prosle godine i osjetio se skoro pa identicno i sa njim u ekipi. Izvukao bi on neke utakmice,ali nista specijalno jer ovaj tim je vise manje prosao taj neki svoj peak i slijedi taj logican pad.

Mislim toliko sam utakmica pogledao tog istog Ronalda, tolika je razlika u pogledu njegovih partija tamo 2015 i sada.
Opet veceras su daleko vise nabrijani bili jer ganjaju finale. Ligaska utakmica zna biti nabrijana ali tu imas 37 puta sansu za popravni realno. Da se desi neki duel u LP Reala i Atletica to bi sigurno islu do zadnje sekunde. Liga je opet puta popravnih. Ali nije ni taj momentum veceras toliko bitan vec losa igra Juventusa.
Opet ako je Juventus odigrao lose par utakmica to ne znaci da je Ronaldo nesto zafrkao. Niko od njega nije ni ocekivao da nesto donese sam. Pa i Messi u peaku svom je morao oko sebe imati 4-5 igraca kako bi mogao gurati do kraja. Ronaldo to u Juventusu nema, u Realu je imao ali opet svako realan ce reci da je bolja situacija za Real da je ostao i ovu godinu. Trziste za napadace ja slabo tako da je odlazak jedan vid udarca za Real sto opet ne znaci da moraju biti prelosi kako bi se to pokazalo.

Otisao je u konacnici zbog para, a ne da bi pokazao kako Real ne moze bez njega. Ali da bi Realu bilo ljepse da je ostao u spicu gore, sigurno bi bilo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 feb 2019, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 20 feb 2019, 23:37

Kako se smrdljivac Chelini bacio nisu istine.Jedva ga je dirnuo Morata.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 feb 2019, 23:37

GOAT je napisao/la:

Jok pricas gluposti,Modric je zasluzio zbog repke i reala.Ronaldo jeste najbolji igrac na svjetu ali nagrada ide za jednu sezonu a ne komplet
Zivi i dalje u zabludi da bi Modric uzeo loptu da je Ronaldo ostao u Madridu. Nikad se to ne bi desilo, pa ucinili bi sve da prestigne Messija po broju balona.

Ako gledas trofeje, onda je komotno i Griezmann mogao uzet, osvojio je SP i EL.
27.10.2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 feb 2019, 23:37

leorey je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Ja opisa Juve kao favorite a ljudi ih razmontirase. Ili sam precjenio Juve ili sam podcjenio Atletico :damn:
Mada mislim da Juve ima kvalitet da ucini revans zanimljivim, bit ce im jako tesko.
City rutinski
Koga bolan? Pogledati utakmicu Atletica nekad. Pa ako ovima dadnu 3 komada, nek slobodno osvoje i dva puta zaredom sto se mene tice.
atletiko je otkako je simeone trener samo 3 puta izgubio sa tri ili više razlike ... elem situacija je manje više jasna.

osim toga oni ove godine imaju samo jdan cilj, to finale lige šampiona kući!

EnricoDandolo
Kontakt:

Post Postao/la EnricoDandolo » 20 feb 2019, 23:39

jestamaji je napisao/la:
leorey je napisao/la:
City rutinski
atletiko je otkako je simeone trener samo 3 puta izgubio sa tri ili više razlike ... elem situacija je manje više jasna.

osim toga oni ove godine imaju samo jdan cilj, to finale lige šampiona kući!
Pretpostavljam sva tri puta od drugog madridskog kluba.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2019, 23:39

chi3llo je napisao/la:
Oni već u hodu rade taj remont.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 20 feb 2019, 23:39

Onaj Godin je neviđena igračina.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 feb 2019, 23:40

Juve ne može dva puta ponoviti ovako metiljavu utakmicu ,tako da još nije sve gotovo. Preozbiljna je to ekipa da bi se olako otpisivala !
Naravno da ce im biti teško u revanšu, pošto Atletico ima vrhunsku odbranu i dobru zalihu iz prvog meča , al ovo je LP, ludacko takmicenje, sjetite se PSG -Barca, jedan rani gol u revanšu može okrenuti pricu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 feb 2019, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 feb 2019, 23:41

sljivo je napisao/la:Onaj Godin je neviđena igračina.
Najbolji stoper na svijetu od 2014 na ovamo, vecinom konstantan, nema ispada i gresaka, a i najpotcjenjeniji igrac ujedno.

