nazalost nisam mogao na utakmicu zbog temperature

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a kako gledas tekmu pa znas da je dobar go de nam reci da i mi gledamomiky_hz je napisao/la:Kakav gol Maksumica ,perverzija sa 25 metara ,ubio Nurkovica na golu![]()
![]()
otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
ako bude tacno dabijas 20 km...ceka samo sarajevo i benficu za 170...miky_hz je napisao/la:Kakav gol Maksumica ,perverzija sa 25 metara ,ubio Nurkovica na golu![]()
![]()
jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo oticFK Sarajevo je napisao/la:otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
nisam stari ja sam malo predaleko od sarajeva a nisam punoljetan nemam svoje prevozno sredstvomrzim_ulizice je napisao/la:jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo oticFK Sarajevo je napisao/la:otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, juka55, nedimmmm1337, Proximic, senad82, soe i 72 gosta.