Upravo tako ali kao da su Kalle Rumenige i Henes znali šta će mu se desiti sa karijerom. Kad je objavljena informacija da je otišao znam da sam bio strašno ljut na upravu da nakon Ballacka koji je džabera otišao u Čelsky i Owen ode u Englesku.don_burza je napisao/la:Stim da smo mi za te pare to ljeto doveli Bilala plus smo naknadno uzeli 1.2 miliona kad su uzeli CL protiv Chelsea
btw.
Evo čitam da sad na početku drugog dijela sezone imat ćemo skoro sve zdrave igrače izuzev Badstubera pa se polemike u Njemačkoj vode oko toga gdje će sa Martinezom Pep. Nije oduševio na poziciji desnog štopra pa propada varijanta sa tri u zadnjoj liniji odnosno vraćanje na postavku iz prvog dijela sezone Rafko-Boateng-Dante-Alaba.Vjerovatno Rafinha ostaje u prvoj postavi,a kapiten i dalje u veznom redu sa Schweinstigerom,Kroosom ili Thiagom. Očekujem da Pep promjeni mišljenje odnosno da Martinez mora igrati u najjačij varijanti a to je da Lahma na beka vrati a Martineza na njegovu poziciju kao defanzivnog veznog. Mašina iz Baskije mora igrati.