Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

mostar_mo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mostar_mo » 28 sep 2013, 17:59

Papastathopoulos je napisao/la:Al ne pamtim kad sam vidio golmana da tako ocajno ispucava lopte kao ovaj guzan :lol:

Bravo dzeko, ti si svoje odradio..bravo villa takodjer!

predasistent kod 3 gola ... :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 sep 2013, 18:00

dobar Dzeko,svaka cats na golu! generalno odigrao je dobru utakmicu,a to sto City gubi nije toliko nama iz BIH ni vazno.... Dzeko je pokazao da je uz Aguera najbolji napadacki tandem u klubu..nadam se da ce protiv Bayerna potvrditi svoju klasu.ako tu City pobjedi obezbjedio je jednu od prve dvije pozicije u grupnoj fazi LP! Zmaj je u odlicnoj formi,4 gol ove sezone,samo naprijed!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 sep 2013, 18:03

Idealna utakmica, Dzeko zabio, City izgubio :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 sep 2013, 18:03

sve ok samo sto se cini vec drugu trecu tekmu da mu fali spreme za 90 minuta , ne smije sebi to dozvoliti ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 28 sep 2013, 18:04

Treba mu reći da ne daje više golove, jer on kad ga da City izgubi :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 sep 2013, 18:07

Prvi put odgleda i ovog Negreda 90 minuta. I bas mi drago bjese da sta vidjeh. Covjek nema nista, malo zustriji od Dzeke s tim sto nema nista posebno sto bi ga pravilo ubojitim u PL.

Edin solida svoje odradjuje kako treba , skolska igra sematska. A ovo ostali iste bole kao i prosle godine.

Zanimljivo je bilo posmatrati Navasa. Inace tog igraca cijenim veoma. Al sta ti je fudbal nije samo nabi i trci. Ne znas da igras sa obadvije noge (protuprimjer Lulic , Edin ... ) i igrac te lako ustopa. Tip zatvori desnu stranu Navasu ostavlja mu lijevu stranu da dribla da prolazi da centrira al Navas sakat u lijevu nogu izgleda i lagano ga zatvorise. Cijela koncepcija igraca od vise miliona pade u vodu. Osta Navas procitan u PL hahah zauvjek sada ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 sep 2013, 18:12

kimbo je napisao/la:Prvi put odgleda i ovog Negreda 90 minuta. I bas mi drago bjese da sta vidjeh. Covjek nema nista, malo zustriji od Dzeke s tim sto nema nista posebno sto bi ga pravilo ubojitim u PL.

Edin solida svoje odradjuje kako treba , skolska igra sematska. A ovo ostali iste bole kao i prosle godine.

Zanimljivo je bilo posmatrati Navasa. Inace tog igraca cijenim veoma. Al sta ti je fudbal nije samo nabi i trci. Ne znas da igras sa obadvije noge (protuprimjer Lulic , Edin ... ) i igrac te lako ustopa. Tip zatvori desnu stranu Navasu ostavlja mu lijevu stranu da dribla da prolazi da centrira al Navas sakat u lijevu nogu izgleda i lagano ga zatvorise. Cijela koncepcija igraca od vise miliona pade u vodu. Osta Navas procitan u PL hahah zauvjek sada ...
Bogme se i ja nameracio bas reko da vidim sto ga hvale onoliko i na bluemoonu i bogme i ovdje. Haman pa Titu od njega napravise. I reko bas da vidim kakvo je to cudo kad bogme nista specijalno. Poslije Dzekinog gola imao je jednu priliku i golman mu je haman sa linije skinuo. Osim toga ja ne vidjeh razlog sto bi ovaj bio Tito a Dzeko jok.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 sep 2013, 18:25

kako će ovo biti mučna sezona do kraja .. Man City, Chelsea, Arsenal, tu je to negdje .. svi igraju toplo hladno, doduše, Arsenal za sada jako dobar, ali i oni će s vremenom kiksati kao Man City i Chelsea :D predviđam borbu do zadnjeg kola :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2013, 18:29

Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 sep 2013, 18:34

Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).
Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja. :lol: :lol: :lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 28 sep 2013, 18:36

Dobar Edin, dobar Toure, slab Hart, slaba odbrana.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 28 sep 2013, 18:36

soccerfan je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).
Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja. :lol: :lol: :lol:
Dobri su ovi naši kakvi su stručnjaci englezi na bmoonu..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 sep 2013, 18:38

AzRimiRzA je napisao/la:Dobar Edin, dobar Toure, slab Hart, slaba odbrana.
Nastasic im je danas bio katastrofalan. Zao mi momka al danas je ono bas zeznuo stvar. Nego jel onaj Leskot jos uvijek u City-u? Covjeka nigdje. Ko da je umro.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2013, 18:40

soccerfan je napisao/la:
Ne tangiraju me previše. Igra, zabija golove, dijeli asistencije i predasistencije - pametnom dosta.

Pored Harta, Nastasić i Kompany su bili poprilično loši. Ovo je drugi poraz rezultatom 3-2, u obje utakmice su vodili, ali Pellegrini očigledno ima problema sa 'branjenjem' rezultata ili šta već....
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 28 sep 2013, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 sep 2013, 18:41

-SanaFCŽ- je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Dobri su ovi naši kakvi su stručnjaci englezi na bmoonu..
Ma kod mene su svi u jednom sesiru. I ovi nasi nisu daleko odmakli, bez brige. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2013, 18:49

Džeko ako misli biti starter onda mora mnogo više da pokaže ovo danas je bilo solidno daleko od dobrog.Imao je par situacija gdje je trebao bolje reagovati što se tiče gola mogu reći da je više sretan nego spretan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2013, 19:44

Saurman je napisao/la:Džeko ako misli biti starter onda mora mnogo više da pokaže ovo danas je bilo solidno daleko od dobrog.Imao je par situacija gdje je trebao bolje reagovati što se tiče gola mogu reći da je više sretan nego spretan.
Sličan gol je zabio Tottenhamu u onoj legendarnoj utakmici kad je dao četiri gola.
Voli te tvoje Sarajevo.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 sep 2013, 20:01

jel igro Negredo.?..da ne bi naseg Dzeke ..City provallija od kluba, nadam se iducu Pantilemon brani

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 sep 2013, 20:04

Superiska, Dzeko zabio, Arsenal pobijedjuje. Samo da tako nastave, neka Dzeko i Begovic imaju fantasticnu sezonu, neka Arsenal pobijedi EPL titulu i ja zadovoljan sto se tice engleskog fudbala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 28 sep 2013, 20:11

Iduću počinju nedonošče i Džeko

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], deyo, HariTz, nkceliknicaze, perun, random11, torbica, UtdBiH21, Zglavkar i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []