FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne valja izgubit' od Reala, pa taman da je kup jagoda.
Al' opet ovo i nekako mogu svarit', jbt ga, ovaj poraz će se zaboravit' ako se nekako Milan prođe.
Kažu stručnjaci svak' može biti trener Barce, vidimo što jest jest.
Držite se vi foruma i naglabanja.
Al' opet ovo i nekako mogu svarit', jbt ga, ovaj poraz će se zaboravit' ako se nekako Milan prođe.
Kažu stručnjaci svak' može biti trener Barce, vidimo što jest jest.
Držite se vi foruma i naglabanja.
- Neutralan88
- Kontakt:
al bogami ja plačem za navijacima Juventusa koji su navijali i slavili za njih tokom godina kupovine SkudetaGenghis je napisao/la:Znam da se ne treba smijati tuđoj nesreći, ali zbog tvojih postova nakon loše igre barce svaki put oplačemenobarca je napisao/la:Majke mi da su postavili osobu koja cisti na stadionu da mijenja Villanovu dok je ovaj u NY-u bolje bi prosli nego s ovim hambarom Rourom, **** me svak' sa foruma ako on nije preko stele dobio trenersku licencu, za njega je lopata, eventualno kramp, ali mu onda treba i uputstvo za rad, tako da mu je najbolje lopatu pod ruku i u najblizi kanal.Tek sad sam vidio ono simuliranje AlbeCovjek proso kraj njega, on leze ko kurban.
mogli su i mene stavit za pomocnog trenera svakako ku*ca ne radi 
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Na ljeto dovesti Fabia Capella , Neymara, Hummelsa i Ter Stegena a otjerati naravno prvo Pedra i Valdesa a zatim ostale kloceve.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ni sjena one nekadašnje Barcelone.
Ekipi treba remont što se tiče odbrane Pique i Puyol ne zna se koje gori ni Alba nije puno bolji konstantno ispada po lijevoj strani leti u napad a nigdje ga u odbrani.Takođe i napad je problem jer kad ne ide Messija ekipa stane, treba i tu neko osvježenje u vrhu.
Velika greška je što nisu našli zamjenu za Villanovu jer voditi ekipu sa pomoćnim trenerom koji nema blage veze je propast još samo fali da ispadnu od Milana što je izvjesno i da ugođaj bude potpun.
Velika greška je što nisu našli zamjenu za Villanovu jer voditi ekipu sa pomoćnim trenerom koji nema blage veze je propast još samo fali da ispadnu od Milana što je izvjesno i da ugođaj bude potpun.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ferroviere
- Kontakt:
demonstriranje sile giganta iz madrida 
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
- Nail for Real
- Kontakt:
Boli vas ****, imali ste posjed.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Mogli su i mene ubacit umjesto Pedra i ja bi naravno trčao uz aut liniju i trudio bi se da ne dam gol.nate je napisao/la:mogli su i mene stavit za pomocnog trenera svakako ku*ca ne radi
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Nemoj boga ti.Monolog je napisao/la:Sancheza, Pedra i 100 miliona za Balea.![]()
Dovesti jednog stopera, uvaliti nekom Mascherana i eto ga.![]()
Inače, Alves protiv Reala pazi isključivo na defanzivu, a opet mu pobjegnu po strani. Ne samo danas, već i u prethodnim mečevima. Pa zar onda nije logičnije da napadaš s dvojicom (Pedro svakako sam ne može meda s kašike) po najslabijoj strani Reala?![]()
Sve u svemu, Mourinho je pobijedio Papetai pokazao neke stvari. Mada, ovog Rouru bi taktički nadjačao i Tulić.
Šteta što se Villanova razbolio. Šteta. Ubijeđen sam da bi bilo drugačije protiv Milana, a vala i večeras. No, jbg takav je život.
Ok, Villanova prije utakmice kaže Rouri šta i kako (ne bi imalo smisla da je drugačije), al' kada krene nizbrdo, tad je potreban Villanova, a ne Pape.
Real je večeras zasluženo slavio, a moglo je bit čak i ubjedljivije. Da je bio Valdez, primila bi Barca još jedan gol.
Jeste dobar igrac, ali nikako za Barce.
Eto ga Realu sto se mene tice odma.
Treba dovesti Neymara, Ter Stegena i stopera ( Hummels, Sakho, Vertonghen ).
To bi bilo to.
@Johny mog'o bi sutra hladne glave pisati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad se sjetim koja pompa je bila za ovim Fajberglasom dok je igrao u Arsenalu, a čojk livada

- JohnLennon
- Kontakt:
Najbolji svih vremena

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam ubijeđen da u narednom periodu Barcelonu neće voditi niko ko nije bio ili igrač ovog tima, ili trener u mlađim kategorijama (što opet implicira da može biti riječ o nekom igraču). Dok je Villanova na prinudnom bolovanju, trebala je Barcelona angažovati Luisa Enriquea koji bi barem znao šta i kako treba raditi.
Roura mi djeluje kao neko ko je iza Villanove čisto zbog čelične brade.
Ono, brada odiše sposobnošću primanja 23 uzastopna boksera.
Ove što simuliraju treba kazniti (u Realu recimo Pepea, jer on pored simuliranja zna dobro i odalamiti), čisto da se pokažu neke stvari. Pa ljudi dragi, ovo me podsjeća na one stare prijenose koje sam zahvaljujući djedu imao priliku slušati "Naš najbolji PADAČ".
Roura mi djeluje kao neko ko je iza Villanove čisto zbog čelične brade.
Ove što simuliraju treba kazniti (u Realu recimo Pepea, jer on pored simuliranja zna dobro i odalamiti), čisto da se pokažu neke stvari. Pa ljudi dragi, ovo me podsjeća na one stare prijenose koje sam zahvaljujući djedu imao priliku slušati "Naš najbolji PADAČ".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zasto Barca ne pokusa sa Enriqueom, u Romi ga nije islo ali doduse nisu ni imali strpljenja sa njim. Ali htio je nametnuti Barcinu igru, kod vas bi islo lakse.

jeste bar posjed imali veceras ili smo vam i to uzeli? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
fabregasa slobodno pošaljite u Arsenal
.
a ovde sad ima dosta licemjera. dok je pep vodio bilo je pa i ja bi vodio tim je već uigran i ja bi sve osvajo. a sad za ovog pomoćnog trenera vidi šta pričate
a ovde sad ima dosta licemjera. dok je pep vodio bilo je pa i ja bi vodio tim je već uigran i ja bi sve osvajo. a sad za ovog pomoćnog trenera vidi šta pričate
Vođa zna.
Mourinho izdominirao velikog Rouru. Kup je nebitno takmicenjeJohnLennon je napisao/la:Najbolji svih vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
calcio je napisao/la:Zasto Barca ne pokusa sa Enriqueom, u Romi ga nije islo ali doduse nisu ni imali strpljenja sa njim. Ali htio je nametnuti Barcinu igru, kod vas bi islo lakse.
dobra dobra.
Zasto je Puyol dobio samo tri godine ugovora ? Pa covjek u zivotnoj formi, minimalno do 45. mora biti potpisan..
ser del barça es el millor que hi ha !
Dace njega Mesi Osasuni ili Granadi i to odlucujuci cetvrti. Kad su velike utakmice u pitanju za Barselonu i za Argentinu on ne ucestvuje. Kad se penzionisu ova dva matorca u sredini od barselone ce ostati dugmici koji se valjaju po terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.