Prava sramota je sto nije u timu sezone nikako. Ali neka, da igra za Barcelonu ili Rejal bio bi.
27.10.2020

EnricoDandolo
Kontakt:

Post Postao/la EnricoDandolo » 20 feb 2019, 23:41

I cigo veliki. Evo u posljednje dvije sedmice dvaput napucava igrače na podu poslije sviranog prekršaja.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 20 feb 2019, 23:42

Hoće li Atletico u revanšu imati onu životinju Hernandeza? Sa njim su perverzija na steroidima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 20 feb 2019, 23:42

tuzlak1987 je napisao/la:
LlullSergio je napisao/la:
Gradski derbi, Atletico kao manji klub ce uvijek poginuti da dobije tu utakmicu, pogotovo pred svojim navijacima. Mislim da nisi bas svjestan koliko oni mrze Real i sta im znaci svaka pobjeda nad istim.Pogotovo sto su i dalje bili u borbi za titulu.

A ovo o Realu i titulama. Vjerovatno nece biti nijedne titule,ali apsolutna je blasfemija pricati da bi to nesto plaho drugacije bilo sa Ronaldom kad je pad poceo vec prosle godine i osjetio se skoro pa identicno i sa njim u ekipi. Izvukao bi on neke utakmice,ali nista specijalno jer ovaj tim je vise manje prosao taj neki svoj peak i slijedi taj logican pad.

Mislim toliko sam utakmica pogledao tog istog Ronalda, tolika je razlika u pogledu njegovih partija tamo 2015 i sada.
Opet veceras su daleko vise nabrijani bili jer ganjaju finale. Ligaska utakmica zna biti nabrijana ali tu imas 37 puta sansu za popravni realno. Da se desi neki duel u LP Reala i Atletica to bi sigurno islu do zadnje sekunde. Liga je opet puta popravnih. Ali nije ni taj momentum veceras toliko bitan vec losa igra Juventusa.
Opet ako je Juventus odigrao lose par utakmica to ne znaci da je Ronaldo nesto zafrkao. Niko od njega nije ni ocekivao da nesto donese sam. Pa i Messi u peaku svom je morao oko sebe imati 4-5 igraca kako bi mogao gurati do kraja. Ronaldo to u Juventusu nema, u Realu je imao ali opet svako realan ce reci da je bolja situacija za Real da je ostao i ovu godinu. Trziste za napadace ja slabo tako da je odlazak jedan vid udarca za Real sto opet ne znaci da moraju biti prelosi kako bi se to pokazalo.
Ma ne slazem se to za Madrileno, msm da bas i ne poznajes fanatizam Cholconerosa,al' aj nebitno.

Za Ronalda pa normala da je i dalje super igrac i da nije do jednog igraca,ali mora doci na naplatu sva njegova kuknjava i hinjsko ponasanje poslije potpisa sa Juventusom. Pogotovo njegovog tima okupljenog oko Mendesa,Aguierra,glupih sestara,matere i jarana koji su slali nekakve otrovne strelice prema Madridu. Logicno da ga se sprdati.

A rastanak je svakako najbolje rjesenje bilo.Samo zbog njegovog karaktera, on je egocentrik koji ce tesko ikada prihvatiti da nije najbolji ili da je njegovo vrijeme proslo.A ne mozes ga na klupu poslati, ne mozes ga izvadit u 65. i slicno.Msm ono ne mozes mu reci da ne moze svaki slobodnjak biti njegov pored Dybale i Pjanica,a kamoli sta gore.

Njegov mozak ne moze skontati da je napunio 34. godine i da kakav god bio fizicki da se klubovima ne isplati ga placati godisnje 40-50 miliona jer mu je vijek trajanja na isteku.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2019, 23:42

Da li bi bio takav u Manchester Unitedu npr. ? :D

Mislim da je vise do toga da je njima Simeone objasnio koliko ne znaju. Sve je isplanirano do najsitnijeg detalja, niko ne odstupa kao neki egoist niti u jednom trenutku. Kada imas tako disciplinovanu ekipu ispred sebe onda normalno izgledas kao bolji stoper nego sto jesi.

Opet sve to nije nikada dovoljno da budes prvi. Uvijek nalete na ekipu sa skupom individualaca koji to probiju.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 feb 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 4 gosta.