Nurnberg-Dortmund under 2,5
Williams over 22,5
Igoudala over 13,5
OKC 1
PS: Ocekujem,da me Oklahoma obori

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo, ja sam ispratio dio na siću, ostale nisam stigao na vrijemecera1 je napisao/la:nadam se da je ko prepiso ...cera1 je napisao/la:fudbal : nurnberg - borussia 2 0-2
fudbal : heerenveen - roda 1 4-3 koja luda utakmicagosti u zadnje 2 minute mašili 3 100% prilike
tenis : baghdatis - dodig 1 2-0
tenis : nieminen - monfils 2 0-2
hokej : plzen - slavija praga 1 5-2
hokej : davos - bern 1 3-2
kvota 14,12
uložio 5 €
dobitak 70,60 €
košarka : orlando - cleavlend 1
košarka : toronto - washington 1
kvota 2,10
uložio 70,60 €
dobitak 148,26
Tesko,da ce LeBron under ici, prije dva dana sam isto stavio,lik u 1/4 imao 24 poenaClaus je napisao/la:Iguodala over 14.5
Scola over 15.5
James under 28.5
Denver - LA 2
Nije kelner,sad je kelnera zaj'ebaloEmir ZENICA je napisao/la:jel vas to kelner opet zajebo za tenis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni danas samo roda 7+ proslo![]()
par stranica nazad,postavio sam parovekelner je napisao/la: Nije kelner,sad je kelnera zaj'ebalo
De uslikaj listic gdje je roda prosla!?
James ide over, bit ce gusta utakmica tako da ce puno igrat, te dobit mogucnost da ubaci velik broj kosevaGiallorossi je napisao/la:Tesko,da ce LeBron under ici, prije dva dana sam isto stavio,lik u 1/4 imao 24 poenaClaus je napisao/la:Iguodala over 14.5
Scola over 15.5
James under 28.5
Denver - LA 2. Ne mora znacit,da ce to ponovit al`je u odlicnoj formi izgleda.
Mani se supljaka,kakav ti i tvoji paroviEmir ZENICA je napisao/la:par stranica nazad,postavio sam parovekelner je napisao/la: Nije kelner,sad je kelnera zaj'ebalo
De uslikaj listic gdje je roda prosla!?![]()
Opet ljude zavaljujes ccc![]()
nece me nesto zadnjih desetak dana, ali se nadam da će me krenuti u skorije vrijeme ( mislim za danas i sutra )deno_TM87 je napisao/la: TOP/Duisburg - FSV Frankfurt 1 1.80
TOP/Medveščak - Olimpija 1 1.95
Nurnberg - Dortmund 2 1.65
Flamengo - Olaria 1 1.45
Angers - Monaco/gol 1.40
Heerenveen - Roda 1 1.50
Lech - Timisoara 1 1.80
Villarreal B. - Barcelona B./gol 1.15
Kvota 36.50
Uplata 1.00
Rekoh ja vama za under.gospodin Seljakovic je napisao/la:James ide over, bit ce gusta utakmica tako da ce puno igrat, te dobit mogucnost da ubaci velik broj kosevaGiallorossi je napisao/la:Tesko,da ce LeBron under ici, prije dva dana sam isto stavio,lik u 1/4 imao 24 poenaClaus je napisao/la:Iguodala over 14.5
Scola over 15.5
James under 28.5
Denver - LA 2. Ne mora znacit,da ce to ponovit al`je u odlicnoj formi izgleda.
a sudeci po njegovoj kvaliteti vrlo lako ce iskoristit tu mogucnost i napunit Philadephiju![]()
kad budu lagane utakmice onda ide under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.